Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 16" IPS 165Hz (i9-13900H/32GB/1TB SSD/RTX A2000/W11 Pro) (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 16" IPS 165Hz (i9-13900H/32GB/1TB SSD/RTX A2000/W11 Pro) (GR Keyboard) Κωδικός: 45174210

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16 " 2560x1600 165 Hz
  • 14 Πυρήνες έως 5.4 Ghz/13ης Γενιάς
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
  • Βάρος 1,68 kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 1 μέρα πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, σχεδιαστές, δημιουργούς περιεχομένου, προγραμματιστές και άλλους εξειδικευμένους χρήστες που χρειάζονται υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Η υψηλή επεξεργαστική ισχύς, η μεγάλη ποσότητα μνήμης RAM, ο γρήγορος αποθηκευτικός χώρος και η κάρτα γραφικών RTX A2000 καθιστούν αυτό το laptop κατάλληλο για απαιτητικές εργασίες όπως επεξεργασία βίντεο, 3D σχεδίαση, ανάπτυξη λογισμικού, επιστημονικές υπολογιστικές εργασίες και άλλες εργασίες που απαιτούν υψηλή απόδοση και γρήγορη απόκριση.

Επιπλέον, το ThinkPad P1 σειράς ανήκει στην επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών της Lenovo και έχει σχεδιαστεί να παρέχει ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και εργονομία για επαγγελματική χρήση, όπως επιχειρηματικές εφαρμογές και εργασίες εκτός του γραφείου. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης και ανανέωσης 165Hz, μαζί με την ισχυρή κάρτα γραφικών, κάνουν τον υπολογιστή κατάλληλο και για δημιουργικές εργασίες όπως επεξεργασία φωτογραφιών, σχεδιασμό γραφικών και gaming.

Συνολικά, το ThinkPad P1 Gen 6 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης, εξειδικευμένο στην επαγγελματική και δημιουργική εργασία, με ισχυρά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής.

Το Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) είναι ο τέλειος συνδυασμός πρακτικότητας και λειτουργίας. Ένα ισχυρό σύστημα με απρόσκοπτη απόδοση έως και Intel vPro® με επεξεργαστές Intel® Core™ 13ης γενιάς και διακριτά γραφικά NVIDIA® .

Κάνει την δύσκολη εργασία να φαίνεται εύκολη.

Πιστοποιημένο από ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (ISV), το Lenovo ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι παρέχει αποτελεσματική και απρόσκοπτη χρήση βασικών εφαρμογών. Με αυτόν τον φορητό σταθμό εργασίας, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας και του κλάδου σας, από όπου κι αν χρειαστεί να εργαστείτε.


Οπτικά σαγηνευτικό

Με μεγάλη οθόνη αναλογίας διαστάσεων 16:10, ιδανική για πολλαπλές εργασίες χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα, το ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) σας προσφέρει περισσότερα. Όνειρο ενός δημιουργού περιεχομένου, αυτός ο φορητός σταθμός εργασίας διαθέτει μια σειρά από επιλογές απεικόνισης αντιθαμβωτικού και χαμηλού μπλε φωτός TUV, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης αφής OLED και της εργοστασιακής βαθμονόμησης χρωμάτων για πιο ευκρινείς, καθαρότερες εικόνες.

Kάμερα web

Το ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) διαθέτει στάνταρ υβριδική κάμερα web FHD & υπέρυθρες, ώστε κάθε βιντεοδιάσκεψη να είναι τέλεια εικόνα. Επιπλέον, το κλείστρο της κάμερας web και η ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας συμβάλλουν στην προστασία του απορρήτου σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε γρήγορα και με ασφάλεια με ένα μόνο χαμόγελο μέσω του Windows Hello. Και για να βελτιώσετε περαιτέρω τις διαδικτυακές σας συναντήσεις, υπάρχει η επιλογή μιας υβριδικής κάμερας web 5MP + υπέρυθρων.

Η δύναμη να είσαι ελεύθερος

Για όσους θέλουν να εργαστούν από οπουδήποτε και χρειάζονται ένα σταθμό εργασίας που να μπορεί να ξεπεράσει βαρύ υπολογιστικό φόρτο με ευκολία, το ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) είναι ιδανικό. Εκτός από εξαιρετικά γρήγορη μνήμη και αποθήκευσης υψηλής απόδοσης, διαθέτει εξαιρετική συνδεσιμότητα WiFi και μεγάλη μπαταρία ταχείας φόρτισης. 

Το αποτέλεσμα? Πραγματική απόδοση και δύναμη εν κινήσει για οποιονδήποτε, από σχεδιαστές έως αρχιτέκτονες και χρήστες VR/AR έως επιστήμονες δεδομένων.

Η παραγωγικότητα συναντά την ανθεκτικότητα

Ο φορητός σταθμός εργασίας ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel) έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Το πληκτρολόγιό του με οπίσθιο φωτισμό, ανθεκτικό στα υγρά, προωθεί την ταχύτερη και ομαλή πληκτρολόγηση. 

Ο σχεδιασμός υγρού μετάλλου και ο θάλαμος ατμού του προσφέρουν προηγμένη ψύξη για ενίσχυση της απόδοσης. Είναι επίσης πιστοποιημένο με MIL-SPEC και έχει περάσει πάνω από 200 αυστηρές αξιολογήσεις ποιότητας Lenovo , διασφαλίζοντας την αξιοπιστία του υπό πίεση.

Ασφάλεια στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Η σουίτα λύσεων υλικού και λογισμικού ThinkShield είναι ιδανική για τον φορητό σταθμό εργασίας ThinkPad P1 Gen 6 (16″ Intel), παρέχοντας ασφάλεια τόσο της συσκευής όσο και των βασικών πληροφοριών. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη διακριτή μονάδα αξιόπιστης πλατφόρμας (dTPM) για την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και έναν βιομετρικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για εύκολη σύνδεση με ένα πάτημα. Διαθέτει επίσης το δίχτυ ασφαλείας ενός αυτο-θεραπευόμενου BIOS για την επαναφορά προηγούμενων ρυθμίσεων του συστήματος, εάν απαιτείται.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
2560x1600
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
RTX A2000
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,68 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Lenovo ThinkPad

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες