Audiodesigner Ecoplan Square Ηχοαπορροφητικό Πάνελ (4τμχ) 40cm x 40cm x 40mm
Ηχοαπορροφητικά Υλικά

Audiodesigner Ecoplan Square Ηχοαπορροφητικό Πάνελ (4τμχ) 40cm x 40cm x 40mmΚωδικός: 46284092

Το ECOPLAN είναι ένα πολύ καινοτόμο σύστημα ακουστικής βελτίωσης στην αγορά απορρόφησης ήχου και αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό λειτουργικό εργαλείο για την πραγματοποίηση αποτελεσματικών, χαμηλού...

Δες όλη την περιγραφή

Το ECOPLAN είναι ένα πολύ καινοτόμο σύστημα ακουστικής βελτίωσης στην αγορά απορρόφησης ήχου και αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό λειτουργικό εργαλείο για την πραγματοποίηση αποτελεσματικών, χαμηλού κόστους και εύκολης εγκατάστασης παρεμβάσεων ακουστικής βελτίωσης. Ταυτόχρονα, το ECOPLAN εξασφαλίζει υψηλά πρότυπα ποιότητας όσον αφορά την υγεία, την...

Δες όλη την περιγραφή
116,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 116,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    116,00 €

  2. 121,80 €

  3. 116,00 €

  4. 116,00 €

  5. 116,00 €

  6. 116,00 €

  7. 116,00 €

Περιγραφή

Το ECOPLAN είναι ένα πολύ καινοτόμο σύστημα ακουστικής βελτίωσης στην αγορά απορρόφησης ήχου και αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό λειτουργικό εργαλείο για την πραγματοποίηση αποτελεσματικών, χαμηλού κόστους και εύκολης εγκατάστασης παρεμβάσεων ακουστικής βελτίωσης. Ταυτόχρονα, το ECOPLAN εξασφαλίζει υψηλά πρότυπα ποιότητας όσον αφορά την υγεία, την οικοσυμβατότητα και την πιστοποιημένη ασφάλεια, χωρίς να αποκλείει την τυπική σχεδιαστική προσέγγιση της Acustico.

Οι απορροφητές ήχου ECOPLAN είναι η ιδανική λύση για την ακουστική επεξεργασία μεγάλων χώρων, όπως αμφιθέατρα, σχολικές αίθουσες, πολυλειτουργικά κέντρα, εστιατόρια, γραφεία και γυμναστήρια, και σε κάθε χώρο όπου χρειάζονται μεγάλες επιφάνειες απορρόφησης ήχου. Είναι επίσης κατάλληλα για μικρούς χώρους, εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε μια εγκατάσταση με χαμηλό προϋπολογισμό.

Είναι εξαιρετικά στιβαρά και ανθεκτικά χάρη στις ίνες πολυεστέρα PET από τις οποίες είναι φτιαγμένες και μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε περιβάλλον, χωρίς ιδιαίτερο όριο ακόμη και σε χώρους υψηλής υγρασίας (όπως πισίνες και υπαίθριες μπάρες), αλλά και σε βιομηχανικούς χώρους όπως π.χ. στα τμήματα παραγωγής.

Κατασκευαστής

Audiodesigner

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Πάνελ
Τεμάχια
4 τμχ
Σχέδιο
-
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Μήκος
40 cm
Πλάτος
40 cm
Πάχος
40 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη