Ugreen Φορτιστής με Ενσωματωμένο Καλώδιο USB-C 25W Μαύρος (Cd250)
Φορτιστές Κινητών

Ugreen Φορτιστής με Ενσωματωμένο Καλώδιο USB-C 25W Μαύρος (Cd250) Κωδικός: 45620056

Ο λειτουργικός φορτιστής Ugreen εξοπλισμένος με προγραμματιζόμενο Τροφοδοτικό (PPS) και Power Delivery είναι το gadget που ψάχνετε. Μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά μια ηλεκτρονική...

Δες όλη την περιγραφή

Ο λειτουργικός φορτιστής Ugreen εξοπλισμένος με προγραμματιζόμενο Τροφοδοτικό (PPS) και Power Delivery είναι το gadget που ψάχνετε. Μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά μια ηλεκτρονική συσκευή οποιουδήποτε κατασκευαστή. Είναι μικρό και κομψό, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πιάσει πολύ χώρο στο γραφείο σας ή στο σακίδιο σας. Τα πυρίμαχα υλικά...

Δες όλη την περιγραφή
14,80
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 14,80 €

Περιγραφή

Ο λειτουργικός φορτιστής Ugreen εξοπλισμένος με προγραμματιζόμενο Τροφοδοτικό (PPS) και Power Delivery είναι το gadget που ψάχνετε. Μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά μια ηλεκτρονική συσκευή οποιουδήποτε κατασκευαστή. Είναι μικρό και κομψό, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πιάσει πολύ χώρο στο γραφείο σας ή στο σακίδιο σας. Τα πυρίμαχα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του αξεσουάρ και μια σειρά από προστασίες σάς δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριά ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό.

Αποθηκεύστε το φορτιστή όπως θέλετε. Πετάξτε το στην τσάντα ή την τσέπη σας, κρατήστε το σε ένα συρτάρι και πάνω από όλα: χρησιμοποιήστε το όταν είναι συνδεδεμένο. Δεν θα πιάσει πολύ από τον πολύτιμο χώρο σας ούτε θα επιβαρύνει υπερβολικά τις αποσκευές σας. Χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον βασικό του ρόλο, δεν θα προεξέχει πολύ από την πρίζα.

Αυτός ο φορτιστής, αν και μικρός, διακρίνεται από εξαιρετικά συμπαγή υλικά. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν το πετάξετε σε ένα συρτάρι ή το αποθηκεύσετε σε ένα σακίδιο, δεν θα καταστραφεί, δεν θα ραγίσει ή θα γρατσουνιστεί. Έτσι το αξεσουάρ σας φαίνεται άψογο εδώ και χρόνια.


Κατασκευαστής

Ugreen

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Wall Charger
Συνδεσιμότητα
USB-C
Ισχύς Φόρτισης
25 W
GaN
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Θύρες

Θύρες Εξόδου USB-A
-
Θύρες Εξόδου USB-C
-
Ένταση Ρεύματος Κύριας Θύρας (Max)
-
Τύπος Καλωδίου
USB-C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery, Quick Charge 3.0
Υποστηριζόμενες Συσκευές
Smartphone

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες