GoPro Lens Mod για Action Cameras GoPro
Αξεσουάρ Action Cameras

GoPro Lens Mod για Action Cameras GoPro Κωδικός: 46279883

107,87
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 107,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 130,52 €

  2. 107,87 €

  3. 146,71 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ADWAL-002

Γενικά

Συμβατότητα
GoPro
Είδος
-

Συμβατότητα Μοντέλου

GoPro
Hero 12

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Traveller Chris
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αυτή η αναβάθμιση για τον φακό της GoPro Hero 12 αυξάνει το εύρος λήψης έως και κατά 177 μοίρες και δίνει τη δυνατότητα για σταθεροποίηση ορίζοντα ακόμα και σε περιστροφή 360 μοιρών.
    Αυτό ουσιαστικά δίνει στη GoPro Hero 12 ένα σημαντικό πλεονέκτημα, από άποψη εύρους ορίζοντα και σταθεροποίησης, επί της DJI Osmo Action 4.
    ____
    Περιεχόμενα πακέτου:
    Στο κουτί της συσκευασίας (που είναι δυσανάλογα μεγάλο συγκριτικά με το μέγεθος του τελικού προϊόντος), θα βρείτε τον φακό μέσα σε μια θήκη από ελαστικό υλικό, ένα πανάκι καθαρισμού και ένα φυλλάδιο με οδηγίες. Το πάνω μέρος της θήκης, που γράφει με ανάγλυφα γράμματα Max Lens Mod 2.0, χρησιμεύει και ως προστατευτικό καπάκι για όταν έχετε «κουμπωμένο» τον φακό στην κάμερα, ενώ το κάτω μέρος μπορεί να κρατήσει τον απλό προστατευτικό φακό ή το ND της GoPro.
    ____
    Ποιότητα κατασκευής/τοποθέτηση:
    Φαίνεται αρκετά στιβαρός και το πλαστικό μέρος έχει την ίδια «βελούδινη» επίστρωση με τις GoPro για την απορρόφηση κραδασμών σε περίπτωση πτώσης. Το γυαλί του φακού είναι ανθεκτικό σε γρατζουνιές και διαθέτει υδροφοβική επίστρωση, αλλά προεξέχει σημαντικά από το σασί, που σημαίνει ότι σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει κίνδυνος να κλάψετε τα 110€ που κοστίζει.
    Επίσης, η GoPro υποστηρίζει ότι το Max Lens Mod 2.0 είναι αδιάβροχο, αλλά δεν συνιστά τη χρήση του κάτω από το νερό.
    Η τοποθέτηση είναι αρκετά απλή, αφού απλώς ξεκουμπώνετε τον εργοστασιακό προστατευτικό φακό, τραβάτε το κάτω μέρος της θήκης προστασίας του Max Lens Mod (το στενό κομμάτι), ευθυγραμμίζετε τις εγκοπές του Mod στα μεταλλικά «αυτάκια» της κάμερας και στρίβετε προς τα δεξιά μέχρι το σασί του Mod να ευθυγραμμιστεί με το σασί της κάμερας. Για να αποθηκεύσετε τον εργοστασιακό φακό, τον τοποθετείτε στο στενό κομμάτι της θήκης έτσι ώστε το εξωτερικό κομμάτι του φακού να είναι εκτεθειμένο και ο εσωτερικός δακτύλιός του να εφάπτεται στον δακτύλιο της θήκης.
    Στη συνέχεια, ανοίγετε το μενού και επιλέγετε Max Lens 2.0 > On.
    ____
    Ποιότητα εικόνας/σταθεροποίηση:
    Τα χρώματα και οι λεπτομέρειες παραμένουν ίδια με του κανονικού φακού, αλλά με την τοποθέτηση και ενεργοποίηση του Max Lens Mod 2.0, οι 3 διαθέσιμες λειτουργίες αλλάζουν σε:
    Max Timelapse:
    Μπορείτε να τραβήξετε Max TimeWarp σε 16:9 ή 4:3 σε Wide και Max SuperView, αλλά και Max Star Trails, Max Light Painting και Max Vehicle Lights σε 16:9 ή 4:3 σε Wide.

    Max Video:
    Ο φακός επιτρέπει τη λήψη βίντεο στα 1080p στα 24/25/50/100fps και 4Κ στα 24/25/50 σε 16:9, 9:16 ή 4:3 με εύρος ορίζοντα Wide, Max SuperView και Max Hyperview.
    Στα βίντεο, η διαφορά που παρατήρησα μεταξύ Max SuperView και Max HyperView είναι στον άξονα Y (κάθετος άξονας), όπου το Max HyperView αυξάνει το κάθετο εύρος λήψης (σας επιτρέπει να τραβήξετε περισσότερο κομμάτι από τον ουρανό και τη γη). Αναφορικά με τον άξονα Χ (οριζόντιος άξονας), δεν παρατήρησα διαφορά στο εύρος λήψης μεταξύ Max SuperView και Max HyperView, πέρα από το ότι το Max SuperView φαίνεται να παραμορφώνει λιγότερο το βίντεο.

    Max Photo:
    Δίνει την επιλογή για λήψη φωτογραφιών σε Wide και Max SuperView.
    Η παραμόρφωση σε Max SuperView είναι μεγαλύτερη, αλλά το αποτέλεσμα είναι φουλ πανοραμικό.

    Σε όλες τις λειτουργίες υπάρχει η επιλογή Horizon Lock που επιτρέπει το κλείδωμα του ορίζοντα ακόμα και αν περιστρέψετε τη GoPro 360 μοίρες.
    ____
    Αρνητικά:
    Προς το παρόν, είναι συμβατό ΜΟΝΟ με τη GoPro Hero 12.
    Σε κάποιες ρυθμίσεις, η εικόνα παραμορφώνεται αρκετά.
    Όπως είπα και πιο πάνω, το γεγονός ότι ο φακός προεξέχει αρκετά από το σασί, σημαίνει ότι σε περίπτωση ατυχήματος είναι πιθανό να υποστεί ζημιά.
    Δεν φαίνεται να κυκλοφορεί κάποιο προστατευτικό διάφανο dome (όπως της GoPro Max) για ακόμα μεγαλύτερη προστασία του Max Lens Mod.
    Δεν είναι συμβατό με τα φίλτρα ND για GoPro Hero 9, 10, 11, 12.
    Με την τοποθέτησή του, η κάμερα βαραίνει αρκετά και γίνεται πιο ογκώδης.
    ____
    Σε ποιους απευθύνεται:
    Σε όσους κάνουν extreme sports, σε οδηγούς μοτοσικλέτας και σε όσους θέλουν να απαθανατίζουν επικά τοπία στα βίντεο ή στις φωτογραφίες τους.
    Σε ποιους ΔΕΝ απευθύνεται:
    Σε όσους δεν θέλουν μια υπερβολικά ογκώδη κάμερα δράσης, σε όσους είναι υπερβολικά απρόσεκτοι με τα γκατζετάκια τους, σε όσους θεωρούν ότι δεν αξίζει να δώσουν 110 ευρώ για ένα φακό που μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσουν και τόσο συχνά και σε όσους έχουν παλιότερο μοντέλο GoPro! :P
    ____
    Προσωπικά, αγόρασα το Max Lens Mod 2.0 κυρίως για τα βίντεο διαδρομών σε επικά τοπία που συνηθίζω να φτιάχνω.
    Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό και βίντεο και εδώ, αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μου, όπου σκοπεύω να ανεβάσω σίγουρα τα 2-3 βίντεο που έχω ήδη τραβήξει με αυτό το γκατζετάκι:
    https://www.youtube.com/@TravellerChris

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες