Baseus Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Θήκη και Ασύρματη Φόρτιση Μαύρη

Baseus Βάση Κινητού Αυτοκινήτου με Θήκη και Ασύρματη Φόρτιση ΜαύρηΚωδικός: 45177066

Ταξιδέψτε με ασφάλεια και άνεση με τη βάση στήριξης αυτοκινήτου Baseus LightChaser. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός της παρέχει αξιόπιστη στήριξη κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού.

Δες όλη την περιγραφή

Ταξιδέψτε με ασφάλεια και άνεση με τη βάση στήριξης αυτοκινήτου Baseus LightChaser. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός της παρέχει αξιόπιστη στήριξη κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού.

Δες όλη την περιγραφή
49,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 43,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 61,54 €

  2. 49,90 €

  3. 48,67 €

  4. 46,43 €

  5. 49,81 €

  6. 42,61 €

  7. 56,89 €

  8. 45,45 €

  9. 53,65 €

  10. 110,60 €

  11. 45,62 €

  12. 45,62 €

  13. 56,28 €

  14. 43,20 €

  15. 56,73 €

  16. 56,16 €

  17. 44,61 €

Περιγραφή

Ταξιδέψτε με ασφάλεια και άνεση με τη βάση στήριξης αυτοκινήτου Baseus LightChaser. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός της παρέχει αξιόπιστη στήριξη κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού. Οι αυτόματοι βραχίονες και η δυνατότητα ρύθμισης εγγυώνται εύκολο χειρισμό και θα κρατήσουν με ασφάλεια το τηλέφωνό σας στη θέση του. 

Η βάση στήριξης Baseus LightChaser θα σας προσφέρει μια εμπειρία πλοήγησης χωρίς προβλήματα, και επιπλέον, θα σας επιτρέψει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας επαγωγικά!

Αυτόματοι σφιγκτήρες

Χάρη στους αυτόματους βραχίονες της βάσης αυτοκινήτου Baseus LightChaser, η χρήση της είναι εξαιρετικά εύκολη και βολική. Όταν τοποθετείτε το τηλέφωνό σας στη θήκη, οι βραχίονες κλείνουν αυτόματα, προσαρμόζοντας το μέγεθος του σφιγκτήρα ώστε να ταιριάζει στη συσκευή σας - ακόμη και όταν η θήκη δεν τροφοδοτείται με ρεύμα. Η βάση LightChaserus παρέχει ευρεία συμβατότητα με τηλέφωνα που κυμαίνονται από 5.4 έως 7.2 ίντσες.

Εύκολη τοποθέτηση

Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τη βάση στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Ο στιβαρός σχεδιασμός της σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε σταθερά σε ένα μέρος που σας βολεύει, η LightChaser θα παραμείνει εκεί μέχρι να αποφασίσετε να την αφαιρέσετε. Η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα θα σας επιτρέψει να πάρετε γρήγορα τη βάση μαζί σας σε ένα άλλο όχημα ή να τη δανείσετε σε έναν φίλο όταν προκύψει ανάγκη.

Επαγωγική φόρτιση

Τώρα δεν χρειάζεται να εγκαταλείπετε την πλοήγηση ή τη μουσική από το τηλέφωνό σας όταν η στάθμη φόρτισης πέφτει χαμηλά. Η βάση της Baseus προσφέρει επαγωγική φόρτιση με μέγιστη ισχύ 15 Watt, που σημαίνει άμεση αναπλήρωση. 

Δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευκολία

Η βάση αυτοκινήτου Baseus LightChaser είναι εξοπλισμένη με έναν ευχάριστο οπίσθιο φωτισμό, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε εύκολα το τηλέφωνό σας σε αυτήν ακόμη και στο σκοτάδι. Θα τη χειρίζεστε με το ένα χέρι, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε τη συσκευή σας όποτε τη χρειάζεστε χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας κατά την οδήγηση.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
C40355900121-00
Στήριξη Βάσης
στον Αεραγωγό
Χρώμα
Μαύρο
Τρόπος Στήριξης Συσκευής
με Θήκη
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Περιστροφή
Όχι
Αξεσουάρ Βάσεων
Όχι
Βάση για Tablet
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη