Broil King Baron 490 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 65.2x44.4εκ. με 4 Εστίες 12.4kW και Πλαϊνό Μάτι
Ψησταριές Υγραερίου

Broil King Baron 490 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 65.2x44.4εκ. με 4 Εστίες 12.4kW και Πλαϊνό ΜάτιΚωδικός: 44976384

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Mαντεμένια σχάρα
  • Διαστάσεις:145x61x116cm
  • Βάρος: 72kg
  • Διαθέτει ρόδες
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 1.379,00 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Η ψησταριά υγραερίου Baron 490 από την Broil King διαθέτει 4 εστίες, με τις οποίες μπορείτε να έχετε πολλαπλές ζώνες θερμοκρασίας στην επιφάνεια ψησίματος ώστε να ψήνετε διαφορετικά είδη φαγητού ταυτόχρονα (π.χ. κρέας σε υψηλή θερμοκρασία και λαχανικά σε χαμηλή). Η επιφάνεια ψησίματος είναι 65.2x44.4εκ. και θα μπορέσετε να ψήσετε περίπου 7 μπριζόλες τη φορά. Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.

Mαντεμένια σχάρα

Σε κεκλιμένη θέση, η σχάρα θα τραβήξει το λίπος από τα πολύ λιπαρά τρόφιμα ακόμη πιο αποτελεσματικά, ελαχιστοποιώντας τον σχηματισμό φλογών, μειώνοντας έτσι το κάψιμο των πιάτων. Περισσότερος έλεγχος – καλύτερη γεύση!

Πλαϊνή Εστία

Η αγαπημένη σας Baron της Broil King διαθέτει πλέον μαντεμένιο καυστήρα και μεγαλύτερη σχάρα για να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο το συμπληρωματικό ψήσιμο!

Φωτιζόμενα Κουμπιά

Όταν ψήνετε στην αγαπημένη σας Baron της Broil King μετά τις απογευματινές ώρες, χάρη στα φωτιζόμενα κουμπιά, θα γνωρίζετε σε ποια θέση βρίσκονται ελέγχοντας ακόμα καλύτερα την θερμοκρασία. Για να μην αναφέρουμε τη μοναδική εμφάνιση!

Καυστήρες Διπλής Σωλήνωσης

Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, οι πατενταρισμένοι καυστήρες διπλής σωλήνωσης της Broil King διαθέτουν μεγάλη διάμετρο των ψησταριών και παρέχουν 2 σειρές φλόγας για την μέγιστη δυνατή και ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας μέσα στον θάλαμο ψησίματος.

Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανάφλεξης Sure-Lite

Με το σύστημα ανάφλεξης Sure-Lite να είστε σίγουροι πως η ψησταριά σας θα ανάψει γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύστημα Διαχείρισης Λίπους

Όταν ψήνετε στην αγαπημένη σας Baron της Broil King το λίπος οδηγείται ακόμα πιο αποτελεσματικά στον δίσκο συλλογής που βρίσκεται πλέον στο κέντρο, διευκολύνοντας την καθαριότητα και την συντήρηση της ψησταριάς σας!

Κατασκευαστής

Broil King

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
4 Εστίες
Επιτραπέζια
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Συνολική Ισχύς Κεντρικών Καυστήρων
12,4 kW
Πλαϊνό Μάτι
Ναι
Εστία Υπερύθρων
Όχι
Ισχύς Πλαϊνού Ματιού
2,7 kW
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Ναι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
44,4 εκ.
Μήκος Σχάρας
65,2 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Ύψος
116 εκ.
Μήκος
145 εκ.
Πλάτος
61 εκ.
Βάρος
72 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη