Asus Zenbook 14x UX3404VA-OLED-M941X 14.5" (i9-13900H/32GB/1TB SSD/W11 Pro) (GR Keyboard)
Laptops

Asus Zenbook 14x UX3404VA-OLED-M941X 14.5" (i9-13900H/32GB/1TB SSD/W11 Pro) (GR Keyboard) Κωδικός: 45218164

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 14.5" 2880x1800
  • 14 Πυρήνες έως 5.4 Ghz/13ης Γενιάς
  • HDMI/Thunderbolt 4/USB 3.2
  • Βάρος 1.56Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Asus Zenbook 14x UX3404VA-OLED-M941X 14.5" απευθύνεται σε χρήστες που ψάχνουν ένα εξαιρετικά ισχυρό και προηγμένο φορητό υπολογιστή για επαγγελματική χρήση ή για απαιτητικές εργασίες, όπως:

Επαγγελματίες χρήστες που χρειάζονται υψηλή απόδοση για εργασίες όπως βίντεο επεξεργασία, 3D σχεδίαση, γραφικά, και προγραμματισμό.

Δημιουργοί περιεχομένου όπως βιντεοπαραγωγοί, φωτογράφοι, και επαγγελματίες ηχογράφησης.

Επιχειρηματίες που χρειάζονται ένα φορητό υπολογιστή για επαγγελματική χρήση και επίσημες εργασίες, με την επιλογή της έκδοσης Windows 11 Pro για επιπλέον επιχειρηματικές λειτουργίες.

Χρήστες που αναζητούν φορητό υπολογιστή με υψηλής ποιότητας οθόνη OLED για εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και αντίθεσης.

Αυτός ο φορητός υπολογιστής διαθέτει ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο επεξεργαστής i9-13900H, 32GB RAM, και 1TB SSD, που τον καθιστούν κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές και εργασίες. Επιπλέον, η παρουσία του Windows 11 Pro τον καθιστά κατάλληλο για επιχειρηματική χρήση και διαχείριση.


Φιλικό προς το περιβάλλον κεραμικό φινίρισμα

Το φινίρισμα Sandstone Beige χρησιμοποιεί μια ειδική διαδικασία για τη μετατροπή του καπακιού αλουμινίου σε κεραμικό αλουμίνιο πλάσματος αποκλειστικά για την ASUS. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί καθαρό νερό και δεν απαιτούνται οργανικές ενώσεις, ισχυρά οξέα ή βαρέα μέταλλα.

Αντ' αυτού, αυτή η μέθοδος με βάση το λουτρό με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο παράγει έναν φυσικό και χημικό μετασχηματισμό του αλουμινίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη αντοχή στη φθορά, προστασία από τη διάβρωση, θερμική διαχείριση, σκληρότητα και διάρκεια ζωής.

Συμπαγές αλλά ισχυρό

Το Zenbook 14X OLED έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει το καλύτερο όλων των κόσμων, παρέχοντας ασυμβίβαστες επιδόσεις σε έναν συμπαγή, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, μαζί με μια ισχυρή μπαταρία μεγάλης διάρκειας που σας κρατά παραγωγικούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τα πάντα, οπουδήποτε.

Μάστερ κάθε εργασίας

Το Zenbook 14X OLED αναλαμβάνει με ευκολία κάθε εργασία, χάρη στην πλήρη ισχύ πολλαπλών εργασιών του τελευταίου επεξεργαστή Intel® Core™ i9 13ης γενιάς σε συνδυασμό με 32 GB RAM. Ένας υπερταχύς SSD PCIe 4.0 x4 εξασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές και τα δεδομένα σας και μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματες συνδέσεις κλάσης gigabit με το πιο πρόσφατο WiFi 6E (802.11ax).

Ενισχύστε την απόδοση με το ASUS IceCool

Το προηγμένο σύστημα ψύξης ASUS IceCool σας δίνει πλήρη έλεγχο της ισορροπίας μεταξύ απόδοσης και θορύβου του ανεμιστήρα. Η λειτουργία επιδόσεων μεγιστοποιεί την ταχύτητα του ανεμιστήρα, ώστε η CPU να μπορεί να αποδίδει τις κορυφαίες επιδόσεις της. Η λειτουργία Whisper παρέχει δροσερή και αθόρυβη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ η λειτουργία Standard βελτιστοποιεί έξυπνα όλες τις παραμέτρους για καθημερινές εργασίες.

Δείτε περισσότερα, Δείτε πιο καθαρά

Απολαύστε πιο καθαρά, φωτεινά και ζωντανά χρώματα με τη μεγαλύτερη οθόνη NanoEdge OLED HDR 14,5 ιντσών.

Αντοχή χωρίς σταματημό

Το Zenbook 14X OLED σας απαλλάσσει από την πρίζα. Με τη μακράς διάρκειας μπαταρία 70 Wh μπορείτε να παραμείνετε παραγωγικοί για όλη την εργάσιμη ημέρα, ενώ μπορείτε να την γεμίσετε γρήγορα χάρη στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Άνετες συνδέσεις

Το Zenbook 14X OLED είναι εξοπλισμένο με όλες τις θύρες I/O που χρειάζεστε για εύκολη συνδεσιμότητα με τις πιο πρόσφατες συσκευές και περιφερειακά. Οι τελευταίες υπερταχείες θύρες Thunderbolt™ 4 USB-C® υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, εξωτερικές οθόνες 4K UHD και μεταφορά δεδομένων έως 40 Gbps, ενώ υπάρχει επίσης θύρα HDMI® 2.1 και θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-A. Για τις επικοινωνίες και τον ήχο εισόδου/εξόδου φροντίζει η βολική υποδοχή συνδυασμού ήχου.

Σπάστε το φράγμα του ήχου

Για απαράμιλλη ποιότητα ήχου, το ASUS Laptop Zenbook 14X OLED διαθέτει στερεοφωνικό σύστημα ήχου πιστοποιημένο από τους ειδικούς ήχου της Harman Kardon. Παρέχει ισχυρό, καθηλωτικό ήχο που είναι κρυστάλλινα καθαρός.

Η καθηλωτική τεχνολογία Dolby Atmos® σας απολαμβάνει την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με ήχο που κινείται γύρω σας, προσθέτοντας εκπληκτικό ρεαλισμό στη μουσική, τις ταινίες και την τηλεόραση.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
14,5 "
Ανάλυση
2880x1800

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,56 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μπεζ
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • vlix1313
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα καταπληκτικό μηχανάκι αν έχετε μεγάλες απαιτήσεις σε επεξεργαστή και μνήμη ενώ σας είναι αδιάφορα τα παιχνίδια. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Κορυφαία οθόνη. Υπέροχο πληκτρολόγιο. Η ASUS έχει ενσωματώσει και διάφορα μικροκαλούδια που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Σημαντικό και το virtual αριθμητικό πληκτρολόγιο στο trackpad για όποιον το χρειάζεται.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
iriniyiav

θέλω ένα λαπτοτ για να σηκώνει photoshop και Lightroom και ταυτόχρονα ένα lol αλλά να είναι ελάφρι με οθόνη 14"-15.5" . Αυτό κανεί?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες