Αθλητικά Παπούτσια

Altra Torin 7 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Blue / YellowΚωδικός: 45595461

Κάθε ραφή, κάθε καμπύλη και κάθε λεπτομέρεια στο Torin 7 ανακατασκευάστηκε για να προσφέρει απόλυτη άνεση και απόδοση. Πρώτα, προστέθηκαν δύο επιπλέον χιλιοστά από αφρό Altra EGO MAX στην

Δες όλη την περιγραφή

Κάθε ραφή, κάθε καμπύλη και κάθε λεπτομέρεια στο Torin 7 ανακατασκευάστηκε για να προσφέρει απόλυτη άνεση και απόδοση. Πρώτα, προστέθηκαν δύο επιπλέον χιλιοστά από αφρό Altra EGO MAX στην ενδιάμεση σόλα για παραπάνω αντικραδασμικότητα και επιστροφή ενέργειας. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε ξανά τη γλώσσα για πιο μαλακή αίσθηση.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 26 ημέρες πριν

Περιγραφή

Κάθε ραφή, κάθε καμπύλη και κάθε λεπτομέρεια στο Torin 7 ανακατασκευάστηκε για να προσφέρει απόλυτη άνεση και απόδοση. Πρώτα, προστέθηκαν δύο επιπλέον χιλιοστά από αφρό Altra EGO MAX στην ενδιάμεση σόλα για παραπάνω αντικραδασμικότητα και επιστροφή ενέργειας. Στη συνέχεια, αναπτύχθηκε ξανά τη γλώσσα για πιο μαλακή αίσθηση. Ένα ενημερωμένο πλέγμα στο πάνω μέρος προσφέρει άνεση και διαπνοή, ανεξάρτητα από το πού τρέχετε. Κλείστε κάθε βήμα με ένα εξελιγμένο καλούπι της φτέρνας που προσφέρει ασφάλεια και την τέλεια εφαρμογή. Με Balanced Cushioning και Στάνταρ Εφαρμογή FootShape για φυσική κίνηση, μπορείτε να κατακτήσετε οποιονδήποτε αγώνα, οποιοδήποτε δρόμο και οποιαδήποτε απόσταση με το Torin 7. 

  • Βάρος: 278 γ.
  • Μεσόσολα: Altra EGO MAX
  • Εξωτερική δομή: FootPod
  • Αντικραδασμικότητα: Max
  • Ύψος: 30 mm
  • Drop: 0 mm

Κατασκευαστής

Altra

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AL0A82C4470
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Μπλε
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • MARK_M_
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Εκπληκτικό παπούτσι. Τα τρέχω προσωπικά μέχρι 12 χλμ την ημέρα και είναι πολύ άνετα. Όποιος τα επιλέξει, να ξέρει τι είναι ένα παπούτσι με 0 drop. Τέλεια άνεση, απίστευτος αφρός, 5 αστέρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα