D-Link DWR-960W Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5
DSL Modems / Routers

D-Link DWR-960W Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5Κωδικός: 46481198

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας SIM
  • AC1200 (866 Mbps + 300 Mbps)
  • 1x θύρα Gigabit WAN/LAN
  • 1x θύρα Gigabit Ethernet LAN
Δες όλη την περιγραφή
54,40
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 49,29 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    151,92 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    151,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    93,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    93,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    151,90 €

  6. 52,49 €

  7. 54,40 €

  8. 57,19 €

  9. 53,00 €

  10. 49,08 €

  11. 50,21 €

  12. 52,49 €

  13. 50,20 €

  14. 49,29 €

  15. 54,00 €

  16. 50,20 €

  17. 94,08 €

  18. 52,43 €

Περιγραφή

Είστε πάντα συνδεδεμένος, ακόμα και όταν το διαδίκτυο είναι εκτός λειτουργίας.

Μετάβαση σε ένα δίκτυο εφεδρικό κινητής τηλεφωνίας 4G LTE Cat7 όταν το ευρυζωνικό internet σβήνει, ώστε να μπορείτε να παραμένετε στο διαδίκτυο χωρίς διακοπές.

Γρήγορο & αποτελεσματικό.

Το DWR-960 προσφέρει κινητή σύνδεση 4G LTE Cat7 με ταχύτητες έως και 300 Mbps1 και ασύρματο AC με συνδυασμένους ρυθμούς μεταφοράς έως και 1200 Mbps2, για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Λειτουργεί στις ασύρματες ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονη τεχνολογία διπλής ζώνης.

Το Διαδίκτυό σας δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ ξανά.

Οι διακοπές μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, αλλά κατασκευάσαμε το DWR-960 για να τις εξαλείψουμε εντελώς με την τεχνολογία Failover της D-Link.


Όταν ο Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου σας αντιμετωπίζει τεχνικές δυσκολίες, το DWR-960 θα δραστηριοποιηθεί μεταβαίνοντας από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω σταθερής γραμμής (Fiber/Cable/DSL) σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μέσω 4G LTE - ώστε να συνεχίσετε να εργάζεστε, παίζοντας ή παρακολουθώντας, κανονικά.

Ιδανικό για περιοχές με περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση σε σταθερό internet.

Είναι ιδανικό για δυσπρόσιτες περιοχές όπου οι πάροχοι υπηρεσιών Internet (ISP) σταθερής γραμμής (Internet Service Providers) είναι αναξιόπιστοι ή μη διαθέσιμοι. Τοποθετήστε την κάρτα SIM 4G και αφήστε το δίκτυό σας και όλες τις συσκευές σας να τροφοδοτούνται από δεδομένα κινητής τηλεφωνίας 4G.

Με δύο εξωτερικές κεραίες υψηλής απόδοσης για τη διασφάλιση ισχυρής, αξιόπιστης σύνδεσης 4G LTE, το DWR-960 παρέχει την ισχυρότερη δυνατή συνδεσιμότητα σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα - επιτρέποντάς σας να κάνετε ροή, να παίζετε ή να εργάζεστε, χωρίς να ανησυχείτε για την αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη. Αποσυνδέσεις ή παρεμβολές.

Δύο τείχη προστασίας για ανώτερη προστασία.

Περιλαμβάνει ενσωματωμένα τείχη προστασίας διπλής ενέργειας (SPI και NAT) για προστασία από κακόβουλες επιθέσεις. Η πιο πρόσφατη ασύρματη κρυπτογράφηση WPA/WPA2 σας βοηθά να διατηρήσετε το ασύρματο δίκτυό σας ασφαλές και την κυκλοφορία σας ασφαλή, εμποδίζοντας την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών στο δίκτυό σας.

Κατασκευαστής

D-Link

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Δικτύου

Τύπος
Mobile Router
Δίκτυο Mobile
4G
Μέγιστη Ταχύτητα Wireless
1200 Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
Φορητό Hotspot
Όχι
Πρότυπα Δικτύωσης
IEEE 802.11 b/g/n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.3/3u, IEEE 802.3ab
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 5
Συχνότητα Wi-Fi
Dual Band (2.4 & 5GHz)

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο Δίκτυο
Ναι
Συνδέσεις Ethernet LAN
1
Σύνδεση ISDN
Όχι
Υποδοχή SIM
Ναι

Ασφάλεια

Firewall
NAT, SPI
Αλγόριθμοι Ασφαλείας
WEP, WPA-Personal, WPA2-Personal, WPA3-Personal
Φιλτράρισμα Διευθύνσεων MAC
Ναι

Έξτρα

Virtual Private Network (VPN)
Όχι
VoIP
Όχι
Mesh
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Nikos_Nikolakis21
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα απο 3 μηνες που το χρησιμοποιω με sim cosmote giga max unlimited....συχνες αποσυνδεσεις ειδικα στa 5ghz.Mε καμερα που ειχα επανω οταν αυτο ξαφνικα αποσυνδεθηκε δεν ξανασυνδεθηκε ποτε(ελειπα απο το σπιτι σε διακοπες) Πολλες φορες επισης ενω ειμαι συνδεδεμενος στο router δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ και χρειαζεται επανεκινηση. Σε γενικες γραμμες μετριο. Η αγορα ηταν στα 55ευρω

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george_papadopoulos39
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το ειδα σε προσφορα ειπα να το παρω θεωρησα πως πιθανον αλλαζει η εταιρεια μοντελο και δινει το παλιο σε καλη τιμη να φευγει και ετσι την πατησα το μονο συν ειναι το μενου του απο εκει κεπειτα συνεχεια αποσυνδεσεις δεν κρατουσε σχεδον ποτε το σημα του στο ιδιο σημειο που εβαλα το ρουτερ κλειδωσα μεχρι και το καναλι για πιο σταθερο σημα τιποτα εκανα εργοστασιακη επαναφορα μηπως και ξεμπλοκαρει τιποτα δεν αξιζει παιδια φυγανε 55 ευρω τζαμπα

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TheKent
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικά είμαι πλήρως απογοητευμένος από την συσκευή και από την τεχνική υποστήριξη / service της D-Link στην Ελλάδα.

    Η συσκευή που αγόρασα ήταν ελαττωματική. Οι ρυθμίσεις που έχει είναι λίγες και βασικές, η επιλογή του internet μεταξύ router και 4G modem φαίνεται να είναι "χαλασμένη" και να λειτουργεί απλά όταν αλλάζει σε οτιδήποτε και το χειρότερο δείχνει από το web interface ότι δέχεται μέχρι 10 συσκευές μέσω WiFi

    Αγόρασα το συγκεκριμένο ρούτερ στις 15/11/2023, του έβαλα με κάρτα Cosmote (είχα βγάλει το PIN), λειτούργησε για λίγο μετά σταμάτησε, άλλαξα την ρύθμιση για την λειτουργία του internet και επανήλθε. Αλλαξα το SSID του WiFi4 και στάτησε να λειτουργεί το WiFi4, μετά από άπειρα reset και ON/OFF του WiFi4 εξακολουθούσε να μην λειτουργεί.

    Το πρόβλημα μου είναι ότι η τεχνική υπηρεσία της D-Link ήταν ανύπαρκτη στην Ελλάδα, τηλεφωνικά αρχικά μίλησα μαζί τους τον Νοέμβριο και μου είπαν ότι ή τους το πάω εγώ στην Μιχαλακοπούλου (αν θυμάμαι καλά) ή το πάω στο μαγαζί που το αγόρασα να το στείλει το μαγαζί. Το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα μετά από μερικές μέρες αγοράς ως DOA, το έστειλαν στην D-Link και μετά μου το έδωσαν πίσω γιατί "δεν βρέθηκε πρόβλημα".

    Το πρόβλημα εξακολουθούσε όμως. Αντάλλαξα μία εβδομάδα email με την global τεχνική υπηρεσία της D-Link και μου είπαν ότι βλέπουν πρόβλημα να το στείλω για επισκευή. Έπαιρνα τηλέφωνο την τεχνική υπηρεσία της D-Link στην Ελλάδα και το τηλέφωνο τους δεν λειτουργούσε επί μία εβδομάδα!

    Το έστειλα πάλι πίσω μέσω του καταστήματος που το αγόρασα μαζί με μία εκτύπωση των email από την επικοινωνία που είχα με την D-Link, Σήμερα 02/02/2024, το service μου έστειλε ένα DWR-960 όχι το DWR-960W το οποίο μέχρι στιγμής φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλύτερα.

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Australidis
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά 55€ ; Με cosmote unlimited. Εχω συχνά αποσυνδέσεις στο wifi .
    Το επέστρεψα στο κατάστημα απ'όπου το αγόρασα για να το στείλουν στην εταιρεία.
    Μου το αντικατέστησαν με καινούργιο αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω.
    Δεν θα το πρότεινα. Μην πετάξετε τα λεφτά σας για κάτι προβληματικό εξ αρχής.

    Έχω ένα tp-Link mr-600 το οποίο είναι πολύ ανώτερο.

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νίκος Βελεκάρδας
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό ρουτεράκι με καλή εμβέλεια κι εύκολη εγκατάσταση. Το μόνο προβληματάκι που αντιμετώπισα ήταν ότι ενώ έβαλα την κάρτα SIM κι έπιασε κατευθείαν σήμα, δεν είχα πρόσβαση στο internet. Αυτό για να λυθεί στην περίπτωση της Vodafone SIM κάρτας έπρεπε στην επιλογή APN κατά το set up να βάλω τη λέξη (internet).

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εύκολο στο setarisma, γρήγορο internet και απίστευτη σταθερότητα δικτύου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
essegr

Επίσης σε τι ταχύτητες συγχρονίζει στο 4G? Για το τι εκπέμπει αυτό ασύρματα ή με καλώδιο το λέει. Μέχρι τι ταχύτητα όμως πιάνει στο σήμα ?

essegr

ΑΚΥΡΟ το βρήκα με λίγο ψάξιμο ον-λάιν. Πιάνει μέχρι 300

george_papadopoulos39

το δουλεψα εγω με cosmote δεν φταιει η εταιρεια φταιει το ρουτερ ειδα ταχυτητες μεχρι 220 mbps τι να το κανω αφου απο φουλ σημα ξαφνικα σε δευτερολεπτα επεφτε σε ασθενες σημα με μια γραμμη να δηχνει και ξανα παλι τα ιδια ολη μερα αυτη η δουλεια ωσπου το πεταξα και ησυχασα

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

D-Link DWR-960W Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5D-Link DWR-960W Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5ZTE MF286R Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetZTE MF286R Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetTP-LINK TL-MR6400 V5.3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 3 Θύρες EthernetTP-LINK TL-MR6400 V5.3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 3 Θύρες EthernetD-Link DWR-932 (old) Ασύρματο 4G Φορητό Hotspot Wi‑Fi 4D-Link DWR-932 (old) Ασύρματο 4G Φορητό Hotspot Wi‑Fi 4TP-LINK Archer MR600 v3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetTP-LINK Archer MR600 v3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Ethernet
από 49,29 €από 54,50 €από 63,89 €από 45,00 €από 118,89 €
ΚατασκευαστήςD-LinkZTETP-LINKD-LinkTP-LINK
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Δίκτυο Mobile4G4G4G4G4G
Περισσότερα χαρακτηριστικά