Daymare: 1994 Sandcastle PS5 Game
PS5 Games

Daymare: 1994 Sandcastle PS5 GameΚωδικός: 45117155

Το Daymare: 1994 Sandcastle είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης τρόμου, βασισμένο σε ιστορία τρίτου προσώπου, Prequel του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Daymare: 1998. Μπείτε στη θέση της ειδικής πράκτορα...

Δες όλη την περιγραφή

Το Daymare: 1994 Sandcastle είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης τρόμου, βασισμένο σε ιστορία τρίτου προσώπου, Prequel του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Daymare: 1998. Μπείτε στη θέση της ειδικής πράκτορα Dalila Reyes , μιας πρώην κυβερνητικής κατάσκοπος τώρα στην υπηρεσία μιας μονάδας που ονομάζεται HADES (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search),...

Δες όλη την περιγραφή
22,70
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 22,70 €

Περιγραφή

Το Daymare: 1994 Sandcastle είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης τρόμου, βασισμένο σε ιστορία τρίτου προσώπου, Prequel του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς Daymare: 1998. Μπείτε στη θέση της ειδικής πράκτορα Dalila Reyes , μιας πρώην κυβερνητικής κατάσκοπος τώρα στην υπηρεσία μιας μονάδας που ονομάζεται HADES (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search), και ετοιμαστείτε να μπείτε στο πιο προηγμένο πειραματικό ερευνητικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής . Προσοχή, όμως, γιατί στο σκοτάδι του έρημου, δαιδαλώδους βάθους του στρατιωτικού ερευνητικού κέντρου σας περιμένει κάτι ανατριχιαστικό και θανατηφόρο!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure, Survival
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
30/08/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
Συνδρομή PS Plus
-
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • instastoump
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Limited

    Ερχόμενος από το Daymare 1998, είχα τις αμφιβολίες μου για τη ποιότητα του Sequel(prequel in reality) παρά τα πολύ καλά λόγια που είχα ακούσει. Ευτυχώς οι ανυσηχίες μου εξαφανίστηκαν μιας και μιλάμε για έναν πολύ καλό τίτλο και εξαιρετικό sequel σε όλους τους τομείς. Το σενάριο εξελίσσεται 4 χρόνια πριν το πρώτο Daymare και παίρνουμε το ρόλο της Dalila η οποία δουλεύει για την οργάνωση Hades που ήταν και στο προηγούμενο.
    Η πλοκή ξεφεύγει από μια απλή αποστολή η οποία πάει στραβά, καταλήγει σε κάτι πιο προσωπικό για τη πρωταγωνίστρια αλλά δεν θέλω να μπω σε spoilers καθώς βρήκα το σενάριο καλό αν και ήθελε το κάτι παραπάνω. Το gameplay λείτουργεί πολύ καλά αν και για εμένα ήθελε λίγο συνήθεια στην αρχή μιας και μου φάνηκε λίγο ευαίσθητος ο στόχος. Πέρα από τα δύο όπλα που έχεις, υπάρχει και ένα gadget το οποίο παγώνει τους εχθρούς και όσο παίζεις υπάρχουν κάποιες αναβαθμίσεις που μπορείς να κάνεις. Είναι απλό αλλά θεωρώ πως λειτουργεί όπως πρέπει σαν gameplay. Η ατμόσφαιρα πολύ καλή και ο ήχος αρκετά καλοδουλεμένος όπου σε κάποια σημεία με έκανε να νιώθω άβολα.
    Τα θέματα μου είναι με τα γραφικά αρχικά τα οποία δεν είναι και τα καλύτερα ούτε για PS4 αν και μιλάμε για ΑΑ παραγωγή, απλά τα πρόσωπα είναι all over the place στους διαλόγους. Επίσης έχει υπερβολικά μικρό enemy variety με μόλις 3 εχθρούς σε όλο το game με τους δύο από αυτούς να αλλάζουν χρώμα όπου και σημαίνει ότι θέλουν μερικά hits παραπάνω. Δεν ενοχλει τόσο για τη διάρκεια του η οποία κειμένεται στις 5-6 ώρες για το πρώτο run αλλά σίγουρα προτείνω κάποιος να κυνηγήσει πλατίνα γιατί πέρα από εύκολη, έχει και υπέροχα collectibles.
    Αν δεν είστε special edition fans, προτιμήστε σίγουρα την απλή έκδοση που είναι πιο φθηνή, αφού μιλάμε για ένα πολύ ενδιαφέρον ΑΑ horror game. Είναι το RE at home αλλά με την καλή έννοια.

    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Γραφικά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Collector's

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη