Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)
Gaming Πληκτρολόγια

Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Κωδικός: 45277720

Ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο QMK/VIA από την Keychron συμβατό με macOS και Windows, με hot-swappable διακόπτες, OSA Profile Double-shot PBT Keycaps, RGB φωτισμό και aluminum frame.

Δες όλη την περιγραφή

Ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο QMK/VIA από την Keychron συμβατό με macOS και Windows, με hot-swappable διακόπτες, OSA Profile Double-shot PBT Keycaps, RGB φωτισμό και aluminum frame.

Δες όλη την περιγραφή
139,99
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 139,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    139,99 €

  2. 119,99 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

Περιγραφή

Ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο QMK/VIA από την Keychron συμβατό με macOS και Windows, με hot-swappable διακόπτες, OSA Profile Double-shot PBT Keycaps, RGB φωτισμό και aluminum frame.

Μια εξαιρετική λύση για multitasking. Μπορείς να συνδέσεις το K8 Pro με έως και 3x συσκευές ασύρματα μέσω του σταθερού Broadcom Bluetooth® 5.1 για απρόσκοπτη πολυδιεργασία σε φορητό υπολογιστή, smartphone και tablet. Πλήρως συμβατό τόσο με Mac όσο και με Windows, σου επιτρέπει να εναλλάσεις άμεσα συσκευές. Μια αξιόπιστη ενσύρματη σύνδεση USB-C είναι επίσης διαθέσιμη όταν τη χρειάζεσαι.

Προγραμματισμός με QMK & VIA

QMK/VIA σημαίνει ατελείωτες δυνατότητες για μια απρόσκοπτη ροή εργασίας. Χάρη στην ομάδα μηχανικών της Keychron, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένα ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο διαθέτει αυτού του είδους τις δυνατότητες out-of-the-box. Απλά, σύνδεσε το K8 Pro στη συσκευή σου με ένα καλώδιο, σύρε και άφησε τα αγαπημένα σου πλήκτρα ή τις μακροεντολές για να αναπροσαρμόσεις οποιοδήποτε πλήκτρο θέλεις σε οποιοδήποτε σύστημα (macOS, Windows ή Linux).

Αναβαθμισμένη εμπειρία πληκτρολόγησης

Το K8 Pro έχει επανασχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω για να αναβαθμίσει την εμπειρία πληκτρολόγησης. Ο πρόσθετος αφρός που απορροφά τον ήχο, το παχύ bottom pad απόσβεσης από σιλικόνη και η ατσάλινη πλάκα παρέχουν άμεση ανάδραση και διακριτικό ήχο πληκτρολόγησης, ενώ το πρόσθετο βάρος ενισχύσει τη σταθερότητα.

Hot-swappable

Κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι' αυτό η Keychron έκανε το K8 Pro hot-swappable για μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία πληκτρολόγησης. Οι υποδοχές που μπορούν να αντικατασταθούν «εν θερμώ» είναι τοποθετημένες στην πλακέτα, ώστε να μπορείς να αντικαταστήσεις «εν θερμώ» κάθε διακόπτη στο πληκτρολόγιο με σχεδόν όλους τους μηχανικούς διακόπτες 3-pin και 5-pin τύπου MX της αγοράς (συμπεριλαμβανομένων των Cherry, Gateron, Kailh, Panda κ.λπ.) χωρίς συγκόλληση. Μπορείς να δημιουργήσεις τη προσωπική σου εμπειρία πληκτρολόγησης μέσα σε δευτερόλεπτα.

Βιδωτοί σταθεροποιητές PCB

Ακόμα και το πιο μικρό κομμάτι έχει σημασία για την αίσθηση του δακτύλου σου. Το Keychron K8 Pro ενσωματώνει βιδωτούς σταθεροποιητές που τοποθετούνται στην πλακέτα PCB για μια πιο ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης με λιγότερη ταλάντωση στα μεγάλα πλήκτρα — όπως το space bar, το shift, το enter και το backspace. Επίσης, υποστηρίζει και βιδωτούς σταθεροποιητές PCB τρίτων κατασκευαστών.

Προ-λιπασμένοι μηχανικοί διακόπτες Gateron G Pro

Βελτιστοποιώντας το καλούπι του διακόπτη, ο διακόπτης G Pro «κουνιέται» λιγότερο από έναν τυπικό μηχανικό διακόπτη και είναι πιο ομαλός σε κάθε χτύπημα. Επιπλέον, η διαδικασία εργοστασιακής προλίπανσης σε όλους τους διακόπτες G Pro (εξαιρούνται οι διακόπτες «clicky»), εξασφαλίζει αναμφίβολα στα δάκτυλά σου βέλτιστη ομαλότητα κατά τη διαδικασία της πληκτρολόγησης.

OSA Profile Double-shot PBT Keycaps

Για την περαιτέρω τελειοποίηση της εμπειρίας πληκτρολόγησης, το K8 Pro έρχεται με το μοναδικό προφίλ OSA της Keychron (προφίλ OEM με σφαιρική γωνία) και double-shot PBT keycaps που στοχεύουν στην παροχή μιας πιο άνετης αίσθησης — με εξαιρετική αντοχή στα λιπαρά υπολείμματα των δακτύλων για μακροχρόνια χρήση σε διάταξη tenkeyless.

Φωτισμός RGB με «νότιο» προσανατολισμό

Ο φωτισμός RGB με «νότιο» προσανατολισμό έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει καλύτερα τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου από τη γωνία του δακτυλογράφου. Ο εν λόγω φωτισμός είναι επίσης απαλλαγμένο από παρεμβολές όταν ο χρήστης εγκαθιστά στο πληκτρολόγιό του εναλλακτικά καπάκια πλήκτρων με προφίλ Cherry. Το εν λόγω πληκτρολόγιο διαθέτει διάφορα εφέ και λευκό στατικό φωτισμό.

Εργονομική υποστήριξη

Τρία επίπεδα ρυθμιζόμενης γωνίας πληκτρολόγησης (3,5º, 7.5º & 10.5º) και καμπυλωτά OSA-profile keycaps συνδυάζονται για να παρέχουν εργονομική υποστήριξη μακράς διάρκειας για τον καρπό σου.

Keychron K8 Pro RGB Backlight Εφέ

Κατασκευαστής

Keychron

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι
Όχι
Είδος
Μηχανικό
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Ναι
RGB Φωτισμός
Ναι
Μέγεθος
Tenkeyless
Διακόπτες
Gateron G-Pro Brown
Συμπεριφορά Διακοπτών
Tactile
Extra
Hot Swappable Πλήκτρα, Αποσπώμενο Καλώδιο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Ναι
Σύνδεση
Bluetooth, USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • gandrik
    5
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα από τα λίγα "σοβαρά" premium επαγγελματικά πληκτρολόγια στην αγορά και απευθύνεται σε άτομα που έχουν βαρεθεί τα φανταχτερά πληκτρολόγια και αναζητούν μια αλλαγή σε ένα πληκτρολόγιο κορυφαίας ποιότητας που δεν φαίνεται "παιδικό". Φανταστικό πληκτρολόγιο με αλουμινένια κατασκευή, και μπορεί κανείς να παρατηρήσει αμέσως τη διαφορά στη χρήση μεταξύ αυτού και πιο ακριβών φιρμών όπως Razer, Corsair κ.λπ., που εμπορεύονται κυρίως όνομα. Πολύ βαρύ σε σύγκριση με άλλα πληκτρολόγια, πράγμα που σημαίνει ποιότητα κατασκευής, επίσης πολύ premium αίσθηση στα πλήκτρα με βαθύ "thock". Πολύ εύκολο στη διαμόρφωση μέσω QMK/Via εφαρμογής ανοιχτού κώδικα σε περιβάλλον browser. Τέλος για μένα τα βαριά, δυσλειτουργικά bloatware όπως το Synapse και το iCue. Διαθέτει ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση και είναι συμβατό με MacOS. Το συνέδεσα ακόμη και με το Android τηλέφωνο μου μέσω Bluetooth για πλάκα και το χρησιμοποιώ κυρίως σε macOS και Linux.

    Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να αντικαταστήσεις οτιδήποτε ακόμη και τους διακόπτες, δεν ξέρω γιατί κάποιος να το κάνει αυτό, ωστόσο, αφού είναι premium και μακράν οι καλύτεροι διακόπτες που είχα ποτέ. Ικανοποιητικοί στο click feedback αλλά όχι θορυβώδεις. Αυτό είναι σίγουρα ένα πληκτρολόγιο που μπορείτε να φέρετε στον χώρο εργασίας σας.

    Για σύγκριση, το προηγούμενο πληκτρολόγιό μου ήταν το Corsair K70 MK2 Rapidfire με "Silent" silver διακόπτες οι οποίοι μόνο silent δεν ήταν. Οι διακόπτες Silver είναι πολύ λιγότερο ικανοποιητικοί σε click feedback, αλλά κάπως πιο θορυβώδεις, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι είναι ο Silver είναι ένας από τους σιωπηλούς τύπους. Είχα αγοράσει αυτό το πληκτρολόγιο στα 190€ πριν από μερικά χρόνια και η ποιότητα κατασκευής και η εμπειρία χρήσης ωχριούσαν σε σύγκριση. Παρά το γεγονός ότι είναι full-size πληκτρολόγιο σε αντίθεση με αυτό, είναι ελαφρύτερο και κουδουνίζει στο ταρακούνημα, ένδειξη χαμηλότερης ποιότητας κατασκευής, ενώ το K8 Pro είναι σαν να κουνάς ένα συμπαγές τούβλο.

    Η διαφορά στην εμπειρία χρήσης σε σύγκριση με το K70 MK2 είναι μέρα με νύχτα. Για να περιγράψω το χάσμα μεταξύ των δύο πληκτρολογίων, αισθάνομαι σαν να πηγαίνω από ένα bottom-tier πληκτρολόγιο σε flagship. Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ότι παρόλο που έχει back light φωτισμό, δεν έχει shine-through key caps, οπότε στο σκοτάδι, δεν φαίνεται τίποτα. Δεν το χρησιμοποιώ στο σκοτάδι ιδιαίτερα, και δεν με ενοχλεί, αλλά αν το έκανα, θα άλλαζα απλά τα key caps.

    Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να πω για αυτό το πληκτρολόγιο, θα μπορούσα κυριολεκτικά να μιλάω ώρες γι' αυτό, αλλά πάντα αισθάνομαι ότι ξέχασα να αναφέρω κάτι. Είναι πραγματικά ένα end-game keyboard για enthusiasts. Θα μπορούσε κάποιος να ξοδέψει εκατοντάδες για ένα custom keyboard με τα πιο premium υλικά όπως κάνουν κάποιοι, αλλά και πάλι, δεν ξέρω σε τι βαθμό θα επιτύγχανε υψηλότερη ποιότητα κατασκευής από το K8 Pro. Είναι όχι απλά value for money, αλλά ίσως και το καλύτερο πληκτρολόγιο στην αγορά αυτή τη στιγμή, και ισάξιο με άλλα αντίστοιχα από άλλες "ψαγμένες" φίρμες όπως Ducky που κοστίζουν τα διπλάσια ή και παραπάνω.

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μήκος καλωδίου
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

43 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gallahant

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν είναι η έκδοση με το πλαίσιο αλουμινίου;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Keychron C3P-A1 Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Custom Brown διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron C3P-A1 Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Custom Brown διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) K10P-H3Keychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) K10P-H3Keychron K8P-H1 Pro Qmk Via Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron K8P-H1 Pro Qmk Via Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) ΚόκκινοLogitech G413 TKL SE Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US)Logitech G413 TKL SE Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US)
από 139,99 €από 39,90 €από 119,90 €από 103,50 €από 69,00 €
ΚατασκευαστήςKeychronKeychronKeychronKeychronLogitech
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςTenkeylessTenkeylessFull SizeTenkeylessTenkeyless
Περισσότερα χαρακτηριστικά