Fantasy Flight Marvel Champions: The Card Game - X-23 Hero Pack
Trading Card Games

Fantasy Flight Marvel Champions: The Card Game - X-23 Hero PackΚωδικός: 45273316

Δημιουργημένη ως κλώνος του Wolverine, η Laura Kinney - γνωστή και ως η ηρωίδα X-23 - μοιράζεται τα νύχια και τον παράγοντα επούλωσης του "πατέρα" της. Ως παιδί, την εκμεταλλεύτηκε η κακόβουλη

Δες όλη την περιγραφή

Δημιουργημένη ως κλώνος του Wolverine, η Laura Kinney - γνωστή και ως η ηρωίδα X-23 - μοιράζεται τα νύχια και τον παράγοντα επούλωσης του "πατέρα" της. Ως παιδί, την εκμεταλλεύτηκε η κακόβουλη Διευκόλυνση, αλλά τώρα έχει γίνει μια άγρια προστάτιδα των νέων και των αθώων, και σκίζει το δρόμο της στα παιχνίδια σας με το Marvel Champions: The Card Game!

Δες όλη την περιγραφή
19,84
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 19,84 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,84 €

Περιγραφή

Δημιουργημένη ως κλώνος του Wolverine, η Laura Kinney - γνωστή και ως η ηρωίδα X-23 - μοιράζεται τα νύχια και τον παράγοντα επούλωσης του "πατέρα" της. Ως παιδί, την εκμεταλλεύτηκε η κακόβουλη Διευκόλυνση, αλλά τώρα έχει γίνει μια άγρια προστάτιδα των νέων και των αθώων, και σκίζει το δρόμο της στα παιχνίδια σας με το Marvel Champions: The Card Game! Πολεμώντας μαζί με την υιοθετημένη αδελφή της, την Gabby, η X-23 είναι μια επιθετική δύναμη με απαράμιλλη δυναμική.

Μέσα σε αυτό το Hero Pack, θα βρείτε τη X-23, δεκαέξι κάρτες με την υπογραφή της και μια πλήρη ποικιλία από κάρτες επίθεσης που σας προσκαλούν να διαλύσετε τις δυνάμεις του κακού.

Η ομάδα X-Force δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το X-23 Hero Pack! Αυτή η επέκταση συνοδεύεται από μια προκατασκευασμένη τράπουλα 40 καρτών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεκινήσετε να παίζετε από τη στιγμή που θα ανοίξετε το κουτί.

Κατασκευαστής

Fantasy Flight (Trading Card Games)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Deck

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη