Deepcool LE520 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x με ARGB Φωτισμό Λευκή
Υδρόψυξη

Deepcool LE520 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700/1200/115x με ARGB Φωτισμό ΛευκήΚωδικός: 45463834

Η all-in-one Υδρόψυξη DeepCool LE520 με νέους ανεμιστήρες ARGB υψηλής απόδοσης, θερμική πάστα και νέα σχεδιαστικά στοιχεία της DeepCool.

Δες όλη την περιγραφή

Η all-in-one Υδρόψυξη DeepCool LE520 με νέους ανεμιστήρες ARGB υψηλής απόδοσης, θερμική πάστα και νέα σχεδιαστικά στοιχεία της DeepCool.

Δες όλη την περιγραφή
87,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 87,90 €

Περιγραφή

Η all-in-one Υδρόψυξη DeepCool LE520 με νέους ανεμιστήρες ARGB υψηλής απόδοσης, θερμική πάστα και νέα σχεδιαστικά στοιχεία της DeepCool.

ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Χάρη σε αποτελεσματικό μπλοκ νερού, την κρύα πλάκα χαλκού και τους νέους ανεμιστήρες ARGB υψηλής απόδοσης, το LE520 επιτυγχάνει εξαιρετική απαγωγή θερμότητας με 220 W TDP.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το LE520 διαθέτει αντλία νέας σειράς με στρογγυλεμένες γωνίες, τετράγωνο σχήμα, ARGB και πρόσθετη αντοχή. Το χαμηλό ύψος αντλίας 52 mm, παρέχει εξαιρετική συμβατότητα για διάφορες ITX θήκες.

FANS ARGB ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι παρεχόμενοι ανεμιστήρες ARGB υψηλής απόδοσης είναι φωτεινοί και υποστηρίζουν διάφορους συγχρονισμούς μητρικής πλακέτας. Οι ανεμιστήρες παρέχουν μέγιστη CFM και στατική πίεση σε υψηλότερες στροφές, ενώ διατηρούν επίπεδο θορύβου κάτω από 30dB σε χαμηλότερες ταχύτητες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Η LE520 διαθέτει την πατενταρισμένη τεχνολογία Anti-Leak της DeepCool. Η εσωτερική βαλβίδα ρυθμίζει την πίεση και θα την καθαρίσει όταν η εσωτερική πίεση υπερβαίνει την ατμοσφαιρική πίεση. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ωφέλιμη ζωή ενώ μειώνει την πιθανότητα διαρροών.

Κατασκευαστής

Deepcool

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1150/1151/1155/1156, 1200, 1700, AM4, AM5
Μέγεθος Ψυγείου
Διπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Λευκό
Φωτισμός
ARGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
2250 rpm
Επίπεδα Θορύβου Ανεμιστήρα (Full Load)
32,9 dB
Ροή Αέρα
85,85 cfm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Κώστας Λ.
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η συγκεκριμένη ΑΙΟ αγοράστηκε ως μια οικονομική (80€) επιλογή για την αντικατάσταση της stock ψύκτρας σε socket 1700. Στόχος της αγοράς αυτής είναι ένα αθόρυβο pc και ταυτόχρονα futureproofing για αναβάθμιση επεξεργαστή. Η αθόρυβη λειτουργία ήταν δεδομένη αφού ο επεξεργαστής είναι ένας i3 12100f.

    Πιο αναλυτικά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, σε stress test το οποίο έτρεξα με prime95 για ~20 λεπτά ο επεξεργαστής σταθεροποιήθηκε στους 69-70°C (στο 6ο λεπτό περίπου) με 29°C θερμοκρασία περιβάλλοντος, οπότε και έχουμε ~40°C delta (δεν έχει γίνει undervolting). Μπορεί να μην είναι απίστευτο το αποτέλεσμα αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά τα νούμερα ήρθαν με μόλις 1000rpm (30% PWM Duty) στα ανεμιστηράκια της ΑΙΟ και μόλις 20db με το pc να βρίσκεται 30cm μακριά μου και πάνω στο γραφείο εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όπως είπα στόχος ήταν η ησυχία και όχι οι απόλυτες θερμοκρασίες.

    ΥΠΕΡ
    Όμορφος μίνιμαλ σχεδιασμός (υποκειμενικό)
    Καλές επιδόσεις
    Αθόρυβη
    Εύκολη εγκατάσταση με αναλυτικές οδηγίες
    Sleeved σωληνάκια

    ΚΑΤΑ
    Αρκετά καλώδια, λόγω argb
    To logo στην τρόμπα δεν γυρίζει

    Ένα μικρό σχόλιο το οποίο απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν για κουτί το Cougar MX410, και μητρικές με ψηλό heatsink (έχω την Ζ690 Aorus Elite). Για να μπεί η υδρόψυξη χρειάστηκε να τριμάρω το ένα ανεμιστηράκι στη γωνία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την ΑΙΟ απλά το αφήνω σαν σχόλιο.

    Επίσης, από την πρώτη μέρα η τρόμπα έβγαζε έναν περίεργο ήχο (rattling) ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σαν να είχε κάποιο θύλακα αέρα παγιδευμένο μέσα. Η διαδικασία που ακολούθησα ήταν να αποσυνδέσω τα πάντα από το pc και να αφήσω μόνο την παροχή ρεύματος. Άνοιξα λοιπόν το pc και ενώ λειτουργούσε το ξάπλωσα και γενικά προσπάθησα να φανταστώ την πορεία του παγιδευμένου αέρα και με τις αντίστοιχες κινήσεις να τον οδηγήσω στο ψυγείο. Δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό αλλά προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί ξανά αυτός ο ήχος. Θα επανέλθω σε λίγο καιρό για update.

    EDIT 1: Ο ενοχλητικός θόρυβος τελικά σταμάτησε μετά από 2 μέρες.

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Τοποθέτηση
    • Αθόρυβη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Αποτελεσματική ψύξη
    • Τοποθέτηση
    • Αθόρυβη
    • Όγκος ψυγείου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη