Παιδικά Ρολόγια

Forever KW-510 Παιδικό Smartwatch με GPS και Καουτσούκ/Πλαστικό Λουράκι ΡοζΚωδικός: 45353632

Μια πιο εύχρηστη επιλογή από ένα smartphone. Για να είστε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone μια καλή απόφαση; Είναι

Δες όλη την περιγραφή

Μια πιο εύχρηστη επιλογή από ένα smartphone. Για να είστε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone μια καλή απόφαση; Είναι καλύτερο να εισαγάγετε το παιδί σας στη νέα τεχνολογία με ελεγχόμενο τρόπο. Smartwatch Look Me 2! Το smartwatch με κάρτα SIM θα αντικαταστήσει με επιτυχία το

Δες όλη την περιγραφή
66,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 65,52 €

Περιγραφή

Μια πιο εύχρηστη επιλογή από ένα smartphone. Για να είστε σε συνεχή επαφή με το παιδί σας, θα πρέπει να του παρέχετε το κατάλληλο gadget, αλλά είναι ένα smartphone μια καλή απόφαση; Είναι καλύτερο να εισαγάγετε το παιδί σας στη νέα τεχνολογία με ελεγχόμενο τρόπο. Smartwatch Look Me 2! Το smartwatch με κάρτα SIM θα αντικαταστήσει με επιτυχία το τηλέφωνο. Το Smartwatch Look Me 2! με την επιλογή της βιντεοκλήσης δεν θα σας αφήσει να χάσετε σημαντικές στιγμές για το παιδί σας. Ενώ βρίσκεστε στη δουλειά ή στο σπίτι, μπορείτε να βλέπετε πώς τα πάει το παιδί σας με τους συνομηλίκους του μέσα και έξω από το σχολείο. Θα γνωρίζετε πως περνάει τον ελέυθερό του χρόνο και πώς ξεπερνάει τις δυσκολίες όταν δεν είστε κοντά του.

Η ασφάλεια του παιδιού είναι υψίστης σημασίας. Ως εκ τούτου, εάν ένας γονέας ανησυχεί για μια κατάσταση, θα έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερα του έξυπνου ρολογιού. Θα ακούσει και θα δει αν όλα γύρω από το παιδί είναι εντάξει. Το παιδί, ακόμη και αν βρίσκεται εκτός οπτικού πεδίου, θα θα έχει τη φροντίδα του. 

Θα είναι δύσκολο για ένα μικρό παιδί να θυμάται τον αριθμό των γονιών του ή τον αριθμό έκτακτης ανάγκης όταν βρεθεί σε μια αγχωτική κατάσταση. Το κουμπί SOS είναι εύκολο στη χρήση, σχεδιασμένο με γνώμονα τα παιδιά. Καθιστά δυνατή την κλήση για βοήθεια γρήγορα και εύκολα. Όταν πατηθεί, οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται αμέσως σε προκαθορισμένους αριθμούς επικοινωνίας. Οι φροντιστές έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν γρήγορα για να αποφύγουν μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του παιδιού σας σε πραγματικό χρόνο και να μην ανησυχείτε άσκοπα όταν το νήπιο είναι εκτός οπτικού πεδίου. Ο εντοπισμός είναι πολύ ακριβής, με ακρίβεια 10 μέτρων. Στην εφαρμογή, θα καθορίσετε την ασφαλή ζώνη του νηπίου. Θα λάβετε ειδοποίηση εάν το παιδί περάσει τα όριά της.

Κατασκευαστής

Forever

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία
Ψηφιακό
Φύλο
Αγόρι
Χρώμα
Ροζ
Υλικό
Καουτσούκ/Πλαστικό
Smartwatch
Ναι
Αδιάβροχο
Όχι
GPS
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Vassilis_Diamantopoulos12

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή ποιότητα ήχου και εικόνας, από τα λίγα με βιντεοκλήση, έχει όλες τις ελεγχόμενες φραγές που έχουν τα αντίστοιχα kids smartwatches ΑΛΛΑ:
    1) Το στίγμα του παιδιού στον χάρτη της εφαρμογής αργεί πάρα πολύ να κάνει refresh, πρέπει να κλείσεις την εφαρμογή και να ξανανοίξεις για πιο γρήγορα, ειδικά αν πιάσει στίγμα απο κινητή (LBS) και όχι GPS δεν κάνει προσέγγιση και σου δείχνει που είναι η active κεραία αντί για την πραγματική (έστω προσέγγιση) τοποθεσία του παιδιού.
    2) Η κάμερα του είναι άθλια, σε αυτή την ανάλυση τα παλιά κινητά είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
    3) Είναι λίγο τεράστιο, ειδικά για χέρι μικρού παιδιού.
    4) Η μπαταρία μετά από 10-15 περίπου χρήσεις πλήρους κύκλου φόρτισης σε διάστημα 4 μηνών, πλέον δεν βγάζει ολόκληρη μέρα με αποτέλεσμα το μεσημέρι στο 60% να σβήνει και μετά να λέει low battery.

    Τα άλλα δεν πειράζουν τόσο, αλλά τουλάχιστον η μπαταρία δεν μπορούσε να είναι σωστή?

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη