XFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

XFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 45244356

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 12GB GDDR6, 192bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 323 mm
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 650 W
Δες όλη την περιγραφή
359,93
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 359,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 398,85 €

  2. 359,90 €

  3. 363,50 €

  4. 395,00 €

  5. 451,67 €

  6. 359,93 €

  7. 360,00 €

  8. 395,00 €

  9. 456,46 €

  10. 403,80 €

  11. 502,00 €

  12. 407,00 €

  13. 365,20 €

  14. 359,98 €

  15. 396,33 €

  16. 388,02 €

  17. 391,29 €

Περιγραφή

Η κάρτα γραφικών XFX Radeon RX 6750 XT απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν υψηλές επιδόσεις σε gaming και γραφικά, καθώς και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες που ασχολούνται με εργασίες που απαιτούν υψηλή υπολογιστική ισχύ, όπως επεξεργασία βίντεο, σχεδιασμό γραφικών, 3D μοντελοποίηση και πολλά άλλα.

Η σειρά των Radeon RX 6700 XT από την AMD στην οποία ανήκει αυτή η κάρτα γραφικών, στοχεύει σε χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν ομαλή εμπειρία gaming σε υψηλές αναλύσεις (όπως 1440p) και υψηλές ρυθμίσεις λεπτομερειών σε παιχνίδια. Επιπλέον, η μεγάλη ποσότητα μνήμης (12GB GDDR6) της κάρτας επιτρέπει την αντιμετώπιση πιο απαιτητικών γραφικών εργασιών.

RX 6750 XT

Οι κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 6750 XT προσφέρουν απίστευτη απόδοση. Με την αρχιτεκτονική AMD RDNA 2, η σειρά Radeon™ RX 6700 αξιοποιεί 40 υπολογιστικές μονάδες και επιταχυντές ακτίνων μαζί με εξαιρετικά γρήγορο AMD Infinity Cache για να προσφέρει την απόδοση που χρειάζεστε για να παίξετε τους τελευταίους τίτλους ή να δημιουργήσετε το επόμενο αριστούργημά σας.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Κατασκευασμένη για gamer

Ετοιμαστείτε για να παίζετε τα νεότερα παιχνίδια στις υψηλότερες ρυθμίσεις με 12GB μνήμης GDDR6 και 40 βελτιωμένες υπολογιστικές μονάδες που προσφέρουν παιχνίδια 1440p σε υπερρυθμίσεις με ομαλές ταχύτητες καρέ και μέγιστες οπτικές ρυθμίσεις.

Ροή αέρα και αισθητική

Η εύρεση της ισορροπίας μεταξύ μιας όμορφης κάρτας και της μεγιστοποίησης της απόδοσής της είναι μια τέχνη. Όπου μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη ροή του αέρα, το κάναμε, την ανοίξαμε, διατηρώντας παράλληλα τον σχεδιασμό καθαρό και δροσερό.

Τεχνολογίες θερμικής και ψύξης XFX Ghost

Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός Ghost Thermal της XFX ψύχει την GPU σας καλύτερα από ποτέ. Ο νέος μας σχεδιασμός διαθέτει μια ευθεία διαμπερή εξαερισμό για να βελτιώσει σημαντικά την ψύξη και συμπληρώνει την ανοιχτή σχεδίαση της σχεδίασης του πλωτού καλύμματος Ghost Thermal. Οι νέοι ανεμιστήρες μας με 13 πτερύγια αυξάνουν τη συνολική ροή του αέρα και παρέχουν αθόρυβη λειτουργία μεγάλης διάρκειας.

Μεγιστοποιημένη θερμική επένδυση

Η XFX μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της ψύξης των καρτών μας αυξάνοντας τον αριθμό των θερμικών μαξιλαριών σε όλη την κάρτα. Αυτό περιλαμβάνει θερμικά μαξιλαράκια στα VRM, τη μνήμη και τη GPU και στις δύο πλευρές της πλακέτας. Εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση υψηλής ποιότητας.

XFX Dual bios ready

Γνωρίζουμε ότι στους ενθουσιώδεις χρήστες αρέσουν οι επιλογές, οπότε για τις κάρτες γραφικών της σειράς QICK 319 RX 6750 XT προσφέρουμε διπλό BIOS. Παρέχοντας ένα εφεδρικό BIOS σε περίπτωση αποτυχημένης ενημέρωσης του BIOS.

Ανεμιστήρες τριπλής διάχυσης 13 πτερυγίων

Οι νέοι ανεμιστήρες μας με 13 πτερύγια αυξάνουν τη συνολική ροή αέρα και παρέχουν αθόρυβη λειτουργία μακράς διάρκειας. Με 2x 90mm και 1x 100mm ανεμιστήρες υπάρχει υπεραρκετή ροή αέρα για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ψύξη.

Ανεμιστήρες αυτόματης ανίχνευσης φορτίου XFX Zero DB

Οι ανεμιστήρες XFX είναι εξοπλισμένοι για να λειτουργούν με την υψηλότερη δυνατή απόδοση, ενώ το σύστημα ανεμιστήρων Zero DB θα κρατήσει επίσης τους ανεμιστήρες σας να λειτουργούν σε αποδοτικές στροφές, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο ενοχλητικός θόρυβος των ανεμιστήρων, μειώνοντας τις στροφές μέχρι και τις μηδενικές στροφές. Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού, οι ανεμιστήρες μας θα επιταχύνουν ανάλογα με τις ανάγκες.

AMD Infinity Cache

Εύρος ζώνης υψηλής απόδοσης. Η κρυφή μνήμη AMD Infinity Cache έως και 96 MB επιτρέπει υψηλές επιδόσεις εύρους ζώνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή καθυστέρηση κατά το παιχνίδι.

Υποστήριξη Ultra HD

Η XFX RX 6750 XT είναι κατασκευασμένη για υψηλές επιδόσεις και παιχνίδι υψηλής ανάλυσης. Απολαύστε ομαλή απόδοση παιχνιδιού στα 1440p. Με υποστήριξη για 8k είστε έτοιμοι για οθόνες επόμενης γενιάς. Δείτε τα πάντα με εκπληκτική λεπτομέρεια χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση.

Αυξήστε τα πλαίσια για τα παιχνίδια σας

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) αυξάνει τους ρυθμούς καρέ κατά μέσο όρο κατά 2,4 φορές στα παιχνίδια που υποστηρίζονται από το FSR με εμπειρίες παιχνιδιών υψηλής ποιότητας και ανάλυσης που προσφέρουν οι κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 6000 Series. Βελτιστοποιήστε την εμπειρία παιχνιδιού σας μεταξύ τεσσάρων προεπιλογών, που κυμαίνονται από την καλύτερη οπτική πιστότητα έως τη μέγιστη απόδοση.

Κατασκευαστής

XFX (Κάρτες Γραφικών)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
RX-675XYJFDP

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 6750 XT
Interface
PCI Express x16 4.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock)
2150 MHz
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αερόψυκτη
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
12 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
2
Άλλα Ports
USB-C
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
650 W
Power Connectors
2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
323 mm
Ύψος
132 mm
Πάχος
51 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

XFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα ΓραφικώνXFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών
από 359,93 €από 368,28 €από 319,43 €από 399,36 €από 333,36 €
ΚατασκευαστήςXFXASRockASRockSapphireSapphire
Διαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 6750 XTRadeon RX 6750 XTRadeon RX 6750 XTRadeon RX 7700 XTRadeon RX 7600 XT
Περισσότερα χαρακτηριστικά