To efresh.gr ήρθε στο Skroutz και εξυπηρετεί διευθύνσεις αποκλειστικά εντός Αττικής! Επίλεξε διεύθυνση παράδοσης για να συνεχίσεις.

Αλάτι Ιμαλαΐων σε Αλατιέρα Άριστον (400g)

Αλάτι Ιμαλαΐων σε Αλατιέρα Άριστον (400g)Κωδικός: 45402633

Το “ΡΟΖ” αλάτι σχηματίστηκε στις πλαγιές των ΙΜΑΛΑΪΩΝ πριν από εκατομμύρια χρόνια. Είναι από τα πιο φημισμένα αλάτια και του αποδόθηκε η ονομασία “Λευκός Χρυσός”. Σήμερα είναι διαδεδομένο σε ολόκληρο...

Δες όλη την περιγραφή

Το “ΡΟΖ” αλάτι σχηματίστηκε στις πλαγιές των ΙΜΑΛΑΪΩΝ πριν από εκατομμύρια χρόνια. Είναι από τα πιο φημισμένα αλάτια και του αποδόθηκε η ονομασία “Λευκός Χρυσός”. Σήμερα είναι διαδεδομένο σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς αποτελεί τη βάση της κουζίνας της Άπω Ανατολής. ενώ χρησιμοποιείται και στις μοντέρνες συνταγές, προσδίδοντας στα φαγητά μία ξεχωριστή γεύση....

Δες όλη την περιγραφή
1,78

4,45 € / kg

Αναφορά προϊόντος

από 1,78 €

Περιγραφή

Το “ΡΟΖ” αλάτι σχηματίστηκε στις πλαγιές των ΙΜΑΛΑΪΩΝ πριν από εκατομμύρια χρόνια. Είναι από τα πιο φημισμένα αλάτια και του αποδόθηκε η ονομασία “Λευκός Χρυσός”. Σήμερα είναι διαδεδομένο σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς αποτελεί τη βάση της κουζίνας της Άπω Ανατολής. ενώ χρησιμοποιείται και στις μοντέρνες συνταγές, προσδίδοντας στα φαγητά μία ξεχωριστή γεύση. Οι μοναδικές του ιδιότητες το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για θεραπευτές και chef. Είναι φυσικό, κρυσταλλικό αλάτι απαλλαγμένο από χημικά και πρόσθετα. Οι κρύσταλλοί του, των οποίων η συγκομιδή γίνεται στα Ιμαλάια, πλένονται σε άλμη και ύστερα αφήνονται στον ήλιο να στεγνώσουν με τον πιο φυσικό και παραδοσιακό τρόπο.

Κατασκευαστής

Άριστον (Αλάτι)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Βάρος
400 gr
Είδος
Ιμαλαΐων
Είδος Άλεσης
Ψιλό
Μύλος
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη