To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Κρίθινο παξιμαδάκι Κρήτης Χατζής (400 g)

Κρίθινο παξιμαδάκι Κρήτης Χατζής (400 g)Κωδικός: 45380989

Ένα κριθαρένιο ντακάκι φτιαγμένο με κριθάρι ολικής άλεσης με πολύ μεράκι και με 30 χρόνια ιστορίας Απολαύστε το όλη την ώρα συνοδεύοντας τις καθημερινές δημιουργίες της κουζίνας σας. Κρητικό παξιμάδι,...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα κριθαρένιο ντακάκι φτιαγμένο με κριθάρι ολικής άλεσης με πολύ μεράκι και με 30 χρόνια ιστορίας Απολαύστε το όλη την ώρα συνοδεύοντας τις καθημερινές δημιουργίες της κουζίνας σας. Κρητικό παξιμάδι, χαρακτηριστικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Ανακαλύψτε τον Φούρνο του Χατζή Ο Φούρνος του Χατζή είναι ένας οικογενειακός φούρνος. Είμαστε αφοσιωμένοι...

Δες όλη την περιγραφή
2,68

6,7 € / kg

Αναφορά προϊόντος

από 2,68 €

Περιγραφή

Ένα κριθαρένιο ντακάκι φτιαγμένο με κριθάρι ολικής άλεσης με πολύ μεράκι και με 30 χρόνια ιστορίας Απολαύστε το όλη την ώρα συνοδεύοντας τις καθημερινές δημιουργίες της κουζίνας σας. Κρητικό παξιμάδι, χαρακτηριστικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Ανακαλύψτε τον Φούρνο του Χατζή Ο Φούρνος του Χατζή είναι ένας οικογενειακός φούρνος. Είμαστε αφοσιωμένοι στις δικές μας συνταγές που προσαρμόζουμε στα σημερινά διατροφικά πρότυπα με φαντασία και μεράκι. Με την αρχή της προσήλωσης στις συνταγές μας αντάμα σε νέες ιδέες που συνδέουν το χθες και το σήμερα κάνουμε κάθε επιχειρηματικό μας βήμα. Η πολύτιμη οικογενειακή παράδοση ανακλάται στα προϊόντα μας και μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας το κρητικό παξιμάδι μία από τις πιο σημαντικές γευστικές επιλογές υγιεινής διατροφής.

Συστατικά

Αλεύρι κρίθινο ολικής άλεσης 60%, αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, αλεύρι σίκαλης, έλαιο που περιέχει αποκλειστικά έλαια που προέρχονται από επεξεργασία πυρήνων ελιάς και ελαίων που παράγονται απευθείας από ελιές, προζύμι σίκαλης (αλεύρι σίκαλης, μαγιά, νερό), αλάτι, μαγιά, νερό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παξιμάδια
Τύπος
Κριθαριού

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Όχι
Χωρίς Αλάτι
Όχι
Ολικής Άλεσης
Ναι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
400 gr
Τεμάχια (ανά συσκευασία)
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη