BlackView Tab 11 10.36" με WiFi (8GB/256GB) Space Grey
Tablets

BlackView Tab 11 10.36" με WiFi (8GB/256GB) Space Grey Κωδικός: 46234096

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 10,36" IPS 2000x1200
  • Επεξεργαστής MediaTek MT8183
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 8380mAh
  • 5.2 ώρες αναπαραγωγής βίντεο
  • Βάρος 442 gr
Δες όλη την περιγραφή
214,04
ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+13,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 214,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 214,04 €

Περιγραφή

Ένα χτύπημα από κάθε γωνία

Το Tab 11 WiFi, ένα ενιαίο σώμα από κράμα αλουμινίου με επίπεδες άκρες και στρογγυλές γωνίες, προσφέρει τέλειο κράτημα που αισθάνεστε υπέροχα στο χέρι σας, μόνο 442 γραμμάρια εξαιρετικά ελαφρύ και 7,6 χιλιοστά εξαιρετικά λεπτό. Επεξεργασμένο με αμμοβολή, ανοδίωση και χάραξη με λέιζερ, το Tab 11 WiFi διαθέτει άνεση αφής με εκλεπτυσμένη υφή.

Οθόνη 10,36 ιντσών 2.4K

Εξερευνήστε την περιπέτεια και τη χαρά στο Immersive Vision

Χάρη στην οθόνη 2.4Κ 10,36 ιντσών, το Tab 11 WiFi προσφέρει τέλεια θέαση. Είτε παίζετε παιχνίδια, είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε κάνετε live streaming, κάθε καρέ μπορεί να είναι μια κινηματογραφική εικόνα στο Tab 11 WiFi με ζωντανές λεπτομέρειες και πλούσιες υφές.

Διπλά ηχεία Smart-PA Box

Επανεικόνιση με τον ήχο. Ακούστε το από κάθε γωνιά.

Η εμπειρία πολυμέσων υψηλών επιδόσεων αποδίδεται στο Tab 11 WiFi με διπλά ηχεία Smart-PA Box. Ο ενισχυμένος ήχος, οι ρυθμοί και οι χτύποι φέρνουν μια πιο καθηλωτική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου.

Εργαστείτε, παίξτε και διαβάστε με βελτιωμένη οπτική άνεση

Πείτε αντίο στην κόπωση των ματιών από την πολύωρη εργασία, το παιχνίδι ή το διάβασμα. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία νυχτερινού φωτισμού και ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης με την ενσωματωμένη λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας πολλαπλών επιπέδων. Απολαύστε ξέγνοιαστη ανάγνωση με τη λειτουργία ανάγνωσης

Προεγκατεστημένο WPS Office

Office Essential

Word, Excel, PowerPoint και PDF, όλα στο WPS Office. Το Tab 11 WiFi με WPS Office τα χειρίζεται όλα. Κρατάτε σημειώσεις, επεξεργάζεστε έγγραφα και προετοιμάζετε μια παρουσίαση PPT, όλα μπορούν να γίνουν με ευκολία στο Tab 11 WiFi.

Λειτουργία PC

Πολυλειτουργικό στο μάξιμουμ

Το Tab 11 WiFi ανεβάζει την ευελιξία του στο επόμενο επίπεδο, υποστηρίζοντας τη λειτουργία PC που θα σας επιτρέψει να εργάζεστε με το Tab 11 WiFi σαν να βρίσκεστε σε υπολογιστή. 

Ανοίξτε ταυτόχρονα πολλά παράθυρα εφαρμογών ή ιστότοπους με το παραμικρό και κάντε το multitasking όσο το δυνατόν πιο εύκολο, χωρίς να θυσιάζετε την ευκολία της οθόνης αφής.

Προβολή πολλαπλών παραθύρων & προβολή διαχωρισμένης οθόνης

Πολλαπλασιασμός της διασκέδασης, της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας με πολλαπλά παράθυρα

Τέλεια σχεδιασμένο για εργασία, μελέτη και παιχνίδι, το Tab 11 WiFi υποστηρίζει την προβολή πολλαπλών παραθύρων στη λειτουργία PC και την προβολή διαιρεμένης οθόνης με την υποστήριξη του DokeOS_P 3.0.

Δωρεάν στυλό γραφίδας

Σχεδιάστε, σημειώστε, εγχύστε μεγάλες ιδέες.

Η Blackview προσφέρει μια επιλογή για ένα στυλό γραφίδας, το οποίο είναι φυσικό να χρησιμοποιείται σαν μολύβι. Χρησιμοποιήστε το στυλό για να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάζετε και να γράφετε ημερολόγιο εμπλουτίζοντας πλήρως την καθημερινή σας καταγραφή.

Μπροστινή κάμερα 16MP SK Hynix

Ζωντανές και φυσικές selfies

Η ομάδα λογισμικού της Blackview αναβαθμίζει σημαντικά τη φωτογραφία στο Tab 11 WiFi. Ενισχυμένη από την SK Hynix® Hi-1634Q, η εμπρόσθια κάμερα 16MP παρέχει εικόνες υψηλής πιστότητας με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, αποκαθιστώντας αυθεντικούς τόνους του δέρματος διαφορετικών ανθρώπων και φυσικών τοπίων.

16MP Samsung ISOCELL 3P8 Πίσω κάμερα

Φωτογράφηση μέρα ή νύχτα

Η οπίσθια κάμερα 16MP Samsung ISOCELL 3P8 στο Tab 11 WiFi κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με 25% αναβάθμιση, προσφέροντας φωτεινότερες εικόνες με περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας, τα οποία βοηθούν στην παραγωγή ευκρινών και σταθερών εικόνων και βίντεο.

ArcSoft Beauty Mode

Υποστηριζόμενο από τη λειτουργία ομορφιάς ArcSoft® 4.0 powered Beauty Mode, το Tab 11 WiFi παρέχει γρήγορη ανίχνευση προσώπου και AI beauty enhancement για την παρουσίαση τέλειων selfies με ομοιόμορφο τόνο δέρματος και εκλεπτυσμένη επιδερμίδα μέσω μιμητικών λειτουργιών μακιγιάζ.

ArcSoft HDR

Ενεργοποιήστε το ArcSoft® 4.0 powered HDR. Το Tab 11 WiFi αποδίδει πιο ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες σε μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και αποχρώσεων. Ακόμη και σε συνθήκες υπερέκθεσης και υποέκθεσης, το Tab 11 WiFi με HDR μετατρέπει εκπληκτικά αυτό που βλέπετε σε αληθινές εικόνες.

ArcSoft Λειτουργία πορτραίτου

Υποστηριζόμενη από το ArcSoft® 4.0, η λειτουργία πορτραίτου επιτυγχάνει ακριβή διαχωρισμό του πορτραίτου και του φόντου, αποδίδοντας πολυεπίπεδες εικόνες με πιο ευδιάκριτα θέματα.

ArcSoft Λειτουργία πανοράματος

Για μια υπέροχη θέα, η λειτουργία Panorama του ArcSoft® 4.0 σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε το τοπίο, τους ανθρώπους και τα αντικείμενα σε ένα καρέ.

ArcSoft Νυχτερινή λειτουργία

Χάρη στην προηγμένη νυχτερινή λειτουργία ArcSoft® 4.0, το Tab 11 WiFi αποκαθιστά με ζωντάνια το περιεχόμενο που βλέπετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εγγραφή βίντεο 1080P

Καταγράψτε κίνηση που μοιάζει με τη ζωή με Full HD

Το Tab 11 WiFi καταγράφει κάθε δυναμική δόνηση με κινηματογραφικό βίντεο 1080P. Όλες οι αξέχαστες στιγμές μπορούν να διατηρηθούν καθαρές και ευκρινείς στη γκαλερί σας.

Μπαταρία Mega 8.380mAh με Γρήγορη φόρτιση 18W

Power You Day In and Day Out.

Το Tab 11 WiFi με την τρομερή χωρητικότητα 8.380mAh διατηρεί έως και 5,2 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Σε συνδυασμό με τη γρήγορη φόρτιση 18W, το Tab 11 WiFi μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 2,4 ώρες.

MediaTek MT8183

Έτοιμοι να ανταποκριθούν στο καθήκον

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας 12nm, η MediaTek MT8183 προσφέρει επιδόσεις επόμενου επιπέδου. Με επεξεργαστή 8 πυρήνων που λειτουργεί έως και 2,0 GHz και επεξεργαστή γραφικών ARM Mali-G72 που λειτουργεί έως και 800 MHz, το Tab 11 WiFi αντιμετωπίζει με ευκολία τις πολλαπλές εργασίες και αποδίδει εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού έντασης εικονοστοιχείων. 

Διαθέτοντας μια διπύρηνη APU, ο επεξεργαστής επιταχύνει την AI-βελτίωση σε εφαρμογές και την αναβάθμιση της AI-κάμερας, παρέχοντας βελτιωμένα φωτογραφικά αποτελέσματα με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Γρήγορη μνήμη RAM

Γρηγορότερη εκκίνηση εφαρμογών έως και 15%

Η Blackview παρέχει μια επιλογή για την επιτάχυνση γρήγορης εκκίνησης RAM. Μπορεί να προβλέψει ποιες εφαρμογές θα εκκινήσετε και να σας βοηθήσει να προφορτώσετε τις εφαρμογές σας πριν τις ανοίξετε, μαθαίνοντας το μοτίβο χρήσης των εφαρμογών του χρήστη. Η μέση ταχύτητα εκκίνησης εφαρμογών βελτιώνεται έως και 15%.

5G WiFi

Απολαύστε δωρεάν σερφάρισμα στο Διαδίκτυο

Το Tab 11 WiFi με ενσωματωμένο WiFi 5.0 εξασφαλίζει πιο σταθερή συνδεσιμότητα με ευρύτερη κάλυψη και καλύτερη διείσδυση του σήματος. Απολαύστε την κορυφαία ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης αρχείων, αναπαραγωγής παιχνιδιών, ροής ταινιών και ρευστής διάσκεψης.

Κατασκευαστής

BlackView

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
442 gr
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
8 GB
Χωρητικότητα
256 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core (4+4)

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
10,36 "
Ανάλυση Οθόνης
2000 x 1200 pixels
Τύπος
IPS
Ευκρίνεια
Full HD

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
16 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
16 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, 3.5mm Jack
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
8380 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Card Reader

Διαστάσεις

Μήκος
247 mm
Πλάτος
156,8 mm
Πάχος
7,6 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

Michael_Paraskevas
5
14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το συγκεκριμένο είναι value for money. Έρχεται με θήκη και περασμένη ζελατίνα και η τιμή του είναι τίμια. Ανήκει στα λίγα με 8 Gb Ram και 128 Gb Rom και αποδίδει μια χαρά. Αγοράστηκε κυριώς με σκοπό να λειτουργεί ως πίνακας στο ζουμ, αλλά μπορεί πολλά περισσότερα. Το χρησιμοποιώ για ψηφιακά βιβλία και αποδίδει μια χαρά και δοκίμασα και τις αντοχές του στο Netflix όπου απέδωσε αξιοπρεπέστατα. Προσωπικά το συνιστώ!

  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μπαταρία
  • Ποιότητα ηχείου
Σου φάνηκε χρήσιμη;

GEORGIOS_KOUTRIDIS
1
5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δεν παίρνει ή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές από το paystore όπως το paypal, winbank και πολλές πολές άλλες ...
Το playstore βγάζει μήνυμα ( Αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί στην συσκευή σας)
Τόσα παλαιά android τηλέφωνα και τάμπλετ , πρώτη φορά το βλέπω αυτό :(

  • Ανάλυση οθόνης
  • Ταχύτητα
  • Ποιότητα ηχείου
  • Μπαταρία
  • Φωτογραφίες
  • Αντοχή
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

BlackView Tab 11 10.36" με WiFi (8GB/256GB) Space GreyBlackView Tab 11 10.36" με WiFi (8GB/256GB) Space GreyXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Graphite GrayXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Graphite GraySamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) GraphiteSamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) GraphiteXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Lavender PurpleXiaomi Redmi Pad SE 11" Tablet με WiFi (8GB/256GB) Lavender PurpleBlackView TAB 80 10.1" Tablet με WiFi & 4G (8GB/128GB) ΓκριBlackView TAB 80 10.1" Tablet με WiFi & 4G (8GB/128GB) Γκρι
από 214,04 €από 194,00 €από 231,00 €από 226,15 €από 171,90 €
ΚατασκευαστήςBlackViewXiaomiSamsungXiaomiBlackView
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης10,36 "11 "11 "11 "10,1 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες