FreedConn R3 Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με Bluetooth
Ενδοεπικοινωνία Μηχανής

FreedConn R3 Ενδοεπικοινωνία Μονή για Κράνος Μηχανής με BluetoothΚωδικός: 45230631

Η FreedConn R3 είναι ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για αναβάτες μοτοσυκλέτας, προσφέροντας τη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ αναβατών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών

Δες όλη την περιγραφή

Η FreedConn R3 είναι ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για αναβάτες μοτοσυκλέτας, προσφέροντας τη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ αναβατών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών

Δες όλη την περιγραφή
176,51
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 174,22 €

Περιγραφή

Η FreedConn R3 είναι ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας που σχεδιάστηκε ειδικά για αναβάτες μοτοσυκλέτας, προσφέροντας τη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ αναβατών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Αυτό το είδος της ενδοεπικοινωνίας συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια και την ευχρηστία, παρέχοντας τα εξής χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Ασύρματη επικοινωνία αναβατών: Η FreedConn R3 επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών αναβατών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μιλάτε με τους συνεπιβάτες σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον δρόμο.

Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου: Προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου, επιτρέποντάς σας να ακούτε με σαφήνεια τους άλλους αναβάτες και να επικοινωνείτε χωρίς δυσκολία.

Συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο: Μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις, να ακούτε μουσική ή να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας χωρίς να χρειάζεται να το απελευθερώσετε από τα χέρια σας.


​Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1x Ενδοεπικοινωνία FreedConn R3
  • 1x Ακουστικά με μικρόφωνο
  • 1x Βάση στήριξης
  • 1x Αυτοκόλλητο στήριγμα
  • 1x Κάρτα TF 128G

Κατασκευαστής

FreedConn

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ενδοεπικοινωνία Μονή
Bluetooth
Ναι
Αξεσουάρ Ενδοεπικοινωνιών
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη