Πτώση τιμής -31%Netatmo NTH01-EN-EU Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Wi-Fi
Θερμοστάτες Χώρου

Netatmo NTH01-EN-EU Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Wi-FiΚωδικός: 4653391

Ασύρματος Θερμοστάτης Χώρου Netatmo Wifi Smart Thermostat NTH01-EN-EU. Θερμάνετε το σπίτι σας ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία και μόνο όταν χρειάζεται με τη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού θέρμανσης

Δες όλη την περιγραφή

Ασύρματος Θερμοστάτης Χώρου Netatmo Wifi Smart Thermostat NTH01-EN-EU. Θερμάνετε το σπίτι σας ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία και μόνο όταν χρειάζεται με τη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού θέρμανσης εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. 

Δες όλη την περιγραφή

149,90 €

103,01
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 103,01 €

Περιγραφή

Ασύρματος Θερμοστάτης Χώρου Netatmo Wifi Smart Thermostat NTH01-EN-EU. Θερμάνετε το σπίτι σας ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία και μόνο όταν χρειάζεται με τη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού θέρμανσης εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα. 

Διαθέτει επίσης τη λειτουργία Auto-Adapt κατά την οποία υπολογίζει τη μόνωση της οικίας σας και τις εξωτερικές συνθήκες για να ανοίξει αυτόματα τη θέρμανση αλλά και τη λειτουργία Auto-Care κατά την οποία σας ενημερώνει όταν το επίπεδο μπαταρίας του είναι χαμηλό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία. 


Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακός
Τοποθέτηση
Επιτραπέζιος
Τροφοδοσία
Μπαταρίας

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Οθόνη Αφής
Όχι
Smart
Ναι
Ψύξης-Θέρμανσης
Όχι
Εύρος Θερμοκρασίας
5 - 30 °C
Προγραμματισμός
μη Προγραμματιζόμενος
Διαβάθμιση Θερμοκρασίας
0.5 °C

Διαστάσεις

Πλάτος
8,3 cm
Ύψος
8,3 cm
Βάθος
2,2 cm

Ασύρματες Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι
ZigBee
Όχι
Z-Wave
Όχι
RF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 12
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 5
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

Hardware Busters
5
15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εύκολη εγκατάσταση και πολύ καλή εφαρμογή. Επίσης πάρα πολλές δυνατότητες μέσω της εφαρμογής.

Το αναλυτικό βίντεο μαζί με οδηγίες αντικατάστασης παλιού θερμοστάτη με αυτόν εδώ: https://youtu.be/WwO-JolBFKs

Σου φάνηκε χρήσιμη;

jnash
2
4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αντικατέστησα παλιό αναλογικό θερμοστάτη στη θέση του οποίου τοποθέτησα μόνο το relay και έχω τον θερμοστάτη κινητό μέσα στο σπίτι. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα επικοινωνίας του relay με τον θερμοστάτη λόγω τοίχων κλπ. Το έχω χρησιμοποιήσει 1 εβδομάδα και είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Η εγκατάσταση έγινε από τεχνιτη και όχι από εμένα οπότε δεν έχω άποψη αν ήταν εύκολη. Η σύνδεση της εφαρμογής και η λειτουργία μέσω wifi και app έγινε αμέσως και εύκολα ακολουθώντας τις οδηγίες.
Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση δίνοντας την δυνατότητα να γίνει πλήρης παραμετροποίηση και να υπάρχει συνεχής έλεγχος της θερμοκρασίας του χωρου.
Προς το παρόν είμαι απολύτως ικανοποιημένος

Update: Μετά απο περίπου 1 έτος η οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί. Η εφαρμογή στο κινητο και ο θερμοστάτης συνεχίζουν να δουλευουν. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε 2ο ίδιο μοντέλο που εγκατέστησα σε άλλο χώρο.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Απλά το παίρνεις, σχετικά εύκολα το εγκαθιστάς και ξενοιάζεις. Είμαι κάτοχος του θερμοστάτη 2 χρόνια τώρα, έχει τρομερή ακρίβεια στη θερμοκρασία, απο το κινητό ελέγχεις πλήρως το πρόγραμμα του, ποτε θα αναψει ποτε θα κλείσει κτλ. Κάθε μηνά report με τις ώρες που έκαψες και πως τα πήγες στην καταναλωση.
    Η πιο σοβαρή πρόταση στην αγορά, ειδικά αν συνδιαστεί με τις ηλεκτροβάνες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bakkernick
    1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η οθονη του θερμοστάτη χαλάει μεσα σε 1 χρόνο λειτουργίας. Η netatmo τον αντικατέστησε με μεταφορικα πληρωμενα απο εμενα (που σημαινει reset & training απο την αρχή) και στους 7 μηνες ξαναέβγαλε το ίδιο πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • urbanism_style
    1
    0 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ κακή επιλογή. Δεν ανταποκρίνεται στα χρήματα του. Κακή εφαρμογή. Προβλήματα συμβατότητας. Πριν τον αγοράσετε, ρωτήστε απλά ποιο είναι το ‘’on-off” του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μάρκος Τολιόπουλος
    1
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω αγανακτήσει να κάνω συνέχεια reset, αν όχι κάθε μέρα σίγουρα κάθε δεύτερη μου κάνει απεγκατάσταση με αποτέλεσμα να πρέπει ξανά από την αρχή όλη την διαδικασία. Τι έχω φέρει το ρελέ στο ίδιο δωμάτιο, τι άλλαξα συχνότητα στο ρουτερ πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Προσπαθώ να κάνω σενάριο στο HomeKit και συνέχεια τον βγάζει εκτός λειτουργίας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xmaik
    1
    0 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απροσδόκητα πολύ κακός θερμοστάτης. Διαβάστε πριν το πάρετε γιατί είναι απορίας άξιο πως κάποιοι έχουνε να πούνε θετικά σχόλια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efthimiadisanthimos
    1
    8 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα χρήματα του. Τα μειονεκτήματα είναι όσα προανάφεραν οι υπόλοιποι και πολλά ακόμα. Ο συγκεκριμένος θερμοστάτης έχει ταλέντο στο να κάνει περίπλοκα. Η ποιότητα της κατασκευής του είναι κάκιστη επίσης και το πορτοκαλί χρώμα που βλέπετε, οοοοοχι δεν είναι φως που αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία - είναι αυτοκόλλητο που υπάρχει στην συσκευασία και το κολλάς εσύ (έχει τρια χρώματα, επιλέγεις). Δηλαδή για βραβείο άστοχου σχεδιασμού. . Η οθόνη του μπροστά είναι λες και ξύπνησε ο κατασκευαστής στο 1980. Και το πιο καλό;;;;; Αν θέλεις απλά να ΑΝΟΙΞΕΙΣ ή να ΚΛΕΙΣΕΙΣ τον λέβητα χειροκίνητα, πρέπει να πατήσεις (συμπιέσεις) καμιά δέκα δεκαπέντε φορές τον θερμοστάτη, και τούμπαλιν. Η εφαρμογή είναι μυστήριο άλυτο με μισά ελληνικά και μισά αγγλικά. Δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση.
    Και φυσικά σε περίπτωση που έχετε ένα επώνυμο λέβητα αερίου, για να κάνετε αρχική εγκατάσταση, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την συμβατότητα ή να έχετε τελειώσει ΜΙΤ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evripos
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ισως ο καλύτερος θερμοστάτης. Και ασυρματος και wifi. εχει πολυ αναλυτικό προγραμματισμό για καθε ημερα της εβδομάδος προκειμένου να ανάβει και αν σβήνει μονο του. Δυστυχώς όταν έκανα την εγκατάσταση του εξωτερικού λέβητα ώστε να εχω πληρη αυτονομία στη θέρμανση χαλασε ο θερμοστάτης. απευθύνθηκα στη legrand και μου τον αντικατεστησε αμέσως! η σύνδεση όμως στο ίντερνετ ήταν μαρτύριο με τον νεο θερμοστάτη! Ακολουθούσα τις οδηγίες μου έβγαζε διάφορα μηνύματά σχετικά με DNS, Wrong password, could not locate relay κλπ. Δεν έφταιγε η netatmo. Ετυχε να αλλάξω και ρουτερ και ολα πήγαιναν στραβά. βρηκα λυση στον οδηγό προβλήματος της netatmo ο οποίος ηταν πλήρης , άνοιξα πόρτες αλλαξα dns και ετσι δούλεψε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ivassilis
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικής αισθητικής και αξιόπιστος θερμοστάτης χώρου. Η εγκατάσταση είναι συνήθως πανεύκολη και η εφαρμογή για iOS & Android είναι άριστη.

    Όπως ανέφεραν κι άλλοι εδώ, η χειροκίνητη ρύθμιση είναι γενικά δυσκίνητη. Από τους 2 θερμοστάτες που έχω, ο ένας εμφάνισε βλάβη [έκανε επανεκκίνηση κάθε φορά που αύξανα χειροκίνητα την θερμοκρασία- περιέργως, με το κλικ για ελάττωση δεν εμφάνιζε κανένα θέμα] και ο δεύτερος λόγω κακοτεχνίας του τοίχου στον οποίο εγκαταστάθηκε [έχει κλίση] δεν λειτουργεί το προς τα κάτω κλικ, επομένως και στις 2 περιπτώσεις έχω πρακτικά μείνει μόνο με τον έλεγχο της θερμοκρασίας μέσω το app. Δυστυχώς δεν είναι όλοι στο σπίτι το ίδιο τεχνόφιλοι ;)

    Είναι επομένως καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά αν κάποιος ενδιαφέρεται κυρίως για αισθητική και για το app. Να κοιτάξει όμως αλλού αν είναι προτεραιότητα η χειροκίνητη ρύθμιση και δευτερευόντως ο απομακρυσμένος έλεγχος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Johnk1
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λιτός , αξιόπιστος , λειτουργικός.
    Εβαλα το relay στη θέση του παλιού θερμοστάτη στον διάδρομο και έχω τον θερμοστάτη στο καθιστικό
    Η μεγαλύτερη χρησιμότητά του για μένα είναι
    1. να ανοίγω τη θέρμανση απο το κινητό μου μισή ώρα πριν φτάσω σπίτι ώστε να βρίσκω το σπίτι ζεστό. και
    2. να μπορώ να κάνω on/off και ρύθμιση θερμοκρασίας απο το κινητό.

    oi αυτοματισμοί που έχει για να ανοίγει και να κλείνει μόνος του ανάλογα με το πρόγραμμά σου (που προσφέρουν και άλλοι κατασκευαστές) δεν ταιριάζουν στο προφίλ μου οπότε δεν τα σχολιάζω καν

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pfanis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλος θερμοστατης αξιοπηστος χωρις προβληματα με συνδεσεις στο internet.
    Κανει ιοκονομια στο πετρελαιο λογο της μεγαλης ακρηβιας στην μετρηση της θερμοκρασιας.
    Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κατι παραπανω απο αριστη.
    Τον συνιστω ανεπυφιλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ledigiannis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό προϊόν !! Έχω όλη τη γκάμα προιντων της netatmo και δεν τα αλλάζω με καμμία άλλη εταιρία !!
    Με κλειστά μάτια !!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τον χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 3 χρόνια απροβλημάτιστα. Προτείνεται!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό και εύχρηστο. Το συνέδεσα κατευθείαν στο κινητό και στην Alexa.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικός έξυπνος θερμοστάτης, αξιόπιστος και με πολύ καλό app. Best value for money.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Μάρκος Τολιόπουλος

Καλησπερα. Τον έχω 3 μέρες και μου κανείς πολύ συχνές αποσυνδέσεις και από την εφαρμογή της netatmo αλλά και από το HomeKit. Γνωρίζει κάποιος πως διορθώνετε αυτό;

Dryft

Το relay και ο θερμοστάτης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά (όχι όμως κάτω από 50cm απόσταση). Εγώ τα έχω στο 1 μ. περίπου απόσταση και σίγουρα πρέπει να είναι στο ίδιο δωμάτιο. Φυσικά και το wifi σου παίζει ρόλο ενώ εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να βγάζεις και να ξαναβάζεις το relay στην πρίζα επειδή πχ θες να βάλεις σκούπα.

xbill22

Πόση εμβέλεια έχει η σύνδεση μεταξύ του relay και του θερμοστατη? Εμένα ας πούμε που ο καυστήρας είναι στο μπαλκόνι θα έχω πρόβλημα? Επίσης χρειάζεται οπωσδήποτε 4 καλώδια το relay για να συνδεθεί? Ρωτάω γιατί στη θέση του παλιού θερμοστάτη έχει μόνο 2 και αν μπορώ να το βάλω εκεί θα γλιτώσω το μπαλκόνι. Ευχαριστώ

ivassilis

Για τον θερμοστάτη φτάνουν τα 2 καλώδια, είναι μάλιστα το ιδανικό σενάριο. Το ρελέ θα μπει μετά απλώς σε μια άλλη πρίζα εντός εμβέλεια wifi και θερμοστάτη [καλύτερα αλλά όχι απαραίτητα οπτική επαφή μεταξύ θερμοστάτη και ρελέ].

Dimitris_Tsiokas1278

Αγαπητέ Stefanosk27 και γενικά προς όλους όσοι Παρακολουθείτε, βρήκατε κάποια λύση με το override επάνω στο HomeKit?

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)