Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή A7C II Full Frame Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή A7C II Full Frame Body BlackΚωδικός: 46367723

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος Αισθητήρα: Full Frame
  • Viewfinder
  • Ανάλυση: 33 Mpx
  • Video Resolution: 4K
  • Wi-Fi/Bluetooth 4.2
Δες όλη την περιγραφή
2.399,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.399,00 €

Περιγραφή

Η Sony a7C II είναι μια κάμερα που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες φωτογράφους, δημιουργούς περιεχομένου και vloggers. Με τον αισθητήρα 33MP BSI CMOS, την επεξεργασία εικόνας Bionz XR και την αφιέρωση ‘AI’ μονάδα επεξεργασίας, αυτή η κάμερα προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες, ευρύ δυναμικό εύρος σε καλό φως και χαμηλό θόρυβο σε κακό φως.

Επίσης, η a7C II υποστηρίζει λειτουργίες όπως Pixel Shift Multi Shooting για τη δημιουργία εικόνων υψηλής ανάλυσης, και λειτουργίες αυτόματης καδράρισης βίντεο.

Αισθητήρας εικόνας CMOS πλήρους κάδρου με 33,01 ενεργά megapixel

Παρέχοντας εξαιρετική απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας τόσο για φωτογραφίες όσο και για video, ο νέος αισθητήρας εικόνας Exmor R CMOS™ 33,0 megapixel της α7C II παρέχει ανάγνωση υψηλής ταχύτητας, υψηλή ευαισθησία από ISO 100 έως ISO 51200, χαμηλό θόρυβο και εξαιρετικά ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων.

Μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR™

Η πιο πρόσφατη μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ XR ελαχιστοποιεί την καθυστέρηση επεξεργασίας, ενώ παράλληλα ενισχύει την ισχύ επεξεργασίας ταινιών και φωτογραφιών, παρέχοντας φυσικές διαβαθμίσεις, ρεαλιστικά χρώματα, χαμηλό θόρυβο, ανώτερη ποιότητα εικόνας και γρήγορη απόκριση του μενού.

Σταθερά ακριβής έκθεση και χρώμα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία μηχανή επεξεργασίας σε συνδυασμό με έναν προηγμένο αλγόριθμο AE, η α7C II μπορεί να ανιχνεύσει την περιοχή του δέρματος των προσώπων και να προσαρμόσει ανάλογα την έκθεση τόσο για φωτογραφίες όσο και για ταινίες. Επιτυγχάνει συνεπή έλεγχο έκθεσης ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες λήψης, όταν το θέμα φωτίζεται με οπίσθιο φωτισμό, σε σκιές ή άμεσο ηλιακό φως ή δεν είναι στραμμένο απευθείας προς την κάμερα.

Υλοποιήστε το όραμά σας με το Creative Look

Φτιάξτε την οπτική διάθεση με το Creative Look, το οποίο προσφέρει 10 προσαρμόσιμες προεπιλογές, ώστε να μπορείτε να αποτυπώσετε τον κόσμο με τον τρόπο που θέλετε. Χρησιμοποιήστε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ως έχουν ή προσαρμόστε οκτώ παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης, του κορεσμού και των σκιών4, για να δημιουργήσετε φωτογραφίες και ταινίες με δυνατότητα κοινής χρήσης εντός της κάμερας χωρίς να χρειάζεται επεξεργασία μετά την παραγωγή.

Επιλέξιμα μεγέθη και ποιότητα εικόνας RAW

Η συμπίεση εικόνας RAW χωρίς απώλειες παρέχει αποτελεσματική συμπίεση για μικρότερα μεγέθη αρχείων χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας, επιτρέποντας στη φωτογραφική μηχανή να τραβάει έως και 27 καρέ σε συνεχείς ριπές. Υπάρχουν τρία μεγέθη εικόνας συμπίεσης χωρίς απώλειες (S / M / L) για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή και παρέχεται μια επιλογή ποιότητας φωτεινής εικόνας που παράγει λιγότερα δεδομένα για εικόνες JPEG και HEIF.

Προηγμένη οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Απολαύστε ακόμα πιο σταθερή λήψη φωτογραφιών χειρός, χάρη στη μονάδα σταθεροποίησης εικόνας υψηλής ακρίβειας της α7C II, τους προηγμένους γυροσκοπικούς αισθητήρες και τους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους σταθεροποίησης εικόνας που αντισταθμίζουν αποτελεσματικά έως και 7,0 βήματα του κούνημα της κάμερας. Οι συμβατοί φακοί με ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας συνδυάζονται με βελτιωμένο συγχρονισμό μεταξύ του σώματος και του φακού για ευκολότερο καδράρισμα ακόμη και σε εστιακές αποστάσεις τηλεφακού που διαφορετικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλο θάμπωμα.

Η τεχνολογία που θα ζωντανέψει το δημιουργικό σας όραμα

Απολαύστε δυνατότητες εγγραφής ταινιών υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το πότε ή πού τραβάτε. Η α7C II προσφέρει λήψη video 4K 60p/50p7,8, S-Cinetone για κινηματογραφική εμφάνιση απευθείας από την κάμερα και Log shooting για ευέλικτη μετα-επεξεργασία, όλα μέσα σε ένα εξαιρετικά συμπαγές, ελαφρύ σώμα που είναι συμβατό με λήψεις gimbal ή drone.

Εξαιρετική εγγραφή video 4K έως 60p/50p

Η α7C II προσφέρει λήψη video 4K 60p/50p με πλήρη ανάγνωση pixel και χωρίς binning pixel, αξιοποιώντας την τελευταία μηχανή επεξεργασίας BIONZ XR και το ευρύ δυναμικό εύρος της για να παράγει εξαιρετικά ομαλές εικόνες θεμάτων που κινούνται γρήγορα. Κατά την εγγραφή ταινιών 4K σε ανάλυση 30p, η υπερδειγματοληψία 7K πλήρους κάδρου παρέχει ανάλυση 4K με βελτιωμένη ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

S-Cinetone™ για να δημιουργήσετε εύκολα μια κινηματογραφική εμφάνιση

Χρησιμοποιώντας την ίδια επιστήμη χρωμάτων από την αναγνωρισμένη σειρά Cinema της Sony, το S-Cinetone προσφέρει φυσικούς μεσαίους τόνους που είναι απαραίτητοι για υγιείς τόνους δέρματος, καθώς και απαλά χρώματα και υπέροχες ανταύγειες.

Προηγμένη εγγραφή video για απλούστερο post-production

Η εγγραφή 10 bit 4:2:2 εντός της κάμερας είναι διαθέσιμη όταν χρησιμοποιείτε συμπίεση Long GOP ή All-Intra, καθιστώντας δυνατή τη χρωματική διαβάθμιση για πληρέστερες, πιο φυσικές διαβαθμίσεις, παρέχοντας γενικά μεγαλύτερη ελευθερία επεξεργασίας.

Καταγραφή αρχείων καταγραφής για ισχυρές δημιουργικές δυνατότητες

Η α7C II διαθέτει καμπύλη γάμμα S-Log που δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά διαβάθμισης από σκιές έως μεσαίο γκρι (18% γκρι), επιτυγχάνοντας 14+ στάσεις γεωγραφικού πλάτους. Παρέχονται επίσης ρυθμίσεις χρωματικής γκάμας S-Gamut3 και S-Gamut3.Cine. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα προσαρμοσμένο LUT (Look Up Table) με καμπύλη γάμμα Log για να δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα εμφανίζονται τα πλάνα στο post-production ή ακόμα και για να εγγράψετε πλάνα εύκολα με ένα PP LUT που έχει ήδη εφαρμοστεί.

Η σταθεροποίηση εικόνας Active Mode υποστηρίζει τη λήψη video χειρός

Η ενεργή λειτουργία παρέχει βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας για λήψη χειρός. Μια μονάδα σταθεροποίησης εικόνας ακριβείας, προηγμένοι γυροσκοπικοί αισθητήρες και ένας βελτιστοποιημένος αλγόριθμος σταθεροποίησης εικόνας συνεργάζονται για εξαιρετικά ομαλή, σταθερή λήψη video. Εκτός από αυτή τη σταθεροποίηση εντός του σώματος, συμβατοί φακοί με δική τους ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας συντονίζονται με το σώμα της κάμερας για εξαιρετικά αποτελεσματικό έλεγχο, επιτρέποντας λήψεις τηλεφακού χειρός με μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Παραμείνετε συγκεντρωμένοι με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Επιλέξτε ένα θέμα και αφήστε την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο να κάνει τη δουλειά για εσάς — η κάμερα ανιχνεύει και παρακολουθεί αυτόματα το θέμα, διατηρώντας την εστίαση με υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Αντιστάθμιση αναπνοής για σταθερή γωνία θέασης

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής, η α7C II χρησιμοποιεί την αυθεντική τεχνολογία Clear Image Zoom της Sony για να καταστέλλει την αναπνοή εστίασης, επιτρέποντάς σας να τραβάτε ταινίες με πιο σταθερές εικόνες. Τα μεταδεδομένα αναπνοής μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τις προηγμένες δυνατότητες αντιστάθμισης αναπνοής του τελευταίου λογισμικού Catalyst Browse/Prepare Plugin κατά τη διάρκεια της μεταπαραγωγής.

Τα μεταδεδομένα διευκολύνουν την επεξεργασία της ροής εργασίας

Τα μεταδεδομένα που είναι ενσωματωμένα σε ηχογραφημένο υλικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το λογισμικό Catalyst Browse/Prepare/Prepare Plugin της Sony, επιταχύνοντας σημαντικά τη μεταπαραγωγή. Τα σημάδια λήψης μπορούν εύκολα να προστεθούν σε κλιπ κατά τη διάρκεια ή μετά την εγγραφή για να επισημάνετε αγαπημένες σκηνές, επιτρέποντάς σας να τις εντοπίσετε γρήγορα κατά την αναπαραγωγή στην κάμερα ή την επεξεργασία με συμβατό λογισμικό.

Μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης για προηγμένη αναγνώριση θεμάτων

Η μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει την αναγνώριση ανθρώπινων υποκειμένων χρησιμοποιώντας δεδομένα ανθρώπινης μορφής και στάσης, καθώς και την αναγνώριση μη ανθρώπινων υποκειμένων, όπως ζώα, έντομα και οχήματα. Αυτό βελτιώνει τις επιδόσεις των λειτουργιών Real-time Recognition AF και Real-time Tracking και καθιστά τη γρήγορη υβριδική AF την απόκτηση και παρακολούθηση θεμάτων πιο ακριβή και αξιόπιστη σε ευρύτερη περιοχή.

Εκτίμηση ανθρώπινης στάσης για ακριβή αναγνώριση θέματος

Με την πρωτοποριακή μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης, η α7C II μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια την ανθρώπινη κίνηση, επιτυγχάνοντας σημαντική βελτίωση στην αναγνώριση των ανθρώπινων ματιών. Η τεχνολογία εκτίμησης της ανθρώπινης στάσης χρησιμοποιεί ένα μοντέλο βασισμένο σε σκελετό, επιτρέποντάς του να αναγνωρίζει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και τις θέσεις του σώματος και του κεφαλιού με υψηλή ακρίβεια, ώστε να μπορεί ακόμη και να κλειδώνει και να παρακολουθεί ένα θέμα που βλέπει μακριά από την κάμερα ή με το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο.

Αξιόπιστη αναγνώριση ενός ευρύτερου φάσματος θεμάτων

Η α7C II διαθέτει μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης, ικανή για αναγνώριση ανθρώπων, ζώων, πτηνών, εντόμων, αυτοκινήτων/τρένων και αεροπλάνων. Η αναγνώριση των ζώων αναγνωρίζει τώρα τα μάτια ορισμένων ζώων που βόσκουν και μικρών ζώων, εκτός από τα μάτια και τα κεφάλια σκύλων, γατών και παρόμοιων ζώων. Μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει αυτά τα ζώα όταν τα μάτια τους είναι κρυμμένα από την προβολή. Η κάμερα έρχεται επίσης με αναγνώριση πουλιών, επιτρέποντάς της να εντοπίσει τα μάτια μιας ποικιλίας τύπων πουλιών, καθώς και να αναγνωρίσει τα κεφάλια και τα σώματα των πουλιών.

Επίμονη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Η α7C II διαθέτει σημαντικά βελτιωμένη αναγνώριση θέματος που βασίζεται σε AI, προσφέροντας υψηλότερη αξιοπιστία παρακολούθησης σε ένα ευρύτερο φάσμα καταστάσεων λήψης. Καθορίστε ένα θέμα και πατήστε μισό το κουμπί κλείστρου για να ξεκινήσει η παρακολούθηση της κάμερας, αφήνοντάς σας ελεύθερους να επικεντρωθείτε στο καδράρισμα και τη σύνθεση.

Αυτόματο καδράρισμα βασισμένο σε AI για ταινίες

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αναγνώρισης θέματος που βασίζεται σε AI, η λειτουργία Auto Framing περικόπτεται αυτόματα για βέλτιστο καδράρισμα κατά τη λήψη ταινιών. Ακόμα και όταν η κάμερα είναι τοποθετημένη σε τρίποδο, το καδράρισμα ρυθμίζεται συνεχώς έτσι ώστε το εγγεγραμμένο υλικό να μοιάζει σαν το θέμα να παρακολουθείται από χειριστή κάμερας. Η ακριβής παρακολούθηση είναι δυνατή ακόμα και όταν ο χειρισμός της κάμερας γίνεται εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής δημιουργών σε smartphone.

Η AF ευρείας περιοχής και υψηλής πυκνότητας είναι ταχύτερη και ακριβέστερη

Η α7C II χρησιμοποιεί έως και 759 σημεία ανίχνευσης φάσης σε μια συστοιχία υψηλής πυκνότητας που καλύπτει περίπου το 94% της περιοχής της εικόνας κατά τη λήψη φωτογραφιών, επιτρέποντάς της να αναγνωρίζει το θέμα ακόμα και όταν καταλαμβάνουν μόνο μια μικρή περιοχή του καρέ.

Ακριβής AF σε χαμηλό φως EV -4.0

Εξοπλισμένη με τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους AF, η α7C II επιτυγχάνει υψηλή ακρίβεια AF σε επίπεδα φωτισμού τόσο χαμηλά όσο το EV -4.0 σε λειτουργία AF-S (ισοδύναμο με ISO 100, φακός F2.0). Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία προτεραιότητας εστίασης που παρέχει πιο αξιόπιστη AF σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείτε μικρότερα διαφράγματα.

Συνεχής λήψη έως και 10 fps

Τα μηχανικά και ηλεκτρονικά ρολά της α7C II επιτρέπουν συνεχείς λήψεις έως 10 fps ή έως 8 fps στη λειτουργία ζωντανής προβολής, διευκολύνοντας την αποτύπωση των πιο φωτογενών στιγμών και εκφράσεων με κινούμενα θέματα.

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής πυκνότητας κουκκίδων για καθαρή οθόνη

Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο XGA OLED 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων (περίπου) με μεγέθυνση 0,70x προσφέρει υψηλή ανάλυση και αντίθεση για φωτεινή, καθαρή προβολή, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Ο ρυθμός καρέ εύρεσης μπορεί να ρυθμιστεί σε [Υψηλός] (120 fps), διπλάσιος από τον κανονικό ρυθμό καρέ, για ομαλή εικόνα σκοπεύτρου με ελάχιστο θάμπωμα κίνησης οθόνης κατά την παρακολούθηση και τη λήψη κινούμενων θεμάτων.

Διαισθητικά μενού ελέγχου αφής

Απλώς σαρώστε προς το κέντρο από την αριστερή ή τη δεξιά άκρη της οθόνης λήψης για να αποκαλύψετε εικονίδια αφής που επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές στη λειτουργία λήψης και πολλά άλλα. Τώρα μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα τα στοιχεία μενού για να τα καταχωρήσετε στο Μενού μου για γρήγορη πρόσβαση, όπως απαιτείται, καθιστώντας την κάμερα ακόμα πιο εύκολα προσαρμόσιμη.

Σταθερό κράτημα για λήψη με το χέρι

Η α7C II έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ασφαλές, σταθερό και άνετο κράτημα. Εναλλακτικά, συνδέστε μια πρόσφατα αναπτυγμένη αφαιρούμενη προέκταση λαβής (πωλείται ξεχωριστά) για μέγιστη άνεση και ελάχιστη κόπωση κατά τη διάρκεια μεγάλων λήψεων.

Ομαλή και απλή λειτουργία

Η α7C II διαθέτει νέο καντράν Still/Movie/S&Q, επιτρέποντας γρήγορη και ανεξάρτητη επιλογή. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στον επιλογέα λειτουργιών, ο οποίος στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη επιλογή της λειτουργίας έκθεσης και άλλων βασικών ρυθμίσεων για κάθε λειτουργία λήψης.

Οθόνη μεταβλητής γωνίας για ευελιξία καδραρίσματος

Μια οθόνη μεταβλητής γωνίας πλευρικού ανοίγματος παρέχει ευκολότερη τοποθέτηση και ελευθερία καδραρίσματος για λήψεις χειρός και gimbal, για λήψεις πολύ χαμηλού επιπέδου εδάφους, προσφέροντάς σας πληθώρα δημιουργικών επιλογών.

Σύστημα προστασίας από σκόνη αισθητήρα εικόνας

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα κατά της σκόνης μέσω μιας επίστρωσης προστασίας φορτίου στο οπτικό φίλτρο της και ενός μηχανισμού μετατόπισης αισθητήρα εικόνας. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία [Shutter When Power Off] που κλείνει το κλείστρο όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη, προστατεύοντας τον αισθητήρα εικόνας από σωματίδια σκόνης και ενώ αλλάζει φακούς.

Ανθεκτικό πλαίσιο από κράμα μαγνησίου

Κατασκευασμένη για αξιοπιστία σε επαγγελματικά περιβάλλοντα εργασίας, η α7C II προστατεύεται από ένα ελαφρύ κράμα μαγνησίου υψηλής ακαμψίας που χρησιμοποιείται για το επάνω κάλυμμα, το μπροστινό κάλυμμα, το εσωτερικό πλαίσιο και το πίσω κάλυμμα.

Σχεδιασμός ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία

Η α7C II είναι καλά στεγανοποιημένη σε κρίσιμα κουμπιά και καντράν και οι αλληλοσυνδεόμενες ραφές του αμαξώματος προσθέτουν διπλή προστασία, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και την υγρασία σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.

Εύκολες, σταθερές μεταφορές σε smartphone

Η σταθερότητα σύνδεσης κατά τη μεταφορά εικόνων από την κάμερα στην εφαρμογή Creators' App για κινητές συσκευές σε smartphone έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι μεταφορές συνεχίζονται στο παρασκήνιο ακόμη και αν η οθόνη του smartphone τεθεί σε αναστολή λειτουργίας ή εκκινηθεί άλλη εφαρμογή.

Εύκολη, υψηλής ποιότητας ζωντανή ροή

Συνδεδεμένη σε προσωπικό υπολογιστή ή smartphone μέσω USB, η α7C II μπορεί να λειτουργήσει ως κάμερα web 4K (2160). Οι φακοί μεγάλου διαφράγματος, το στενό βάθος πεδίου και το bokeh μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες AF, όπως η αυτόματη εστίαση στα μάτια, υποστηρίζουν διαδικτυακές συσκέψεις και εκδηλώσεις ζωντανής ροής.

Creators’ Cloud

Το Creators' Cloud είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζει τη δημιουργική εργασία από τα γυρίσματα έως την παραγωγή, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία κάμερας της Sony με την τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται στο cloud. Είναι επίσης ένα μέρος για ανακάλυψη και συνεργασία με άλλους δημιουργούς σε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε εφαρμογές web, κινητές συσκευές και υπολογιστές που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις που ενσωματώνουν κάμερες με εφαρμογές και υπηρεσίες λήψης και παραγωγής.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
33 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Όχι
Mount
Sony E
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
429 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
35.9 x 23.9
Μέγεθος Αισθητήρα
Full Frame
Επιλογές ISO
100 - 51200
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
7008 x 4672 pixels
Format Εικόνων
HEIF, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160
FPS
60 fps
Format Video
XAVC S

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Όχι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
124 mm
Ύψος
71,1 mm
Βάθος
63,4 mm

Μπαταρία

Διάρκεια Μπαταρίας (Φωτογραφίες)
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή A7C II Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή A7C II Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ILCE-A7 IV Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7C Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a6700 Crop Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή a6700 Crop Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Body BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark III Full Frame Body Black
από 2.399,00 €από 2.682,00 €από 1.599,00 €από 1.668,00 €από 1.299,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραFull FrameFull FrameFull FrameAPS-CFull Frame
Περισσότερα χαρακτηριστικά