Fallout 3: Game of the Year Edition (Essentials) PS3
PS3 Games

Fallout 3: Game of the Year Edition (Essentials) PS3Κωδικός: 4645166

Για 200 χρόνια, το Vault 101 υπηρέτησε πιστά τους επιζώντες κατοίκους της Ουάσιγκτον DC και των περιχώρων της, που τώρα είναι γνωστή ως Capital Wasteland.

Δες όλη την περιγραφή

Για 200 χρόνια, το Vault 101 υπηρέτησε πιστά τους επιζώντες κατοίκους της Ουάσιγκτον DC και των περιχώρων της, που τώρα είναι γνωστή ως Capital Wasteland.

Δες όλη την περιγραφή
31,38
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 31,38 €

Περιγραφή

Για 200 χρόνια, το Vault 101 υπηρέτησε πιστά τους επιζώντες κατοίκους της Ουάσιγκτον DC και των περιχώρων της, που τώρα είναι γνωστή ως Capital Wasteland. Αν και ο παγκόσμιος ατομικός πόλεμος του 2077 κατέστρεψε τις ΗΠΑ, οι κάτοικοι του Vault 101 απολαμβάνουν μια ζωή απαλλαγμένη από το συνεχές άγχος του έξω κόσμου. Giant Insects, Raiders, Slavers και ναι, ακόμη και τα Super Mutants δεν ταιριάζουν με την ανώτερη μηχανική Vault-Tec. Ωστόσο, ένα μοιραίο πρωινό, ξυπνάς και διαπιστώνεις ότι ο πατέρας σου αψήφησε τον Επιβλέποντα και εγκατέλειψε την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει το Vault 101 για άγνωστους λόγους. Αφήνοντας το μοναδικό σπίτι που γνώρισες ποτέ, βγαίνεις από το Vault στον σκληρό ήλιο της Wasteland για να αναζητήσεις τον πατέρα σου και την αλήθεια.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Miscellaneous
Έτος Κυκλοφορίας
2012
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
26/04/2012
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Έκδοση
Game of the Year

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Thomas_Pantrias

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    To παιχνίδι είναι πραγματικά αριστουργηματικό αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να του βάλω 5 αστεράκια κυρίως γιατί η έκδοση του ps3 είναι πραγματικά η χειρότερη. Πρόκειται για παιχνίδι της Bethesda και δει στο playstation 3 μια από τις χειρότερες κονσόλες που υπάρχουν για optimization. Καταρχάς ας το πάρουμε από την αρχή. Η ιστορία, οι χαρακτήρες και τα quest του παιχνιδιού είναι υπέροχα καλογραμμένα και γεμάτα ανατροπές. Ατμοσφαιρικό στο φουλ και μάλιστα η μηχανή γραφικών αν και αρχαϊκή δίνει μια γοητεία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του ταιριάζει. Η Capital Wasteland παρουσιάζεται πραγματικά υπέροχα με τα κατεστραμμένα κτίρια τα μπάζα τη βρωμιά και τη σκουριά, εδώ η Μπεθεσντα είναι μανούλα ξέρει να φτιάχνει κόσμους. Η μουσική του και τα τραγούδια του ραδιοφώνου κάνουν υπέροχη την εξερεύνηση. Πέρα από αυτά η Μπεθεσντα είναι μανούλα και στα τεχνικά θέματα με τα παιχνίδια της και το Fallout 3 στο PS3 είναι πραγματικά ένα τεράστιο θέμα. Υπάρχει frame drop έντονο aliasing, freezing και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα η αύξηση του μεγέθους του save file με κάθε αποθήκευση. Αν φτάσει πάνω από 11μβ τότε εξαιτίας του πσ3 υπάρχει τεράστιο θέμα και το παιχνίδι αναπασα στιγμή θα πάθει κάτι από τα αναφερόμενα τεχνικά θέματα. Ειλικρινά δεν κατάφερα να τελειώσω το τελευταίο dlc στο παιχνίδι επειδή το αρχείο μου είχε φτάσει στα 13mb και στο τέλος έβλεπα slides λίγο πριν τον τερματισμό. Υπάρχουν κάποιες λύσεις αλλά δεν είναι οι καλύτερες επισης καλό είναι να κάνετε manual save και να απενεργοποιήσετε το auto save και για να μην αυξάνεται συνεχώς το μέγεθος αλλά και να μην γίνει κάποιο corruption στο save και μετά κλαίτε. Γιατί επέλεξα την συγκεκριμένη έκδοση; Την επέλεξα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή αν και η PC έκδοση είναι η καλύτερη και τρέχει σχεδόν παντού δεν έχω το λάπτοπ που να το τρέχει όπως θα ήθελα. Επίσης είμαι καμμενος με τα τρόπαια και ήθελα να πάρω την πλατίνα στο παιχνίδι να την έχω δίπλα στου 4 και του New Vegas.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη