Ad
Bosch BSS825FRSH Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός Μαύρη
Σκούπες Stick

Bosch BSS825FRSH Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick & Χειρός ΜαύρηΚωδικός: 45158193

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επαναφορτιζόμενη
  • 2 σε 1 (σκούπα & σκουπάκι)
  • Φίλτρο HEPA 2
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 614,20 €

Περιγραφή

Σύστημα φίλτρου HEPA Premium Bosch

Η καλή ποιότητα του αέρα είναι σημαντική - ειδικά για τους πάσχοντες από αλλεργίες. Χάρη στο σύστημα φίλτρου HEPA 2, το 99,995% των σωματιδίων λεπτής σκόνης φιλτράρονται από τον αέρα και εμποδίζονται να εισέλθουν ξανά στο δωμάτιο.

Ο συνδυασμός διαφορετικών φίλτρων, και η ειδική ροή αέρα στο δοχείο σκόνης, διασφαλίζει ότι ο αέρας εξαγωγής είναι καθαρότερος από τον κανονικό αέρα του δωματίου. Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας μεταλλικό υφασμάτινο φίλτρο εγγυάται εύκολο και υγιεινό καθαρισμό.

Εξοικονομήστε χρόνο χάρη στην 5 φορές ταχύτερη φόρτιση

Σκουπίστε άνετα ολόκληρο το διαμέρισμα χωρίς να ανησυχείτε για τη χρονοβόρα φόρτιση. Ο γρήγορος φορτιστής λειτουργεί πέντε φορές γρηγορότερα από τη βάση σύνδεσης και επιτρέπει στις μπαταρίες 18 V Bosch να φορτίζονται ιδιαίτερα γρήγορα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και η ηλεκτρική σκούπα είναι πάντα έτοιμη για χρήση.

Συμμαχία Power For All. Μία μπαταρία για όλο το σπίτι

Οι περισσότερες συσκευές έχουν διαφορετικές μπαταρίες, κάτι που μπορεί να κοστίσει χρήματα. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της Bosch αποτελούν μέρος ενός από τα μεγαλύτερα συστήματα μπαταριών 18V μεταξύ των επωνυμιών: το Power For All Alliance.

Είναι συμβατές με πολλά ηλεκτρικά εργαλεία ή εξοπλισμό κήπου 18V από τη Bosch, καθώς επίσης και άλλες μάρκες όπως η Gardena, η Gloria, η Wagner και η Rapid. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπαταρία για σχεδόν όλες τις εφαρμογές μέσα και γύρω από το σπίτι και τον κήπο.

Φτάστε σε κάθε σημείο με τον εξαιρετικά εύκαμπτο σωλήνα επέκτασης

Η ευελιξία και τα πρακτικά αξεσουάρ επιτρέπουν τον εύκολο και ενδελεχή καθαρισμό. Χάρη στον εύκαμπτο σωλήνα επέκτασης, μπορείτε πλέον να φτάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία, γωνίες, φωτιστικά και περσίδες. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης ειδικών εξαρτημάτων, όπως το ακροφύσιο mini-turbo για τον καθαρισμό του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Βούρτσα 2 σε 1 για εύκολο και άνετο καθαρισμό

Ο συνδυασμός βούρτσας επίπλων και ακροφυσίου ταπετσαρίας κάνει πλέον τον καθαρισμό ακόμα πιο εύκολο. Με τις απαλές τρίχες της, η βούρτσα επίπλων είναι κατάλληλη για συρτάρια, τραπέζια και έπιπλα με ευαίσθητες επιφάνειες. Εάν είναι απαραίτητο, η βούρτσα επίπλων μπορεί να μετατραπεί σε ακροφύσιο ταπετσαρίας σε ελάχιστο χρόνο.

Καθαρισμός σε όλα τα επίπεδα. Δάπεδο, ταπετσαρία, οροφή και αυτοκίνητο

Η ηλεκτρική σκούπα καθαρίζει σε όλα τα επίπεδα - από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Συνοδεύεται από χρήσιμα αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να καθαρίζετε εύκολα όλους τους τύπους δαπέδων και άλλων επιφανειών όπως τραπέζια, ταπετσαρίες ακόμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Καθαρίστε τα συρτάρια χωρίς να ρουφήξετε μικρά κομμάτια

Με τους μικρούς εύκαμπτους σωλήνες, το ακροφύσιο του πληκτρολογίου και συρταριού, σας προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο για να καθαρίσετε δύσκολες περιοχές, χωρίς να ρουφήξετε μικρά εξαρτήματα, όπως νομίσματα ή συνδετήρες. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα ψίχουλα από τα συρτάρια της κουζίνας. Χάρη στον φωτισμό LED, είναι επίσης ιδανικό για ακατάστατα συρτάρια και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Η ένδειξη LED στη λαβή δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας με μια ματιά

Ξεμείνατε ξαφνικά από ρεύμα ενώ είστε στη μέση του καθαρισμού; Αυτό δε θα ξαναγίνει. Με την ευανάγνωστη ένδειξη στάθμης μπαταρίας στη λαβή, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να επαναφορτίζετε εγκαίρως.

Ιδανικό για τον καθαρισμό του εσωτερικού του οχήματος

Το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου είναι γενικά δύσκολο να καθαριστεί και συχνά δεν υπάρχει πρίζα κοντά. Είναι καλό που αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει το τέλειο αξεσουάρ για να φτάσει σε κάθε σημείο με ευκολία. Ο μεγάλος χρόνος λειτουργίας, η υψηλή ευελιξία και ο εύκολος χειρισμός το καθιστούν την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Ναι
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
-
Βάρος
-
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Όχι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη