Pet Camelot Λιχουδιά για Κουτάβια Αυτί με Χοιρινό
Λιχουδιές/Σνακ Σκύλων

Pet Camelot Λιχουδιά για Κουτάβια Αυτί με ΧοιρινόΚωδικός: 45255170

Το σνακ αυτιού από την Pet Camelot αποτελεί φυσικό προιόν χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή πρόσθετων υλών. Συνήθως είναι θερμικά επεξεργασμένα και αποξηραμένα έτοιμα για μάσημα και απασχόληση ή ως προσφορά συμπληρωματικής τροφής για σκύλους. Είναι κατάλληλο σνακ για κουτάβια που χρειάζονται ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για περισσότερη ενέργεια για τη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Κυρίως Συστατικό: Χοιρινό
1,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 1,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1,90 €

  2. 1,70 €

Περιγραφή

Το σνακ αυτιού από την Pet Camelot αποτελεί φυσικό προιόν χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή πρόσθετων υλών. Συνήθως είναι θερμικά επεξεργασμένα και αποξηραμένα έτοιμα για μάσημα και απασχόληση ή ως προσφορά συμπληρωματικής τροφής για σκύλους. Είναι κατάλληλο σνακ για κουτάβια που χρειάζονται ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για περισσότερη ενέργεια για τη σωστή ανάπτυξή τους.

Οι λιχουδιές μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της εκπαίδευσης του σκύλου. Συνεπώς, προσπαθήστε να τις δίνετε μετά από άσκηση και με συνέπεια στον χρόνο. Ωστόσο, μην το παρακάνετε καθώς θα πρέπει να αποτελούν το 5% της ποσότητας φαγητού που τρώει καθημερινά το κατοικίδιο σας. Βεβαιωθείτε πάντα ότι το ζώο έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό και να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
00439

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος
-
Κυρίως Συστατικό
Χοιρινό
Είδος
Αυτί

Διατροφική Ανάγκη

Διατροφή
-
Extras
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη