Ad
Panasonic Φούρνος Μικροκυμάτων με Grill 24lt Μαύρος
Φούρνοι Μικροκυμάτων

Panasonic Φούρνος Μικροκυμάτων με Grill 24lt ΜαύροςΚωδικός: 45222101

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Μικροκυμάτων: 900W
  • Επίπεδα Ισχύος: 5
  • Διαστάσεις: 46.9 x 38 x 28 cm

Ο φούρνος μικροκυμάτων της Panasonic έχει χωρητικότητα 24 λίτρα και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας μικρής οικογένειας (έως 3 άτομα).

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει μεγάλη χωρητικότητα και ζεσταίνει γρήγορα.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+32,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 138,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 139,00 €

  2. 139,00 €

  3. 139,00 €

  4. 159,00 €

  5. 159,00 €

  6. 138,99 €

  7. 148,90 €

  8. 149,00 €

  9. 149,00 €

  10. 149,00 €

  11. 139,00 €

  12. 145,95 €

  13. 185,00 €

  14. 203,30 €

  15. 123,00 €

  16. 146,36 €

  17. 220,37 €

Περιγραφή

Μια ποικιλία επιλογών

Οι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και ο Panasonic NN-K35 δεν αποτελεί εξαίρεση. Με ισχύ μικροκυμάτων 900 Watt (5 επίπεδα ισχύος) και γκριλ χαλαζία 1000 watt, αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων γκριλ είναι ιδανικός για τις καθημερινές σας ανάγκες. Γρήγορη απόψυξη, γρήγορο ζέσταμα προμαγειρεμένων φαγητών, εύκολο μαγείρεμα γεύματος... η επιλογή είναι δική σας.

Γκριλ για μεγαλύτερη ευελιξία

Το Panasonic NN-K35 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός φούρνου μικροκυμάτων, αλλά διαθέτει και ενσωματωμένη σχάρα για μεγαλύτερη ευελιξία. To γκριλ χαλαζία 1000W ροδίζει γρήγορα και μαγειρεύει όλα τα παραδοσιακά ψητά φαγητά όπως λαχανικά, κοτόπουλο, ακόμα και πίτσα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 επίπεδα - 1000 W και 700 W.

Εξοικονομήστε χρόνο με το μαγείρεμα συνδυασμού

Επιλέξτε μία από τις τρεις συνδυαστικές ρυθμίσεις μαγειρέματος που συνδυάζουν φούρνο μικροκυμάτων και γκριλ για εξοικονόμηση χρόνου.

Η ισχύς μικροκυμάτων μαγειρεύει γρήγορα το φαγητό, ενώ η σχάρα εξασφαλίζει κανονικό ρόδινο και τραγανό. Όλα αυτά συμβαίνουν με συνδυασμένη και επαναλαμβανόμενη σειρά, με αποτέλεσμα το πιο γρήγορο μαγείρεμα.

Γρήγορη και εύκολη προθέρμανση

Μερικές φορές απλά πρέπει να το κάνετε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά κουμπιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε το χρόνο μαγειρέματος σε βήματα των 30 δευτερολέπτων για έως και 5 λεπτά σε υψηλή ισχύ 900 W - μόνο με ένα γρήγορο κουμπί 30.

Εύκολη, αυτόματη απόψυξη

Είτε θέλετε να ξεπαγώσετε γρήγορα μικρά κομμάτια κρέατος είτε μεγάλα κομμάτια όπως ολόκληρο κοτόπουλο, ρολό ή κέικ, ο φούρνος μικροκυμάτων NN-K35 με τα 3 προγράμματα αυτόματης απόψυξης της ψησταριάς σας αφαιρεί τη δουλειά από τα χέρια σας.

Ένα αυτόματο πρόγραμμα για κάθε ανάγκη

Εύκολη αναθέρμανση, μαγείρεμα και ψήσιμο στη σχάρα χάρη σε 11 αυτόματα προγράμματα: αυτόματη αναθέρμανση, μαγείρεμα φρέσκων λαχανικών, κατεψυγμένη πίτσα, φρέσκα κομμάτια κοτόπουλου, κατεψυγμένα γκρατέν, φρέσκο ψάρι και άλλα. Με αυτά τα προγράμματα, δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε τίποτα κατά την προετοιμασία - έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων NN-K35 και να έχετε περισσότερο χρόνο για άλλα πράγματα.

Μοντερνος σχεδιασμός και ελεγχος αφής

Ο φούρνος μικροκυμάτων ψησταριάς Panasonic NN-K35 ταιριάζει άψογα σε κάθε εσωτερικό χώρο κουζίνας χάρη στον μινιμαλιστικό, μοντέρνο σχεδιασμό του. Από τη διαυγή λευκή οθόνη LED μέχρι το μικρό μέγεθος έως τη ματ επιφάνεια της πόρτας και την ομαλή επιφάνεια αφής, αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων σάς επιτρέπει να απολαύσετε το μαγείρεμα κάθε μέρα.

Κατασκευαστής

Panasonic

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
NN-K36NBMEPG

Γενικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερος
Ισχύς Μικροκυμάτων
900 W
Επίπεδα Ισχύος
5
Χωρητικότητα
24 lt
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Τύπος Λειτουργίας
Ψηφιακός
Λειτουργία Grill
Ναι
Λειτουργία Αέρα
Όχι
Μαγείρεμα με Ατμό
Όχι
Αυτόματα Προγράμματα
Ναι

Εξωτερικές Διαστάσεις

Πλάτος
46,9 cm
Βάθος
38 cm
Ύψος
28 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • xamuh123

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Easlanidis

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    O Φούρνος είναι καταπληκτικός. Ζεσταίνει και ψήνει φαγητά ομοιόμορφα και γρήγορα. Ευκολία στο χειρισμό. Μόνον αρνητικό, σε σχέση με παλαιότερο Panasonic που είχα, ότι ζεσταίνεται αρκετά, ακόμα και εάν δουλέψει για 1-2 λεπτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nicky_F

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Easlanidis

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Οι επιλογές θερμοκρασίας σε δική σου επιλογή -οχι αυτόματη - είναι προκαθορισμένες και δεν υπάρχει ευελιξία πχ από 500 σε πάει 900 χωρίς ενδιάμεσο. Υπάρχουν βέβαια από την άλλη μεριά πολλά αυτόματα προγράμματα ανάλογα με αυτό που θέλεις να ζεστάνεις ωστόσο δουλεύουν σε υψηλή θερμοκρασία

    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Φωτισμός
    • Ταχύτητα
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Easlanidis

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη