Restoration Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Unmatched: Brains and Brawn για 2-3 Παίκτες 14+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Restoration Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Unmatched: Brains and Brawn για 2-3 Παίκτες 14+ ΕτώνΚωδικός: 45258325

Το Unmatched: Brains and Brawn, το πέμπτο και τελευταίο σετ του Unmatched Marvel, περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο καυτούς ήρωες της Marvel: Spider-Man, Dr. Strange και She-Hulk. Ο Spidey

Δες όλη την περιγραφή

Το Unmatched: Brains and Brawn, το πέμπτο και τελευταίο σετ του Unmatched Marvel, περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο καυτούς ήρωες της Marvel: Spider-Man, Dr. Strange και She-Hulk. Ο Spidey ταλαντεύεται γύρω από το πεδίο της μάχης, χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αράχνης για να τον κρατήσει ασφαλή.

Δες όλη την περιγραφή
40,95
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 37,99 €

Περιγραφή

Το Unmatched: Brains and Brawn, το πέμπτο και τελευταίο σετ του Unmatched Marvel, περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο καυτούς ήρωες της Marvel: Spider-Man, Dr. Strange και She-Hulk. Ο Spidey ταλαντεύεται γύρω από το πεδίο της μάχης, χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αράχνης για να τον κρατήσει ασφαλή. Ο Dr. Strange έχει, λοιπόν, τα καλύτερα ονόματα καρτών στο παιχνίδι: Ιδού οι Επτά Ήλιοι του Cinnibus! Και η She-Hulk δεν θα το σκεφτεί δύο φορές να σου ρίξει το βιβλίο — ή ό, τι βαρύ τύχει να βρεθεί κοντά σου. 

Όπως θα μπορούσε να πει ο Stan the Man, το Brains and Brawn διαθέτει μια εκπληκτική σειρά από εκπληκτικούς καλλιτέχνες. Εξώφυλλο και εικονογράφηση She-Hulk από τον βετεράνο των κόμικς Joshua Sway Swaby. Εικονογράφηση Dr. Strange από την The Brave Union. Και ο Spider-Man ζωντανεύει από τον Αταίριαστο αγαπημένο, Oliver Barrett.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
IEL00867

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Φαντασίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2-3
Ηλικία
14 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη