To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Νερό Φυσικό Μεταλλικό σε χάρτινη συσκευασία Θεόνη (500 ml)

Νερό Φυσικό Μεταλλικό σε χάρτινη συσκευασία Θεόνη (500 ml) Κωδικός: 45379570

Στην Πηγή Γκούρα, στα όρη των Αγράφων, σε υψόμετρο 1100 μ, πηγάζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα,...

Δες όλη την περιγραφή

Στην Πηγή Γκούρα, στα όρη των Αγράφων, σε υψόμετρο 1100 μ, πηγάζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 0,76 €

Περιγραφή

Στην Πηγή Γκούρα, στα όρη των Αγράφων, σε υψόμετρο 1100 μ, πηγάζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα. Οι γεωλογικοί σχηματισμοί και τα πετρώματα της περιοχής ηλικίας 2000 ετών έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο φυσικό φίλτρο, το οποίο συμβάλλει στη δημιουργία ενός νερού μοναδικής σύνθεσης, με σπάνια ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά! Αλκαλικό pH8 Ισορροπημένη Σκληρότητα (109mg/L) Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Νάτριο Χαμηλά Ποσοστά σε Νιτρώδη/Νιτρικά & Χλώριο Απουσία Βαρέων Μετάλλων Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης. Το εμφιαλωτήριο του νερού Θεόνη βρίσκεται στα 400μ υψόμετρο και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ανώτερης ποιότητας των προϊόντων λειτουργούμε με βάση τις αυστηρότερες διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φυσικό Μεταλλικό
Υλικό
Χάρτινο
Όγκος Τεμαχίου
0,5 lt
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες