Ezra Wt02 LCD Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο 12"
Writing Tablets

Ezra Wt02 LCD Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο 12" Κωδικός: 46571679

LCD Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο 12 ιντσών με γραφίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός βοηθός για σημειώσεις και απεικόνιση ιδεών κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας οικογενειακών μηνυμάτων και εργαλείο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Ο μικρός αυτός μαυροπίνακας χρησιμοποιεί οθόνη υγρών κρυστάλλων,...
Δες όλη την περιγραφή

8,40
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 8,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,90 €

  2. 9,50 €

  3. 8,40 €

Περιγραφή

LCD Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο 12 ιντσών με γραφίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός βοηθός για σημειώσεις και απεικόνιση ιδεών κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας οικογενειακών μηνυμάτων και εργαλείο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Ο μικρός αυτός μαυροπίνακας χρησιμοποιεί οθόνη υγρών κρυστάλλων, συνδυάζοντας την εμπειρία γραφής του παραδοσιακού χαρτιού και την ομαλή εμπειρία της οθόνης LCD. Μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και να το σβήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Η οθόνη λειτουργεί με μπαταρία μεγάλης διάρκειας που καταναλώνει ενέργεια μόνο όταν πατάτε το κουμπί.

Χαρακτηριστικά

'Ίντσες
12 "
Χρώμα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες