Smartwatches

Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap) Κωδικός: 45849156

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής 466x466 AMOLED
  • HUAWEI TruSeen 5.5+
  • Αυτονομία έως 7 ημέρες
  • Bluetooth 5.2
Δες όλη την περιγραφή
216,93
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 216,93 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 219,00 €

  2. 249,89 €

  3. 296,90 €

  4. 219,00 €

  5. 249,99 €

  6. 219,00 €

  7. 244,89 €

  8. 248,58 €

  9. 268,00 €

  10. 245,01 €

  11. 309,00 €

  12. 326,13 €

  13. 304,85 €

  14. 299,00 €

  15. 309,90 €

  16. 345,49 €

  17. 295,44 €

  18. 269,00 €

  19. 385,70 €

  20. 304,86 €

  21. 218,90 €

  22. 330,78 €

  23. 216,93 €

Περιγραφή

Η μόδα δεν σταματά ποτέ. Το νέο Huawei Watch GT 4 με ολοκαίνουργιο οκταγωνικό σχέδιο και floating pearl σχέδιο, μεγαλύτερη οθόνη AMOLED, είναι κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Με βελτιωμένη διαχείριση υγείας 24/7, διάρκεια μπαταρίας έως 2 εβδομάδες και επιστημονικό προπονητή άσκησης θέτει νέα όρια στην κατηγορία των smartwatches.

Μοναδικός οκταγωνικός σχεδιασμός

Τέλεια στρογγυλεμένος και πρωτοποριακός – δεν θα μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό το ρολόι! Με οκταγωνικό σχέδιο στα ρολόγια 46 mm και κρεμαστό σχέδιο στα ρολόγια 41 mm, φορώντας το Huawei Watch GT 4 τραβάς τα βλέμματα όπου πας.

Σχεδιασμός

Με τον ανάλαφρο σχεδιασμό του και την κατά 13% υψηλότερη αναλογία οθόνης προς το σώμα, που περιβάλλεται από ένα λεπτό πλαίσιο, αυτό το ρολόι έχει την τέλεια εφαρμογή και πανέμορφη όψη.

Εκθαμβωτικές προσόψεις για να διαλέξετε

Με περισσότερες από 25.000 προσόψεις για να διαλέξετε, μαζί με την πρόσοψη των λουλουδιών που ανθίζουν καθώς αυξάνονται οι δραστηριότητές σας, και τις προσόψεις που μένουν ενεργές συνέχεια, μια στιγμή είναι αρκετή για να βιώσετε κάτι νέο.

Activity Rings 2.0

Θέστε καθημερινούς στόχους για το Activity Rings 2.0, με μετρήσεις κίνησης, άσκησης και στάσης, για να βελτιώσετε την υγεία σας – λεπτό προς λεπτό. Όταν πετύχετε τον στόχο των τριών κρίκων, θα λάβετε ανταμοιβή μεταλλίου.

Δυνατή η διαχείριση θερμίδων

Η νέα Stay Fit εφαρμογή που υποστηρίζεται από το HUAWEI TruSeen™ 5.5+ σας βοηθάει να παρακολουθείτε με μία ματιά πόσες θερμίδες καταναλώνετε, με αναβαθμισμένες μετρήσεις όπως η πρόσληψη θερμίδων σε πραγματικό χρόνο, ενεργές θερμίδες, θερμίδες ανάπαυσης και θερμιδικό έλλειμα.

100+ Λειτουργίες Προπόνησης

Αυτό το ρολόι παρακολουθεί τις αγαπημένες σας δραστηριότητες – με νέες λειτουργίες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και padel, εκτός από τις πολλές προπονήσεις περπατήματος, τρεξίματος, ποδηλασίας και κολύμβησης. Πηγαίνετε στο γήπεδο ή βγείτε στο ύπαιθρο, με μια τεράστια γκάμα δεδομένων σε πραγματικό χρόνο αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε δραστηριότητα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την φωνητική καθοδήγηση όταν τρέχετε.

Παρακολούθηση καρδιακού παλμού στην προπόνηση

Μην χάσετε ούτε έναν ρυθμό, με το νέο και βελτιωμένο καρδιακό ρυθμό HUAWEI TruSeen™ 5.5+ και λάβετε έγκαιρες (φωνητικές ή με δόνηση) υπενθυμίσεις ή κάθε φορά που ο καρδιακός σας ρυθμός ξεφεύγει από το επιθυμητό όριο. Η συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών λειτουργεί ακόμη και σε περιβάλλον με κρύο καιρό.

Βελτιωμένη παρακολούθηση διαδρομής

Μια έξυπνη συστοιχία δορυφορικής κεραίας ενισχύει την ακρίβεια των σημάτων GNSS του HUAWEI WATCH GT 4 46 mm κατά 30% , για να σας κρατά στο σωστό δρόμο σε λεωφόρους, πάρκα ή οικιστικές μονάδες. Και με έναν έξυπνο αλγόριθμο τοποθέτησης σύντηξης, το ρολόι γίνεται όλο και πιο ακριβές όσο περισσότερες φορές τρέχετε.

Παρακολούθηση Υγείας

Ανιχνευτής Ζωτικής Σημασίας

Το σύστημα HUAWEI TruSeen™ 5.5+ του ρολογιού παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, το SpO2, τον ύπνο και το στρες με ακρίβεια, κρατώντας σας συνεχώς ενήμερους.

Κοιμηθείτε καλά κάθε βράδυ

Πηγαίνετε για ύπνο ήρεμοι, χάρη στο σύστημα παρακολούθησης HUAWEI TruSleep™ 3.0, το οποίο παρακολουθεί τον ύπνο σας και ανιχνεύει την ασυνήθιστη αναπνοή κατά την διάρκεια του.

Ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία της γυναίκας

Λάβετε την εκτιμώμενη περίοδο, την ωορρηξία και τους γόνιμους χρόνους με μια ματιά, που βασίζονται σε υψηλού επιπέδου φυσιολογικά δεδομένα και έναν αλγόριθμο βαθιάς μάθησης.

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών

Η τεχνολογία HUAWEI TruSeen™ 5.5+ ενισχύει την ακρίβεια των μετρήσεων του καρδιακού παλμού κατά τη διάρκεια επίπονων προπονήσεων, αξιοποιώντας οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες, δύο ομάδες πηγών φωτός, έναν καλύτερο αλγόριθμο AI και κυρτό γυάλινο φακό.

Παρακολούθηση SpO2

Οι μετρήσεις SpO2 του TruSeen δείχνουν ότι με αυτό το ρολόι, η φροντίδα κυλάει στο αίμα!

Διαχείριση άγχους

Ένας μετρητής στρες είναι πάντα σε ετοιμότητα για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται οποιεσδήποτε καθημερινές δοκιμασίες και καταστάσεις, με ηρεμιστικές ασκήσεις αναπνοής που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Απαντήστε στις κλήσεις απευθείας στο ρολόι σας μέσω Bluetooth

Απαντήστε και απορρίψτε τις εισερχόμενες κλήσεις,στείλτε προσαρμοσμένες γρήγορες απαντήσεις και δείτε αρχεία καταγραφής κλήσεων για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Ακούστε χωρίς όρια

Το HUAWEI WATCH GT 4 υποστηρίζει ανεξάρτητη αναπαραγωγή μουσικής. Ρυθμίστε λίστες αναπαραγωγής στην εφαρμογή του τηλεφώνου και αντιστοιχίστε τις σε συγκεκριμένες προπονήσεις – για να μπείτε στην διάθεση ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας δεν είναι διαθέσιμο!

Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας

Διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας και παρακολουθήστε τις υποχρεώσεις σας από την εφαρμογή Ημερολόγιο του ρολογιού, για να παραμείνετε παραγωγικοί, προνοητικοί και επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε με άνεση

Δείτε τα μηνύματα SMS στο ρολόι σας και επιλέξτε να απαντήσετε με ένα προκαθορισμένο γρήγορο μήνυμα κειμένου ή emoji. Ζήστε την απρόσκοπτη επικοινωνία με μια κίνηση του καρπού σας.

Μπαταρία

Το HUAWEI WATCH GT 4 46 mm διαρκεί έως και 14 ημέρες με πλήρη φόρτιση και το HUAWEI WATCH GT 4 41 mm διαρκεί έως και 7 ημέρες.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Ρολόι × 1
  • Βάση φόρτισης (συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου φόρτισης) × 1
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και πληροφορίες ασφάλειας και κάρτα εγγύησης × 1

Δες επίσης:

Όλα τα Huawei Watch GT 4

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Πράσινο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
Huawei Watch GT 4

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
-
Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
-

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm
Βάρος
48 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+39Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dinastkon
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Προερχόμενος από Amazfit GTS 3 οι αλλαγές ήταν πολλές και καλοδεχούμενες. Αρχικά το ρολόι έχει μία πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (ανοξείδωτο ατσάλι) και μία υπέροχη οθόνη. Έχει μάλιστα αρκετά καλή ακρίβεια στις μετρήσεις του. Είναι πολύ εύκολο να το συνδέσεις για πρώτη φορά, ενώ με την εφαρμογή Υγεία Huawei δεν αποσυνδέεται το ρολόι . Επίσης, γίνεται εξαιρετική σύνδεση με Android smartphone. Το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS είναι πολύ ωραίο και οι εφαρμογές που έχει προεγκατεστημένες είναι πολύ καλές αν και θα μπορούσε να έχει λίγες περισσότερες εφαρμογές αλλά ελπίζω πως αυτό θα διορθωθεί με την προσθήκη περισσότερων εφαρμογών στο AppGallery (Wallet,Εγγραφή φωνής). Όσο για την αυτονομία της μπαταρίας με μέση χρήση χωρίς Always On Display είναι λίγο παραπάνω από μία εβδομάδα. Γενικώς το ρολόι είναι πολύ καλό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fablor_12498
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το απόλυτο ρολόι για μία γυναίκα. Υπερβολικά κομψό, τέλειες και πολλές λειτουργίες, αντοχή μπαταρίας ως και 7 μέρες με βασική λειτουργία, ακριβείς μετρήσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Areti_Fak

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είμαι φαν των αξεσουάρ της Huawei γιατί είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. είχα το gt2 και το άλλαξα όχι γιατί είχε πάθει κάτι το προηγούμενο αλλά ήθελα κάτι πιο κομψό σε ρολόι. το συγκεκριμένο ρολόι είναι πανέμορφο και με διάφορες λειτουργίες. δυστυχώς δεν υποστηρίζει το nfc αλλά να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει γιατί χρησιμοποιώ το κινητό μου για πληρωμές

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dr_JimmyP
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το έχω μόλις 5 ημέρες αλλά μπορώ να πω πως με καλύπτει σε όλες μου τις ανάγκες. Έχει πολύ καλή οθόνη, καλή μπαταρία και αρκετές λειτουργίες που δεν έχω τσεκαρει ακόμα. θα επανέλθω όταν περάσει καιρός για περισσότερα σχόλια.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michalisalatis
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Είχα το watch gt 1 πέντε χρόνια, μέχρι που χάλασε η αφή. Το συγκεκριμένο, φαίνεται πολύ καλύτερο, περισσότερες λειτουργίες, άπειρα watch faces και λειτουργία τηλεφώνου. Η μπαταρία, όπως και το προηγούμενο, διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Πραγματικά, αξίζει τα λεφτά του!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kostad_Mour
    4
    2 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Κάτοχος honor magic watch 4 χρόνια πολύ ευχαριστημένος. Μια βδομάδα το huawei gt 4 και έχει ήδη μια γρατζουνιά η οθόνη. Το περίμενα ποιο ανθεκτικό όπως ήτανε το honor.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Schuldiner86
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είχα το GT 3 Pro 2 χρόνια και είπα να παω σε κάποιο άλλο μοντέλο για αλλαγή.Μου αρέσει που έχει πιο sport look,οι μετρήσεις όπως πάντα πολύ καλές,ένα κλικ καλύτερες από την προηγούμενη σειρά,λόγω και των καινούργιων αισθητήρων.Γενικα οι Huawei έχει χτίσει παράδοση στα smartwatches,τα τελευταία χρόνια...τόσο σε ποιότητα,όσο και σε αισθητήρες και αυτονομία.Σε αυτά τα χρήματα,δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.Ελπιζω καποια στιγμή να ενεργοποιήσουν και το NFC,να γίνει ακόμα πιο πλήρες.Θα το άλλαζα μόνο αν έβγαινε GT 4 Pro.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • airbal_1
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    + Τίμια επιλογή για τα χρήματα του,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,ευκρίνεια στην οθόνη του,εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας,ποικιλία προγραμμάτων άθλησης,εύκολη σύνδεση με κινητό.
    - Κάποιες μετρήσεις όπως η θερμοκρασία σώματος δεν είναι ακριβείς.
    Λείπει η μέτρηση πίεσης.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • patou82a
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πρώτο σοβαρό smart watch!!!
    Παρόλα αυτά, για έκανα η λειτουργία ομιλίας απο το ρολόι νόμιζα ότι ήταν μια χαζομάρα μέχρι που κατάλαβα ποσό σου κινεί τα χέρια!!! (Πχ φανάρι με μηχανή, περνώντας έναν δρόμο με πράγματα! Κλπ κλπ)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrisspyros
    3
    3 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ φινετσάτο ρολόι αλλά του λείπουν ένα κάρο λειτουργίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στις περισσότερες χώρες δεν υποστηρίζει nfc, δεν έχει χάρτες, φωτογραφίες, φωνητικά μηνύματα. Είναι καλό για να παρακολουθείς την υγεία σου που έχει πολλές ακριβείς μετρήσεις αλλά ως gadget είναι για τον κάδο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george.entigaridis
    1
    5 στους 50 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν ξεκινάω πρώτο μου smart watch μετά από πολύ έρευνα κατέληξα στο gt 4 woven strap όλα καλά για ένα μήνα μπαταρία 10 μέρες με το ζόρι καίει πλακέτα την επισκευάζει η εταιρεία ένα μήνα μετά η μπαταρία κρατούσε μια μέρα με το ζόρι το ξανά πάω έχω αιτηθεί αντικατάσταση πραγματικά τραγικό για μια τόσο γνωστή εταιρεία και τόσα λεφτά που κάνει να καταλήγει εκεί το ρολόι και αν δεν είχα δώσει τόσα θα το είχα πετάξει απογοήτευση μόνο μετάνιωσα που δεν πήρα μηλαρακι και ας κρατάει η μπαταρία 18 ώρες

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • basilis_giouva
    4
    7 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα... οθονη μπαταρια κατασκευη καλες μετρησεις εκτος της θερμοκρασιας σωματος που δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης καθως απο τον καρπο δεν μπορει να δωσει την σωστη θερμορασια αλλα ισως ειναι χρησιμο για θαλλασα η πισινα για να δεις τι θερμοκρασια εχει μεσα. Ολα καλα πολλα faces τζαμπα εγω εβαλα και ενα μπρατζελε spigen και εχει διξει ακομα ποιο πολυ.
    Τo μονο κακο ειναι αναλογα την συσκεβη σας θα ισως δεν μπορεσετε να εχεται ειδοποιησεις με iphone δεν ειχα θεμα. Στα android πρεπει να κατεβασεις εκτος google play το huawai health σε μοτορολα ειχα προβλημα δεν με αφηνε με τιποτα να βαλω ειδοποιησεις σε oneplus που εχω τωρα απλα πρεπει να το επιλεξεις δεν ειχα καποιο προβημα. Σε κανενα δεν δουλευει η πληρωμες με το ρολοι. ευκολα θα μπορουσε να ειχα τα δυπλα λεφτα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο πολυ ακριβοτερα!!!

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elias_tag
    2
    7 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Όλα καλά με το ρολόι μέχρι σήμερα που το ρολόι έβγαλε ειδοποίηση υπερθέρμανσης κ έκλεισε. Αν είναι να πήραμε ένα ρολόι κ να μην το φοράμε όταν έχει ζέστη η ήλιο να το ξέρουμε. Είχα το Amazfit Stratos τι στον ήλιο ,τι στην θάλασσα το φόραγα δεν έκανε κιχ και αυτό με 5 λεπτά στον ήλιο υπερθέρμανση?

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panayiotis_Economou
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είναι το πρώτο μου smartwatch οπότε δεν έχω σύγκριση.Μπαταρια , οθόνη, συνδεσιμοτητα με S24 ultra , ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις, κλήσεις όλα απροβληματιστα.Λογικα τα πιο ακριβά είναι για αθλητές με περισσότερες παραμετροποιησεις ,το συγκεκριμένο για καθημερινή χρήση και για όλα τα παραπάνω ανταποκρίνεται άψογα.Πιστευω είναι η πιο VFM αγορά της εποχής.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Tsvs
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενταξει δεν υπαρχουν λογια.Βασικα οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια με αυτα τα χρηματα αλλα και σε ακριβοτερα δλδ αν το συγκρινω με το galaxy watch 6 που επισης εχω ειναι η μερα με την νυχτα . Το μοναδικο που μπορω να πω αν και οκ δεν εχει τα πολλα watchfaces αλλα ενταξει τωρα , ΤΕΛΕΙΟ απλα σε ολα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • billsoulta
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Άριστο ρολόι. Θεωρώ πως όσα του λείπουν σε σχέση με αντίστοιχα έξυπνα ρολόγια της Samsung ή της Apple, τα κερδίζει από το design και την όψη του. Εξωτερικά, μοιάζει με αναλογικό ρολόι ενώ με το κατάλληλο καντράν περνάει ως αρκετά ντιζαϊνάτη επιλογή για πολλές και διαφορετικές εξόδους/χρήσεις. Τέλος, θεωρώ το συγκεκριμένο υπομοντέλο με το δερμάτινο λουράκι την καλύτερη επιλογή εκ των 4 διαθέσιμων του μοντέλου (Huawei GT4)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aikaterini_Thoma
    5
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι πραγματικά είναι ένα κόσμημα. Είναι πανέμορφο, για μια γυναίκα που θέλει να το συνδυάζει με όλα τα στυλ ντυσίματος χωρίς να περιορίζεται στο αθλητικό.
    Με λειτουργία να είναι συνέχεια φωτεινό μου κρατάει 4 μέρες η μπαταρία και φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα περίπου σε 1 ώρα.
    Έχει εύκολο μενού και οι μετρήσεις του είναι πολύ ακριβείς. Δεν υπήρξε άνθρωπος να μη σχολιάσει το ποσό όμορφο και κλασσατο δείχνει. Έχει πάρα πολλές προσόψεις, έχει ρυθμίσεις και στις προσόψεις αλλάζεις πολλά πράγματα (χρώματα, λειτουργίες on display κτλ).
    Στα αρνητικά θα βάλω ότι αν και υποστηρίζει πληρωμή με nfc, στην Ελλάδα ακόμη δε λειτουργεί και το γεγονός ότι αν σηκώσεις τη κλήση από το τηλέφωνο αυτή δε μπορεί να μεταφερθεί στα ακουστικα που είναι συνδεδεμένα με το ρολόι, ενώ η μουσική ακούγεται κανονικά από τα ακουστικά. Ειλικρινά δε καταλαβαίνω το λόγο που δεν το έχουν βάλει να γίνεται αυτό! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    Η εξυπηρέτηση του καταστήματος καταπληκτική, της courier (acs) απαράδεκτη....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M_S34
    3
    2 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αναγκάστηκα κ μπήκα στην αγορά μιας που το αγαπημένο μου (huawei gt runner) δεν φόρτιζε λόγω βλάβης.
    Πρώτη μέρα δοκιμής σε προπόνηση τρεξίματος...ο,τι να ναι η καρδιακή συχνότητα

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • themos_bora
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ειναι το δευτερο που περνω.το πρωτο για δικο μου και αυτο για την γυναικα μου....το συγκεκριμενο φενεται πολυ πιο ακριβο απο οτι αξιζει.πανεμορφο!!!η μετρησης υγειας εχουν μεγαλη ακριβεια σε συγκριση μαλιστα και με ιατρικο μηχανημα.μπαταρια...την ξεχνας.πολυ καλη ποιοτητα στην κληση οταν μιλας απο το ρολοι....το μονο ισως μειον ειναι οτι δεν μπορεις να προσθεσεις πανω απο 10 επαφες....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosk1976
    4
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το έχω συνδέσει με IPhone και έρχονται κανονικά όλες οι ειδοποιήσεις και κλήσεις. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι η εφαρμογή της HUAWEI δεν συγχρονίζει live το ρολόι. Το συγχρονίζει με νέα δεδομένα όταν ανοίξετε την εφαρμογή. Η εφαρμογή καιρός του ρολογιού για να συγχρονιστεί με την νέα σας τοποθεσία γίνετε μόνο με συγχρονισμό μέσω της εφαρμογής και κρατάει τα στοιχεία τοποθεσίας του τελευταίου συγχρονισμού. Δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να γίνετε αυτόματα.
    Η αυτονομία του ρολογιού είναι απίθανη με μια full φόρτιση είσαι ήσυχος για τουλάχιστο 2 εβδομαδες, όχι όμως με την οθόνη always on. Είδικά για εμένα που έρχομαι απο apple watch είναι τεράστια η διαφορά της αυτονομίας.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Drake1!
    2
    6 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    δε θα μιλήσω για τα θετικά
    τα έχουν αναφέρει άλλοι χρήστες.

    στα αρνητικά λοιπόν :
    αν κάποιος σε πάρει τηλέφωνο και το σηκώσεις από το ρολόι, θα μιλήσεις από το ρολόι.
    δεν μπορείς να μεταφέρεις την κλήση σε hands-free ακουστικά.
    το οποίο μου φαίνεται κακό καθώς ο ρόλος του ρολογιού είναι να χειρίζεσαι το κινητό σε βασικά πράγματα χωρίς να χρειάζεται να βγάζεις έξω το κινητό.
    επίσης στις ειδοποιήσεις δεν μπορώ να διαβάσω τα email παρα μόνοτο θεμα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Zan_Thuringer1368
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το σοκαριστικό είναι η μπαταρία του . Σε 1 μήνα έχει κάνει 2 φορτίσεις με ανοιχτό πάντα bt και συνδεδεμένο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasdakas_dakas
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Δεν υπάρχουν λόγια για τα smart watch Huawei έχω αγοράσει όλα τα μοντέλα 5 χρόνια τώρα και κάθε χρόνο και καλύτερα!!αν λειτουργούσε και το nfc στην Ελλάδα θα άγγιζε την τελειότητα!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stamatis-
    4
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προερχόμενος από Apple Watch SE, αποφάσισα να αγοράσω αυτό το μοντέλο για τα επόμενα χρόνια και όχι κάποιο νεότερο μοντέλο της Apple. Και μέχρι στιγμής έχω βγει σωστός. Αρχικά είναι πολύ ωραία η εμφάνισή του με το πράσινο λουράκι που είναι από σιλικόνη, παρά το ότι μοιάζει σαν υφασμάτινο. Είναι ελαφρύ στο χέρι, ίσως θα το προτιμούσα και λίγο πιο ελαφρύ, αλλά δεν σε κουράζει. Έχει όλα τα απαραίτητα apps, σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις και ατελείωτα watchfaces. Ένα αρνητικό που βρήκα είναι ότι αρκετά αν θες, θα πρέπει να τα αγοράσεις. Υπάρχουν βέβαια και free, αλλά πχ η Apple τα έχει όλα δωρεάν. Η τιμή του πολύ καλή, δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι έχουν επιλέξει κάποιο ρολόι από αυτή τη σειρά. Στα μείον επίσης ότι δεν έχει NFC.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • _kourtanas
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά από 3 προσπάθειες φθηνότερων ρολογιών , έκρινα ότι έπρεπε να κάνω ακόμα μια με λίγο πιο ακριβή συσκευή . Είναι σχετικά όμορφο , ελαφρύ, με πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά και πλούσιο σε παραμετροποίηση. Βέβαια ο μετρητής οξυγόνου , ο καρδιακός ρυθμός , το gps και πολλές άλλες από τις καταγραφές δεν είναι στο άριστα αλλά είναι αξιόπιστες και έντιμες και ιδιαίτερα καλές για το κόστος απόκτησής του. Θεωρώ πως η τέταρτη προσπάθειά μου αυτή (τα προηγούμενα τα χάριζα σε φίλους ) είναι αυτή που θα μου επιτρέψει να ξαναβάλω ρολόι στο χέρι μου μετά πο 20 τόσα χρόνια !

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dhmfam
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είχα για 5 χρόνια το Huawei Watch GT 1ης γενιάς. Το φορούσα μέρα νύχτα. Δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Αποφάσισα να πάρω το τελευταίο μοντέλο απλά για αλλαγή. Αυτή η σειρά είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερα σειρά έξυπνων ρολογιών. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι ξεχνάς να το φορτίσεις.
    Στα του ρολογιού, έχει πολλές έξυπνες λειτουργίες καθώς και φωνητική κλήση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
    Το μόνο του μείον είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jekonomos
    4
    2 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    4 αστέρια γιατί οι μετρήσεις ύπνου είναι για κλάματα. το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς είναι η ώρα που κοιμήθηκες και η ώρα που ξύπνησες, αν αυτό έχει κάποια αξία.

    Οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι αρκετά ακριβείς. ίσως περίμενα κάτι παραπάνω στο GPS γιατί η εταιρεία θεωρεί ότι έχει βελτιώσει πολύ την ακρίβεια. υπάρχουν κάποιες φορές που ο χάρτης δείχνει να περνάς μέσα από πολυκατοικίες.

    σε κάθε περίπτωση η μπαταρία είναι εξαιρετική, η ποιότητα κατασκευής άψογη και η εμφάνιση σκίζει. επίσης πολύ καλή είναι η πιστότητα και η λειτουργία του μικροφώνου.

    θα το ξαναγόραζα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι και πιο φθηνό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • g7gate
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Λίγες μέρες το έχω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, είναι το πρώτο μου smartwatch και αν και είμαι χρήστης μόνο συσκευών Apple σε ρολόι επέλεξα HUAWEI και δεν το μετανιώνω.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1489394183
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Προκάτοχος του gt2 το ρολόι (gt4) είναι μακράν καλύτερο και αξίζει τα λεφτά του. Είναι ένα αξιοπρεπές ρολόι και το προτείνω.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

211 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
evan.zamboni

θα το αναζητήσεις huawei health η υγεία huawei, το έχει και το Samsung galaxy store και όλα τα άλλα stores

Hellenic Nick

Υποστηρίζει ΗΚΓ ; Ερωτώ : γιατί δεν κυκλοφορεί ακόμη το Huawei Gt 4 Pro !!!

stefaniegav

Καλησπέρα!

Μου έχουν πει ότι η γλώσσα του Smartwatch προσαρμόζεται ανάλογα με την γλώσσα του κινητού με το οποίο συνδέεται. Γνωρίζεται αν λειτουργεί με ελληνικά??

aphroditi34

Αν τελειωσει η μπαταρια ειτε σε αυτο το μοντελο,ειτε σε αλλο της huawei,πεταγεται οπως στη garmin?Πριν 3 χρονια αγορασα ρολοι garmin 350 ευρω και η μπαταρια αδειασε εντελως.Το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε ,πως οι μπαταριες δεν αλλαζουν:ειτε αγοραζω καινουριο,ειτε να μου φερει απο το εξωτερικο ενα ανακατασκευασμενο με 200 ευρω κι εγγυηση 3 μηνες.Φυσικα και θα απορριψω την προταση και ψαχνω για αλλο.Το ιδιο συμβαινει και στις αλλες αντιπροσωπειες huawei ,samsung?Αν ειναι ετσι, να μην αγορασω ξανα ακριβο ρολοι

Δες όλες τις ερωτήσεις (25)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gray Leather)Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Gray Leather)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)
από 216,93 €από 157,83 €από 282,44 €από 265,49 €από 124,90 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες