Sony Xperia 5 V 5G Dual SIM (8GB/128GB) Μπλε
Κινητά Τηλέφωνα

Sony Xperia 5 V 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜπλεΚωδικός: 46361951

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 6,1" OLED 2520x1080/120 Hz
  • Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2
  • Υποστήριξη NFC
  • Διπλή Πίσω Κάμερα 48MP
  • Μπαταρία 5000 mAh
Δες όλη την περιγραφή
799,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Sony

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    799,00 €

  2. 1.270,06 €

Περιγραφή

Το Xperia επανασχεδιάστηκε για εσάς

Το Xperia 5 V έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας, με απλή και επίπεδη μορφή και μια μονάδα κάμερας που ταιριάζει με το χρώμα του σώματος για μια εμβληματική εμφάνιση.

Η ουσία συναντά το στυλ

Ο σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο και κατάσταση. Η συμπαγής, πρακτική μορφή του σας επιτρέπει να χειρίζεστε κάθε λειτουργία με το ένα χέρι και είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να μοιράζεστε τον κόσμο σας.

Όμορφη εμφάνιση και αίσθηση

Επίπεδος, λεπτός σχεδιασμός, που τονίζεται από τα ουδέτερα χρώματα. Το λεπτόκοκκο μεταλλικό πλαίσιο και το πίσω μέρος από παγωμένο γυαλί δημιουργούν μια άνετη εργονομική εμπειρία που προσκαλεί σε αλληλεπίδραση - αλλά παραμένει απαλλαγμένο από δακτυλικά αποτυπώματα.

Η βασική επιλογή

Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το στυλ σας. Από ένα εκλεπτυσμένο Μαύρο, που δημιουργείται μέσω ενός συνδυασμού υφής και τόνου, μέχρι ένα ήρεμο Ασημί Πλατίνα ή ένα εικονικό, φρέσκο Μπλε.

Απρόσκοπτη σχεδίαση

Το Xperia 5 V ταιριάζει με το σχεδιασμό άλλων προϊόντων της Sony, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την απρόσκοπτη συνεργασία με άλλα προϊόντα.

Κάντε κάθε στιγμή αξέχαστη

Το Xperia 5 V δημιουργήθηκε για να τραβάει εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντάς σας απίστευτα αποτελέσματα που μπορείτε να κρατήσετε ως αναμνήσεις ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αιχμαλωτίστε τη στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια

Ο νέας γενιάς αισθητήρας Exmor T για κινητά συλλαμβάνει περισσότερο φως από ποτέ, που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντα όμορφες και εκφραστικές σε κάθε περίσταση, ειδικά τη νύχτα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εντυπωσιακά πορτραίτα, τροφοδοτούμενα από A.I.

Το Xperia 5 V είναι ιδανικό για πορτραίτα. Η τεχνητή νοημοσύνη (A.I.) αναλύει την εστίαση, την ισορροπία λευκού και την έκθεση για να σας δώσει αυτόματα την καλύτερη λήψη κάθε φορά. Σημαδέψτε και τραβήξτε και το τηλέφωνό σας θα κάνει τα υπόλοιπα.

Αιχμαλωτίστε εσάς και τον κόσμο σας

Η κάμερα του Xperia 5 V υπερέχει σε κάθε περίσταση. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα, όποια και αν είναι η οπτική γωνία, και αν φωτογραφίζετε πορτραίτα, τοπία, φαγητό ή οτιδήποτε άλλο, θα έχετε εξαιρετικές λήψεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Ένα λεπτό για να κάνετε απίστευτα βίντεο

Το vlogging δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Απλώς επιλέξτε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τη μουσική και τη διάρκεια και το Xperia θα δημιουργήσει αυτόματα ένα βίντεο επιπέδου influencer.

Video Creator

Creative Look

Το Creative Look μπορεί να αλλάξει τη διάθεση και τον τόνο των φωτογραφιών ή των βίντεό σας, προσθέτοντας συναίσθημα στις δημιουργίες σας.

Ξεχωρίζουν τα πορτρέτα

Το Xperia 5 V διαθέτει μια νέα βελτιωμένη λειτουργία bokeh που θα απογειώσει τις φωτογραφίες πορτραίτου σας πιο κοντά στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, ακόμη και τη νύχτα.

Μη φοβάστε το σκοτάδι

Ζωντανέψτε σκοτεινές σκηνές και απαθανατίστε ό,τι δεν μπορεί να δει το γυμνό μάτι με τη λειτουργία νυχτερινής λήψης.

Ανώτερες selfies

Το ενσωματωμένο stand σας βοηθά να τραβάτε τόσο οριζόντια όσο και κάθετα πορτραίτα για φωτογραφίες και βίντεο βελτιστοποιημένα για την κοινωνική δικτύωση.

Τραβήξτε φωτογραφίες ή βίντεο 4K με την μπροστινή κάμερα και χρησιμοποιήστε τον χρονοδιακόπτη και το κάλυμμα για να εκπλήξετε τους φίλους σας με την εξαιρετική ποιότητα των δημιουργιών σας.

Ένα εύχρηστο κλείστρο χειρός

Τραβήξτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χειροκίνητου κλείστρου. Απλώς δείξτε το Xperia 5 V στην παλάμη του χεριού σας για να ξεκινήσει ο αυτοφωτογράφος.

Το όνειρο ενός vlogger

Το Xperia 5 V περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να εγγράφετε βίντεο υψηλής ποιότητας με εξαιρετικό ήχο. Κάντε εύκολα τα βίντεό σας να ξεχωρίζουν με χρωματικούς τόνους και αργή κίνηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε ζωντανή ροή και να συνομιλείτε με το κοινό σας8910.

Ομαλό βίντεο, χωρίς χτυπήματα

Η αξιοσημείωτη λειτουργία Sony Optical SteadyShot™ με σταθεροποίηση εικόνας FlawlessEye σάς επιτρέπει να εγγράφετε ομαλά και σταθερά βίντεο ακόμα και όταν περπατάτε.

Κινηματογραφική αργή κίνηση και χρώμα με ευκολία

Πετύχετε τέλειους τόνους δέρματος με το Xperia 5 V S-Cinetone για τεχνολογία κινητών τηλεφώνων. Απαθανατίστε απίστευτες στιγμές που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και τους ακολούθους σας σε αργή κίνηση 4K 120fps911.

Ένα μικρόφωνο φτιαγμένο για vlogging

Ένα ζεύγος στερεοφωνικών μικροφώνων σάς επιτρέπει να καταγράφετε τον κόσμο γύρω σας - και ένα τρίτο μικρόφωνο, ειδικό για εγγραφή φωνής, δίνει προτεραιότητα σε αυτό που λέτε πάνω απ' όλα. Επιπλέον, ένα έξυπνο φίλτρο ανέμου σάς επιτρέπει να καταγράφετε καθαρό και διαυγή ήχο, ώστε αυτός ο θόρυβος του περιβάλλοντος να μην καταστρέφει τα βίντεό σας.

Αναβαθμίστε κάθε vlog

Πηγαίνετε το vlogging σας στο επόμενο επίπεδο με το προαιρετικό Vlogging Monitor που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κύρια κάμερα για να βιντεοσκοπείτε και να μεταδίδετε ζωντανά τον εαυτό σας. Η προαιρετική λαβή λήψης Bluetooth® προσφέρει εύκολο χειρισμό και φυσικά χειριστήρια, καθώς και μια βολική λειτουργία μίνι τρίποδα, για λήψεις χωρίς χέρια.

Δημιουργήστε αξιολογήσεις πέντε αστέρων

Το Xperia 5 V είναι το smartphone της επιλογής των κριτικών προϊόντων. Η ρύθμιση Product Showcase της κύριας κάμερας θα εστιάσει αυτόματα στο θέμα που βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου, αλλάζοντας εύκολα μεταξύ εσάς και του προϊόντος που εξετάζετε.

Το περιεχόμενο που αγαπάτε, στα καλύτερά του

Όποιο περιεχόμενο κι αν αγαπάτε, θα το απολαύσετε καλύτερα από ποτέ στο Xperia 5 V. Τα τραγούδια, τα βίντεο και οι εικόνες εμφανίζονται όλα ευκρινή και παρθένα, ενώ με τα στερεοφωνικά ηχεία πλήρους σκηνής, την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm ή την ασύρματη συνδεσιμότητα, έχετε περισσότερους τρόπους για να τα απολαύσετε.

DSEE Ultimate

Οποιοσδήποτε ήχος θα ακούγεται καλύτερα, χάρη στο DSEE Ultimate. Με την ισχυρή επεξεργασία A.I., αποκαθίστανται οι λεπτές λεπτομέρειες σε ό,τι ακούτε, είτε από τοπικά αρχεία είτε από streaming στο διαδίκτυο.

360 Upmix

Το Xperia 5 V διαθέτει την τεχνολογία 360 Upmix που αναμιγνύει κανονικά κομμάτια σε τρισδιάστατο ήχο. Αυτό κάνει όλη τη μουσική σας να ακούγεται σαν να κάθεστε στην πρώτη σειρά μιας συναυλίας.

360 Reality Audio

Ο ήχος 360 Reality Audio ηχογραφείται και μοντάρεται στο στούντιο για να μεγιστοποιήσει τη μουσική σας εμπειρία. Θα έχετε την εμπειρία ήχου σε πλήρη κλίμακα, σαν να παίζει ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης ζωντανά μόνο για εσάς.

Έξυπνη σύνδεση ήχου

Όταν συνδυάζεται με ακουστικά Sony, η έξυπνη σύνδεση προσαρμόζεται στο περιβάλλον σας, πράγμα που σημαίνει ότι η μουσική σας δεν θα διακόπτεται ακόμη και σε πολυσύχναστα μέρη.

Οθόνη

Η οθόνη του Xperia 5 V είναι εξαιρετικά φωτεινή και υποστηρίζει HDR σε πραγματικό χρόνο, προσαρμοζόμενη στο περιβάλλον σας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης, όπου κι αν βρίσκεστε - ακόμα και όταν έξω είναι φωτεινά.

Έτοιμοι για έναν μαραθώνιο βίντεο;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από 24 ώρες βίντεο με μία μόνο πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

Music Pro

Το Music Pro σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε, να επεξεργάζεστε και να συντονίζετε τη μουσική σας απευθείας από το τηλέφωνό σας, χωρίς να χρειάζεστε εξωτερικό μικρόφωνο. Υποστηρίζει φωνή, κιθάρες και πιάνο, βοηθώντας σας να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας μουσικό.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Κάντε το επόμενο podcast που πρέπει να ακούσετε

Αν είστε ήδη podcaster ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα, τώρα είναι η ευκαιρία σας. Με το Xperia 5 V δεν χρειάζεστε περίπλοκο εξοπλισμό ή σουίτες επεξεργασίας - απλά ηχογραφείτε, κόβετε και ανεβάζετε απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Το Game enhancer σας δίνει το πλεονέκτημα

Το Game enhancer είναι το κέντρο ελέγχου του παιχνιδιού σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις για να δημιουργήσετε την τέλεια εμπειρία παίκτη. Και τώρα έρχεται με ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας.

Optimise voice

Η λειτουργία βελτιστοποίησης φωνητικής συνομιλίας κάνει τη φωνή σας πεντακάθαρη. Οι εντολές σας μέσω της φωνητικής συνομιλίας βοηθούν την ομάδα σας να φτάσει στη νίκη.

Έλεγχος ισχύος καταστολής θερμότητας

Σχεδιάζετε μια μεγάλη συνεδρία παιχνιδιού; Ο έλεγχος ισχύος Heat Suppression (HS) συμβάλλει στη διατήρηση της ψύξης του τηλεφώνου σας και προστατεύει την μπαταρία όταν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή. Όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα τη βέλτιστη απόδοση παιχνιδιού.

Επικεντρωθείτε στο παιχνίδι

Με τη ρύθμιση Competition, οι ειδοποιήσεις θα απενεργοποιηθούν, ώστε να μην ενοχλείστε από κλήσεις, μηνύματα ή ειδοποιήσεις ενώ παίζετε.

Στιγμιότυπα οθόνης με ένα κλικ

Όταν παίζετε, τα χέρια σας είναι απασχολημένα και μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Αλλά το φυσικό κουμπί κλείστρου του Xperia 5 V δεν είναι μόνο για τη λήψη φωτογραφιών - με ένα γρήγορο πάτημα μπορείτε να τραβήξετε αμέσως ένα στιγμιότυπο οθόνης και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη λαβή ή τη θέση του χεριού για να το κάνετε.

Φωτίστε το σκοτάδι

Το L-γ raiser (Χαμηλό γάμμα) διευκολύνει την όρασή σας σε σκοτεινά σημεία χωρίς υπερέκθεση των φωτεινών περιοχών της οθόνης. Εντοπίστε τους εχθρούς στο σκοτάδι και χτυπήστε πρώτοι.

Δείτε τη δράση πιο καθαρά

Το Xperia 5 V σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ισορροπία λευκού, ώστε να βλέπετε καθαρά τη δράση και να μην εκπλήσσεστε από τους αντιπάλους σας3. Είναι επίσης καλύτερο για τα μάτια σας και σημαίνει ότι μπορείτε να παίζετε για περισσότερη ώρα χωρίς να κουράζεστε.

Με μπαταρία 5.000 mAh, θα ξεχάσετε ότι θα μείνετε από ενέργεια. Το Xperia 5 V έχει αρκετή μπαταρία για να σας κρατήσει μέχρι το επόμενο πρωί, με υπόλοιπο μπαταρίας έως και 50%. Περισσότερος χρόνος για να κάνετε αυτά που αγαπάτε και χρειάζεστε.

Έτοιμο για ασύρματη φόρτιση

Γρήγορο και βολικό, απλά ακουμπήστε το Xperia 5 V σε οποιοδήποτε συμβατό μαξιλάρι φόρτισης.

Snapdragon® 8 Gen 2

Η πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon® 8 Gen 25 χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνητή νοημοσύνη για να τροφοδοτεί νέες εξαιρετικές εμπειρίες και να αυξάνει την αποδοτικότητα της μπαταρίας. Είναι ταχύτερη και αποδοτικότερη κατά τον χειρισμό πολλαπλών εργασιών, ώστε να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο, να παρακολουθείτε περιεχόμενο, να περιηγείστε, να συνδέεστε και να παίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - και όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Βαθμολογία IP65/68

Απολαύστε την ελευθερία να τραβάτε φωτογραφίες κοντά στο νερό, είτε στην πισίνα είτε στην παραλία. Το Xperia 5 V διαθέτει προστασία IP65/68, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το νερό ή τη σκόνη που θα επηρεάσει τη συσκευή σας.

Wi-Fi® 6E

Με το Wi-Fi® 6E μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλότερες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης, χαμηλότερη καθυστέρηση και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, ακόμη και όταν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

Αλλαγή SIM σε δευτερόλεπτα

Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και θέλετε να αλλάξετε την κάρτα SIM, ο δίσκος SIM του Xperia 5 V έχει σχεδιαστεί για να ανοίγει εύκολα και χωρίς ειδικά εργαλεία. Το Xperia 5 V υποστηρίζει επίσης μια ευρύτερη επιλογή παρόχων που προσφέρουν ευκολία eSIM.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Χρώμα
Μπλε
Βάρος
182 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 8 Gen 2
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
3,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
1+2+2+3
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,1 "
Ανάλυση
2520 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
OLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 48MP, Υπερευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 120fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 12MP
Δυνατότητες
-

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
30 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery 3.0

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP65, IP68
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
154 mm
Πλάτος
68 mm
Πάχος
8,6 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vagelis kop93
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    βελτιωμένο σε πολλά σημεία από το 5 IV που είχα πριν. Δεν ζεσταίνεται, εξαιρετική μπαταρία (μπορεί και η καλύτερη στη κατηγορία) φωτογραφίες πολύ καλές με τον νέο αισθητήρα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • acmilan
    4
    37 στους 40 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όταν το 2020 αγόρασα το Sony Xperia 5 mark II, σε σχέση με το Sony Xperia Z2 που είχα μέχρι τότε[ήταν του 2014] η διαφορά ήταν χαώδης προς το καλύτερο, απλά καλύτερο σε όλα σε μεγάλο βαθμό.
    Στο σήμερα..
    Υπάρχει μία διαφορά προς το καλύτερο αλλά όχι κάτι που να σε εντυπωσιάζει.
    Το 5 mark V έχει καλύτερη φωτεινότητα οθόνης απ'το mark II. Σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή, ήχο, ποιότητα κατασκεύης, κάμερες, βίντεο κτλ κτλ
    Έχω όμως ένα προβληματισμό...
    Η εφαρμογή κάμερα έχει αντικατασταθεί με το Photography Pro όπου τραβάει 12Mp απ'ότι είδα, στο Auto. Αν θες να τραβήξει 48Mp πρέπει να το βάλεις εσύ, τουλάχιστον προς το παρόν δεν βρήκα τρόπο να το βάλω στο Auto. Ίσως θέλει ψάξιμο. [Συμπληρωματικό σχόλιο: Τελικά ο τρόπος είναι απλός μπαίνει μόνη της η κάμερα των 48Mp ήθελε όντως ψαξιματάκι].
    Επίσης μου άρεσε που το mark II είχε 3 κάμερες αντί για 2 τώρα, όμως υπάρχει πλέον Night Mode και οι φώτο είναι απλά εκπληκτικές ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό... Επιτέλους ρε SONY.
    Σε θέματα ντιζάιν/ποιότητα κατασκεύης φαίνεται πιο στιβαρό κατά πολύ, αλλά το mark II είχε γυαλί στο πίσω μέρος και έμοιαζε τρελά πολυτελές, τώρα έχει ένα μάτ φινίρισμα που ναι μεν δεν γλυστράει τόσο, αλλά δείχνει πιο απλό[και συμπαγές θα πρόσθετα].
    Το κινητό είναι καλό; Νομίζω ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και φυσικά στις κάμερες που εκεί πόναγε η SONY.
    4.5/5 αστέρια
    Κάτι ακόμα
    για να απενεργοποιήσεις το κινητό πατάς το κουμπί με το δακτυλικό αποτύπωμα και το κουμπί που ρυθμίζεις τον ήχο!!! Άλλο πάλι κι αυτο.. είναι νέα λειτουργία αυτή.
    Επίσης πατάς το κουμπί με το δακτυλικό αποτύπωμα 2 φορές για να ανοίξει το κινητό, μοιάζει εδώ να χρονοτριβεί, σε σχέση με το mark II που μ'ενα άγγιγμα άνοιγε αμέσως.
    Αυτά... το κινητό είναι καλό, το συστήνω. Νομίζω αυτά που με προβλημάτισαν, με συχνή χρήση θα τα συνηθίσω.
    Η τιμή στα μείον του κινητού, 999€ το πήρα + 35€ τον φορτιστή, πολύ ακριβό.
    Να πώ και κάτι τελευταίο, προς το παρόν δεν υπάρχει θήκη διαθέσιμη, σήμερα το παρέλαβα, μου έπεσε απ'τα χέρια[ατύχια;, μάτιασμα;] και γδάρθηκε σε ένα σημείο,... SONY Center φέρε θήκες επειγόντως παρακαλώ.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ γρήγορο, κορυφαία μπαταρία, εξαιρετικός ήχος με 3.5mm jack και πλαϊνό δαχτυλικο αποτύπωμα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vasilisv91

Μια γρήγορη ερώτηση. Το κινητό έχει υποδοχή για 2 φυσικές κάρτες sim ή μια κάρτα και eSIM;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

Sony Xperia 5 V 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜπλεSony Xperia 5 V 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜπλεSony Xperia 10 VI 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜαύροSony Xperia 10 VI 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜαύροSony Xperia 1 V 5G Dual SIM (12GB/256GB) KhakiSony Xperia 1 V 5G Dual SIM (12GB/256GB) KhakiSony Xperia 10 VI 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜπλεSony Xperia 10 VI 5G Dual SIM (8GB/128GB) ΜπλεSony Xperia 1 VI 5G Dual SIM (12GB/256GB) ΧακίSony Xperia 1 VI 5G Dual SIM (12GB/256GB) Χακί
από 799,00 €από 429,00 €από 873,90 €από 429,00 €από 1.299,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM8 GB8 GB12 GB8 GB12 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά