Satechi USB-A / USB-C Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και σύνδεση 3 Οθονών Γκρι (ST-D4KTM-EU)
Docking Stations Laptop

Satechi USB-A / USB-C Docking Station με HDMI/DisplayPort 4K PD Ethernet και σύνδεση 3 Οθονών Γκρι (ST-D4KTM-EU) Κωδικός: 45020073

Το Triple 4K Display Docking Station έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την οπτική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Πραγματικά καθολική, αυτή η βάση σύνδεσης είναι συμβατή με οποιαδήποτε κεντρική...

Δες όλη την περιγραφή

Το Triple 4K Display Docking Station έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την οπτική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Πραγματικά καθολική, αυτή η βάση σύνδεσης είναι συμβατή με οποιαδήποτε κεντρική συσκευή – Mac ή Windows OS – που είναι εξοπλισμένη με θύρα USB-C ή USB-A. Αν ψάχνετε για έναν σταθμό εργασίας υψηλής απόδοσης και πολλαπλών οθονών, τότε αυτό το dock...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 361,46 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 361,46 €

Περιγραφή

Το Triple 4K Display Docking Station έχει σχεδιαστεί για να ανεβάζει την οπτική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Πραγματικά καθολική, αυτή η βάση σύνδεσης είναι συμβατή με οποιαδήποτε κεντρική συσκευή – Mac ή Windows OS – που είναι εξοπλισμένη με θύρα USB-C ή USB-A. Αν ψάχνετε για έναν σταθμό εργασίας υψηλής απόδοσης και πολλαπλών οθονών, τότε αυτό το dock είναι αυτό που χρειάζεστε.

Τριπλή οθόνη 4k

Υποστηρίζοντας το λογισμικό DisplayLink Manager, αυτός ο σταθμός σύνδεσης μπορεί να ενεργοποιήσει τρεις οθόνες 4K/60Hz σε εκτεταμένη λειτουργία, παρέχοντάς σας μια εκπληκτική οπτική εμπειρία κάθε φορά.

Διαθέτει 2x DisplayPort 1.4 και 3x HDMI 2.0 Ports. Αυτό το ευέλικτο Triple 4K Display Docking Station είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή υποδοχής που υποστηρίζει λογισμικό DisplayLink και είναι εξοπλισμένο είτε με θύρα USB-A ή USB-C.

Επεξεργαστές Mac M1/M2

Δεδομένου ότι οι επεξεργαστές Mac M1 και M2 υποστηρίζουν εγγενώς μόνο μία οθόνη, το Triple 4K Display Docking Station παρέχει μια τέλεια λύση για χρήστες που προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτόν τον περιορισμό και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα MacBook τους. 

Με αυτόν τον τριπλό σταθμό σύνδεσης 4K, οι χρήστες M1/M2 μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις επιλογές εμφάνισης με έως και τρεις συνδεδεμένες οθόνες και να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα πολλαπλών οθονών για βελτιωμένη παραγωγικότητα και ευελιξία.

Εύκολη, ευχάριστη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών

Ανεβάστε επίπεδο πολλαπλών εργασιών και απολαύστε απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων με μια θύρα Ethernet 1 Gigabit, 3 θύρες USB 3.0 στα 5 Gbps, 1 θύρα USB 3.1 Gen 2 και 1 θύρα USB-C 3.1 Gen 2 και τα δύο στα 10 Gbps με φόρτιση 7,5 W. Η σύνδεση πλευρικής θύρας κεντρικού υπολογιστή υποστηρίζει επίσης φόρτιση διέλευσης έως και 100 W για τη συνδεδεμένη συσκευή.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας με κομψό φινίρισμα, αυτή η βάση σύνδεσης θα ταιριάζει τέλεια στο χώρο εργασίας σας. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό που προορίζεται να βοηθήσει στον περιορισμό της ακαταστασίας με τις θύρες φόρτισης και δεδομένων που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της βάσης για να έχετε τα πάντα κοντά σας, ενώ η θύρα υποδοχής βρίσκεται στην αριστερή πλευρά για καλύτερη διαχείριση καλωδίων.

Μείνε ήρεμος

Ο σχεδιασμός απαγωγής θερμότητας αυτής της βάσης υψηλής απόδοσης είναι μια αληθινή απόδειξη των καινοτόμων χαρακτηριστικών του. Το κάτω μέρος της βάσης σύνδεσης είναι επενδεδυμένο με αεραγωγούς για καλύτερη ροή αέρα και βοήθεια με την απαγωγή θερμότητας, διασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα, σταθερότητα και ασφάλεια τόσο για τη βάση σύνδεσης όσο και για τις συσκευές σας.

Κατασκευαστής

Satechi (Docking Stations Laptop)

Χαρακτηριστικά

Σύνδεση
USB-A, USB-C
Θύρες USB
1 θύρα USB-A 3.1, 2 θύρες USB-A 3.0, 1 θύρα USB-C 3.0, 1 θύρα USB-C 3.1
Συνδέσεις με Οθόνη
2 θύρες DisplayPort 1.4, 2 θύρες HDMI 2.0
Υποστήριξη PowerDelivery (PD)
Ναι
Υποστήριξη 4K
Ναι
Ethernet
Ναι
Παροχή Ρεύματος
Παροχή Ρεύματος USB
Παράλληλη χρήση οθονών
3 Οθόνες
Audio I/O
Ναι
Card Reader
Όχι
Υποστήριξη Apple
Ναι
Χρώμα
Γκρι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες