Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Λευκά
Bluetooth Handsfree

Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Λευκά Κωδικός: 46572852

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 6 hrs
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 21 hrs
  • Active Noise Cancellation
  • Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Δες όλη την περιγραφή
58,24
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 58,24 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 90,56 €

  2. 88,99 €

  3. 108,00 €

  4. 70,00 €

  5. 99,06 €

  6. 136,93 €

  7. 84,90 €

  8. 58,23 €

  9. 135,33 €

  10. 86,90 €

  11. 90,00 €

  12. 129,40 €

  13. 73,44 €

  14. 153,37 €

  15. 99,99 €

  16. 67,80 €

  17. 89,90 €

  18. 89,89 €

  19. Επίσημος μεταπωλητής
    94,90 €

  20. 107,19 €

  21. 58,24 €

  22. 67,79 €

  23. 68,86 €

  24. 89,90 €

  25. 58,22 €

  26. 146,16 €

  27. 116,58 €

  28. 84,90 €

  29. 163,67 €

  30. 165,41 €

Περιγραφή

Αφήστε τον ρυθμό να πέσει, όχι τα Buds σας. Ο νέος σχεδιασμός με wingtip διασφαλίζει ότι ο ήχος σας ταιριάζει ακριβώς στο σωστό σημείο.

Σχεδιασμός φιλικός προς το αυτί

Ακούστε με άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σας με ένα επανασχεδιασμένο άκρο φτερού που κρατάει τα Buds σας με ασφάλεια στη θέση τους. Επιλέξτε το μέγεθός σας για τέλεια εφαρμογή.

Εύκολη αφή και ασφαλές κράτημα

Ελέγξτε τα Buds FE σας με σαφώς καθορισμένες περιοχές για χτύπημα και πιάσιμο. Είναι εύκολο να τα ασφαλίσετε, να διακόψετε τον ήχο και να αλλάξετε την ένταση με ένα απλό πάτημα.

Χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σας

Κομψό και ευέλικτο για κάθε περίσταση. Τα διαχρονικά χρώματα, Graphite και White, ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη μουσική και όχι στο ταίριασμα.

Active Noise Cancellation

Βυθιστείτε στους ήχους που αγαπάτε. Η ενεργή ακύρωση θορύβου ελαχιστοποιεί τους ενοχλητικούς ήχους στο περιβάλλον σας, από τις φλυαρίες του περιβάλλοντος μέχρι τα αεροπλάνα που πετούν από πάνω σας.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Κάθε τηλεφωνική κλήση είναι πεντακάθαρη με τα Buds. Τα ισχυρά ηχεία σας βοηθούν να ακούτε κάθε λέξη, ενώ η λειτουργία Ambient sound αφήνει τους εξωτερικούς θορύβους, ώστε να είστε σε εγρήγορση για το περιβάλλον σας.

Connect. Pair. Sync.

Από το τηλέφωνό σας μέχρι το ρολόι, την καρτέλα ή τον υπολογιστή σας, τα Galaxy Buds FE συνδυάζονται εύκολα με τις συσκευές Galaxy σας. Απλά ανοίξτε τη θήκη και πατήστε για σύνδεση, ζεύξη και συγχρονισμό.

Ήχος που αλλάζει αυτόματα

Με την αυτόματη εναλλαγή, τα Galaxy Buds FE συνδέονται με όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε. Ξεκινήστε να παίζετε στο Galaxy Tab S9 FE, αλλάξτε για να απαντήσετε σε μια κλήση στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στο παιχνίδι σας χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό.

Best Buds με την τηλεόρασή σας

Η ακρόαση των ήχων που αγαπάτε δεν σταματά στις κλήσεις και τη μουσική. Τα Galaxy Buds FE συγχρονίζονται αυτόματα με την τηλεόραση Samsung όταν ενεργοποιείτε το Smart View για μια εξατομικευμένη θεατρική εμπειρία.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
6 hrs
Χρόνος Αναμονής
30 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
21 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Ναι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Όχι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Ναι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

AlienObs
4
23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Τα έχω 3 μέρες μόνο, οπότε δεν μπορώ να κάνω πολύ εις βάθος review, αλλά κάτι έχω καταλάβει μέχρι τώρα.
Προέρχομαι απο galaxy buds2 pro, όπου τα είχα για 8 μήνες, πολύ ευχαριστημένος, μέχρι που βγήκε απ το αυτί μου το δεξί ακουστικό και έπεσε σε υπόνομο, άρα πάνε... Σκεφτόμουν να αγοράσω πάλι τα b2p, αλλά είδα οτι βγήκαν και τα FE, οπότε μετά απο αρκετό ψάξιμο, είπα να το τολμήσω. Αναγκαστικά, η άποψη μου θα είναι σε σύγκριση με τα buds2 pro δηλαδή.
1) Θήκη: Μεγάλο downgrade απο τα b2p. Καταλαβαίνεις την διαφορά στο χέρι, ίδιο μέγεθος αλλά διαφορετικά υλικά. Glossy finish, το οποίο δίνει την αίσθηση του πιο φθηνού (βέβαια, μπαίνει πιο εύκολα σε στενές τσέπες έτσι... you win some, you loose some..) Εκτός αυτού, οι μαγνήτες των b2p ήταν πολύ πιο δυνατοί, ήταν πολύ satisfying (που λένε και στο χωριό μου) να πετάς τα ακουστικά μέσα και με ένα ωραίο "τακ" να πάνε μόνα τους στην θέση τους και να καταλαβαίνεις οτι δεν θα κουνηθούν απο εκεί. Τα FE κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά το "τακ" δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο δυνατό, σε σημειο που δεν είμαι κάθε φορά σίγουρος αν μπήκαν στην θέση τους ή όχι. Επίσης δεν έχει wireless charging η θήκη των FE, πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με πειράζει, αφου δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. (η μπαταρία τους άλωστε είναι ακόμα καλύτερη.. άρα φόρτισε τα καλά με το καλώδιο, και θα κρατήσουν.). Γενικά μικρό το κακό. Ακουστικά είναι, δεν τα παίρνεις για την θήκη, απλά είναι στα nice to have...
2) Fit: Αρκετά καλό fit στο αφτί. Είναι σίγουρα διαφορετικό για τον καθένα, μιας και όλοι έχουμε λίγο διαφορετικα αφτιά, αλλά τουλάχιστον για μένα νιώθω μια μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τα b2p. Όχι τρελά πράγματα, αλλά σίγουρα υπάρχει μια διαφορά. Με κάνει να νιώθω καλύτερα αυτό, αν σκεφτεί κανείς το γιατί δεν έχω τα b2p ακόμα...
3) Ήχος: Το φοβόμουν πολύ αυτό. Όλοι λένε στο ίντερνετ οτι "εννοείται τα b2p έχουν καλύτερο ήχο" και μπλα μπλα μπλα. Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ προτειμώ τα FE... Αν κοιτάξετε και στο rtings όπου τα έχουν τεστάρει και τα δυο μοντέλα, θα δείτε οτι τα FE έχουν πάρει μεγαλύτερο βαθμό στην συχνοτική απόκριση. Ίσως τα b2p υπερτερούν λίγο στις ψιλές συχνότητες, αλλά αν δεν τα έχετε δίπλα δίπλα, δεν πρόκειται να το καταλάβετε. Επίσεις, έχουν 100% καλύτερο μπάσο. Τα buds2pro τα είχα με eq setting "bass boost" ή το "dynamic" που και αυτό μπουστάρει τις χαμηλές, και τα FE έχουν καλύτερο μπάσο στο normal... Έβαλα λίγο τα FE στο bass boost να δοκιμάσω, και απλά με έπιασαν τα γέλια, αδιανόητο μπάσο για τόσο μικρά ακουστικά. Δυστιχώς με το bass boost χάνονται οι ήδη λίγο ασθενής ψηλές, οπότε το έβγαλα (συν οτι δεν είναι για όλες τις μουσικές τόσο μπάσο. Προσωπικά ακούω πολύ κλασική που μερικές φορές είναι πολύ ωραίο το δυνατό μπάσο (βλέπε κοντραμπάσα - τρομπόνια) αλλά σίγουρα θές και δυνατές και καθαρές τις ψηλές για βιολιά, φλάουτα κλπ). Τα έχω στο normal και είμαι υπερικανοποιημένος. Πάρα πολύ τίμια.
4) ANC: Ίσως φταίει οτι έχουν καλύτερο fit σε μένα, άρα κάνουν καλύτερο seal στο αφτί. Αλλά για μένα, σίγουρα έχουν καλύτερο anc τα FE απο τα b2p... Τα b2p ήταν τα πρώτα μου ακουστικά με anc και τα είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Άλλα βάζοντας τα FE έπαθα πλάκα... τα b2p μειώνανε την ένταση στους θορύβους, τα FE τους εξαφανίζει!... Και πάλι, ίσως είναι διαφορετικό στον καθένα, γιατί θα έχουν διαφορετική εφαρμογή στο αφτί. Αλλά για μένα δεν υπάρχει ερώτηση καν.
5) etc..: Δεν έχουν 360audio. Προσωπικά, σιγά το πράμα. περισσότερο gimmick είναι, παρά σοβαρό feature. Το δοκίμασα μια-δυο φορές, και το είχα απενεργοποιημένο μετά. Δεν έχουν voice detect. Και πάλι, big deal. Δεν είναι τόσο χρήσιμο feature, γιατί καταλαβαίνει μονο την δική σου φωνή, όχι των άλλων. Άρα αν έρθει να σου μιλήσει κάποιος, πάλι δεν τον ακους, και πρέπει να του πεις οτι δεν τον άκουσες και να σου ξαναπει τι είπε, ωστε να σε ακουσουν τα ακουστικά και να γυρίσουν σε transparency και να τον ακουσεις... Ε, δεν βολεύει, γύρνα σε transparency χειροκίνητα, όσο βλέπεις τον άλλον να σε πλισιάζει. (επίσης, αν σου αρέσει να χαζοτραγουδάς με την μουσική σου όταν είσαι μόνος/η σου (φυσικά), είναι σπαστικό, γιατί με το που αρχίζεις να μουρμουρίζεις σε γυρνάει σε transparency.... οπότε το απενεργοποιείς το feature, και συνεχίζεις κανονικά την ζωή σου, όπως θα κάνεις και με τα FE..). Πολύ περίεργο αλλά το παρατήρησα: Χάνουν το σήμα αν φορέσεις άλλα ακουστικά απο πάνω!... Μερικές φορές που είμαι σπίτι, έβαζα το ένα ακουστικό να παίζει ένα τραγούδι, και απο πάνω έβαζα τα over the ear ακουστικά μου του υπολογιστή (for reasons, δεν θα γράψω το γιατί, γιατί ήδη γράφω έκθεση..). Τα b2p έπαιζαν κανονικά, τα FE αποσυνδέονται... ίσως κάτι παίζει με τους μαγνήτες των over the ear? Δεν ξέρω, γιατί και στα specs λέει οτι έχουν Bluetooth 5.2 ενώ τα b2p έχουν 5.3.. Δεν έχω ιδέα, και υποπτεύομαι οτι δεν θα ενοχλήσει πολύ κόσμο αυτό....

Αυτή είναι μια εισαγωγή στα buds FE. Γενικά τα προτείνω 100%. Τα πήρα με μισή καρδιά και πολλούς ενδιασμούς, αλλά μου έκαναν πολύ ευχάριστη έκπληξη.

-----UPDATE-----
Σε λιγότερο απο 2 μήνες χρήσης, το δεξί ακουστικό έβγαλε πρόβλημα. Η έντασή του έπεσε πολύ (άρα υπάρχει μεγάλη διαφορά αριστερού/δεξιου ακουστικου), και αν "πιεστεί" αρχίζει και παραμορφώνει (στα settings υπάρχει επιλογή να ρυθμίσεις το L/R balance. Για να έρθουν στην ίδια ένταση μεταξύ τους, πρέπει να γίνει μεγάλη αλλαγή στο balane αυτό, σε φάση περίπου στο 75% δεξιά. Τότε η ένταση είναι ίδια και στα δυο ακουστικά, αλλά α) το δεξί παραμορφώνει και β) η μέγιστη ένταση που μπορούν να φτάσουν είναι και πάλι πολύ πιο χαμηλή απ οτι ήταν πριν... Οπώτε. ξεκινάει το "ταξίδι" για συννενοήσεις με το service της Samsung (το οποίο δουλεύει καθημερινές 9:00 - 18:00, δηλαδή τις ώρες που δουλεύω, άρα δεν μπορώ να πάω... ευχαριστούμε samsung...).
Θα επανέλθω. Κάτι λιγότερο απο αντικατάσταση θα θεωρήσω οτι είναι τραγικό.

----UPDATE 2----
Μετά απο πολύ καιρό, κατάφερα να πάω στο service της Samsung. Η συννενόηση μαζί τους ήταν πολύ πιο εύκολη απ' οτι περίμενα είναι η αλήθεια. Δευτέρα πρωί τα πήγα, απο Τρίτη μεσημέρι μπορούσα να παραλάβω. Ο άνθρωπος εκεί μου είπε οτι λογικά "βούλωσε" το ακουστικό. Η αλήθεια είναι πως δεν το πιστεύω οτι έγινε κάτι τέτοιο, για 2 λόγους: α) τα καθαρίζω συχνά, δεν τα αφήνω να μαζεύεται πράμα και β) η συμπεριφορά του δεν θύμιζε βουλωμένο ακουστικό. Δηλαδή η αρχική μείωση της έντασης έγινε ξαφνικά και όχι σταδιακά, δεν ήταν μόνο μείωση της έντασης αλλά υπήρχε και παραμόρφωση σε ορισμένες συχνότητες και ενώ είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ, μετά απο μέρες που τα δοκίμαζα πάλι έπεσε και πάλι η ένταση, σε σημείο που ίσα ίσα κάτι ψιθήριζε.. Δηλαδή πες οκ, βούλωσε αρχικά. Ε γιατί χειροτέρεψε μετά το θέμα ενώ δεν υπήρχε χρήση;; Τελος πάντων, δεν έχει σημασία, γιατί μου είπε αυτό που φανταζόμουν, οτι σε ακουστικά δεν γίνεται service αλλά αντικατάσταση. Η αντικατάσταση γίνεται δωρεάν μόνο την πρώτη φορά μου είπαν.. Άρα με λίγα λόγια, μέσα σε 3 μήνες δεν είμαι πλεόν καλυμένος απο την εγκύηση, γιατί αν ξαναπάθουν κάτι, θα πρέπει να πληρώσω.. Not ideal... Ελπίζω να μην ξαναβγάλουν θέμα, γιατί θεωρώ οτι κατα τα άλλα είναι όντως πολύ καλά ακουστικά...

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Εφαρμογή
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ntin@s78
1
2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχοντας και συγχρόνως και τα AirPods Pro 1 και περιμενοντας τα pro 2 πήρα και τα buds fe και έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε σύνδεση με iPhone!εχουν πιο πολύ μπάσο απο τα AirPods,με ακούνε και ακούω στις κλήσεις πολύ καλα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες,δεν θα πω ότι είναι καλύτερα απο τα AirPods αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαρα!στο μόνο που δεν βολεύουν είναι στο κράνος γιατί με τα AirPods απαντάς και κανεις φωνητικές κλήσεις.στα 63€ συστήνονται ανεπιφύλακτα.
Update 08/06/2024
Τελικά δεν είναι καλά,διότι δεν ακούγομαι καλά στις κλήσεις και έπρεπε να το διαπιστώσω ο ίδιος ακούγοντας τα φορώντας τα κάποιος άλλος!δεν σε ακούει καλά στις κλήσεις ο άλλος και εδώ χάνουν το σκοπό που τα παίρνει κάποιος…

  • Ευκολία σύνδεσης
  • Εφαρμογή
  • Ποιότητα ήχου
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Άνεση
  • Μικρόφωνο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Greek_Unicorn
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    μου χαλασαν σε 2 μηνες τσαμπα τα λεφτα
    χαλασε το αριστερο και μετα το εψαξα και το εχουν και αλλοι το προβλημα
    μην τα παρετε

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antreas_Sotiropoulos
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    θα μπορούσαν και καλύτερα στο κομμάτι της συνομιλίας γιατί όταν καλεις κάποιον δεν σε ακούει καλά άμα υπάρχει λίγος θωριβος εξωτερικά και κάποιες φορές δεν ακούγεται ο άλλος όταν σου μιλάει στο τηλέφωνο πέρα από αυτό στην μουσική είναι αρκετά ικανοποιητικά δεν είναι και να τρελαίνεσαι αλλά έχει καθαρό ήχο και ευχάριστο στο θέμα να βολεύουν είναι στο κάθε αυτή πώς κάθονται στον καθένα εμένα προσωπικά με ενοχλούσαν τον πρώτο καιρό τώρα δεν υπάρχει θέμα θεωρώ για τα 60€ είναι αρκετά τίμια

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nelo1978

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρηματα που κοστιζουν ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα...καλο μπασο ειδικα για μουσικη αψογα...ικανοποιητικα και αξιοπρεπης στις κλησεις.....νομιζω σε τετοια τιμη ειναι παραπανω απο καλα και δουλευουν μια χαρα για την ωρα...

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ενθουσιάστηκα από το προϊόν, το λογισμικό στο κινητό, το πως κάθονται στο αυτί, τα πρώτα που δεν πέφτουν και γενικά ποιότητα κατασκευής πολύ καλή στα επίπεδα Samsung. Ο ήχος που ακούω αρκετά καλός, όχι κορυφαίος, αλλά ικανοποιητικός με δεδομένο το κόστους τους. Εκεί που είναι άθλια είναι στο πως με ακούν οι άλλοι. Ο ήχος παραμορφώνει, αλλοιώνεται και κάποιες φορές στην αρχή της κλίσης ακούγεται ικανοποιητικά και κατά τη διάρκεια χαλάει με αυτήν την παραμόρφωση (χωρις να έχω μετακινηθεί) που ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι λες και ακούει echo κλπ. Ίσως είναι ελαττωματικά τα συγκεκριμένα, σε κάθε περίπτωση επιστροφή στο μαγαζί ή πέταγμα αν δεν τα πάρουν πίσω. Κρίμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis_Radamanthys
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αρνητικό που βρίσκω είναι ότι με κουράζουν όταν τα φοράω αλλά εάν θες να μην πέφτουνε θα πρέπει να εφαρμόζουνε καλά μέσα στο αυτί.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyrotic Goose
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Χρησιμοποιώ το Galaxy Buds FE για πάνω από 2 εβδομάδες τώρα και εδώ είναι οι σκέψεις μου. Το Active Noise Cancellation με εξέπληξε πραγματικά και μου αρέσει επίσης πολύ η ποιότητα ήχου και κλήσης. Ακόμη και στη σύζευξη, ήταν τόσο εύκολο στο τηλέφωνό μου Galaxy. Ωστόσο, η ποιότητα κατασκευής ήταν τόσο φρικτή που η άρθρωση της θήκης έσπασε αφού την έπεσα μια φορά. Οπότε θα έλεγα ότι είναι καλά αλλά να μην πληρώσεις πάνω από 70€.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μικρόφωνο
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΓΙΩΡΓΟΣ1986
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Περίμενα κάτι καλύτερο,με προβληματίζει πολύ που δέχεσαι της κλήσεις με δύο επαφές και πολλές φορές δεν αναγνωρίζει της επαφές και αναγκάζομαι να δεχτώ την κλήση από το κινητό!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spiros_Tsirintanis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η ποιότητα του ήχου είναι καλή, η σύνδεση αρκετά γρήγορη(έχω κινητό Samsung). Η λειτουργίεα ambient sound τα σπάει.

    H βαθμολογία έγινε αυστηρά από προσωπική εμπειρία, δεν έχω πάει για τρέξιμο, για να ιδρώσω έτσι ώστε να δω άμα θα τα ψάχνω.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis078934
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπανω, πολύ καλή ποιότητα ήχου με τρομερό μπάσο. Συνδεσιμότητα με s24 τρομερή, μικρόφωνο ικανοποιητικό σε περιβάλλον με θόρυβο δεν απομονώνεται καθόλου η φωνή.Η μπαταρία κρατάει 4 και κάτι ώρες βαριάς χρήσης.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • simonthd
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το μόνο αρνητικό προς το παρόν είναι οτι μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή το ένα ακοστικό στη θήκη επαναφόρτισης και χρειάζεται να έχεις το νου σου.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Dramalis
    2
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    χαλασε η φορτιση στο αριστερο ακουστικο στην 2η κιολας χρηση του κ το επεστρεψα πισω.ποιοτητα ηχου πολυ μετρια μπασα σχεδον αστεια για προιον σαμσουγκ .μπαταρια επισης μετρια .δεν κραταει οσο λεει

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Boussoulas
    3
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Προέρχομαι απο seinheiser tw2 τα οποία εχω ακομα και λειτουργούν μια χαρά. Αυτα τα πηρα καθαρά για κλησεις στο γραφείο. Ενω ολα τα site λοιπόν τα εχουν ανωτερα απο τα tw2, οταν τα σύγκρινα με καμια δεκαριά τραγούδια εβαλα τα γέλια.
    Εκει στα rating sites δεπατεκαλα....
    Φυσικα τα tw2 είναι ξεκάθαρα ανώτερα.
    Δεν με πολυένοιαζε αυτο απλα ήθελα να το εκφράσω να ξερει ο καταναλωτής τι αγοράζει.
    Στην ουσια αγοράζει ενα καλο Samsung προϊόν μεσης ποιότητας, εξαιρετικής διασύνδεσης με Samsung κινητό και πολύ πολύ ανετο για πολύωρη χρηση. Τα tw2 δεν είναι για πολλες ωρες.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hapkido.ke
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα καλύτερα μακράν!!!!!!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vlasios_Filis
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για κλήσεις δεν κάνουν. Ότι ρύθμιση κ να, έχω δοκιμάσει ο συνομιλητής δεν με ακούει καθαρά. Είτε στο γραφείο είτε εκτός. Είτε σε λαπτοπ είτε σύνδεδεμενα σε s23fe. Ευτυχώς που τα πήρα σε προσφορά μιση τιμη με την αγορά του τηλεφώνου... Αν τα θέλετε μόνο για μουσική gaming κλπ είναι μια χαρά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • devranisp
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λειτούργησε κατευθείαν με το που ανοίγεις το Bluetooth σε κινητό Samsung. Με την εφαρμογή Samsung Wearables έχεις πολλές περισσότερες επιλογές ως προς την λειτουργία τους. Ήθελε κάποια updates με το που συνδέθηκε. Έχει ουσιαστικά 3 λειτουργίες: απλά ως ακουστικά, λειτουργία με θόρυβο υποβάθρου και λειτουργία μείωσης θορύβου, με πολύ καλά αποτελέσματα και στις 3 λειτουργίες. Η τοποθέτηση στο αυτί είναι ακόμα πιο σταθερή ειδικά λόγω του πτερυγίου των ακουστικών. Δεν ενοχλεί ακόμα και για μεγάλη διάρκεια ακρόασης. Το έχω πάρει για αντιμετώπιση εμβοών κατά την διάρκεια της νύχτας στον ύπνο και βοήθησε αρκετά, χωρίς να πέσουν από τα αυτιά και χωρίς να ενοχλήσουν.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Antonopoulos4414
    1
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τραγικό μικρόφωνο για καθημερινή χρήση σε φορτηγό δε με ακούει ο συνομιλητής μου. Μακριά. Καμία σχέση με τα προηγούμενη buds που είχα!

    Update 02/04/24 : Επιστροφή ακουστικών στην Samsung με την αιτιολογία ότι με ακούει χάλια ο συνομιλητής και δωρεάν αντικατάσταση των ακουστικών. Έπειτα από 1 εβδομάδα δοκιμής είναι ακριβώς ίδια η κατάσταση. Τραγικά ακουστικά τουλάχιστον για την δουλειά μου(οδηγός φορτηγού). Τσάμπα τα λεφτά!

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LeGendGR
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Προερχόμενος από τα εξαιρετικά buds plus πήρα αυτά και έπαθα σοκ με το ποσό καλά είναι!
    Οποίος θελει μπασο εδώ είναι θα τον καλύψουν στο 100%. Εξερετικος ήχος γενικα!
    Ο ήχος είναι καλύτερος από πολύ πιο ακριβά ακουστικα! Είναι καλύτερα από τα bubs 2pro που ειναι και πολύ πιο ακριβά...( ratings.com και γενικά σε όλα τα review)
    Δουλεύουν άψογα και τάχιστα με το s23 ultra μου!
    Το noise canceling είναι καλό ίσως το καλύτερο στην κατηγορία. Φυσικά δεν φτάνει στο επίπεδο των sony xm3 που έχω αλλά ειναι και άλλη κατηγορία τα sony.
    Ο ήχος πάντως είναι στο ίδιο επίπεδο ίσως και καλυτερος από τα πανάκριβα sony xm3 που ειναι headphones!!!
    Ανάλαφρη αίσθηση όταν τα φοράς.
    Στις κλήσεις δεν είναι καλό έχει θέμα...

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FedonM
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Value for money επιλογή και μονόδρομος για χρήστες Samsung συσκευών που αναζητούν φθηνά ακουστικά που συνεργάζονται άριστα με την Galaxy συσκευή τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • itsioumas
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Καταπληκτικα, δεν περιμενα οτι ακομα και με μασκα στα μεσα συγκοινωνιας θα με ακουνε τοσο καθαρα και χωρις να χρειαζεται να μιλω δυνατα με συνομιλητες μου οταν με καλουν (αφου κατεβασετε την εφαρμογη, να πατε στις ρυθμισεις οπου εχει επιλογη να σε ακουν κατα τις κλησεις χωρις active noise cancelling το οποιο σου επιτρεπει να ακους και να απαντας χωρις να φωναζεις).
    Αψογη αποδωση στη μουσικη. Κατεβαζοντας την εφαρμογη τους και πηγαινοντας στις ρυθμισεις, σου δινει επιλογες με την καλυτερη την "Δυναμικη": αποτελεσμα με πολυ καλα μπασα και υπεροχο ηχο. Η καλυτερη αγορα σε bluetooth ακουστικα που εχω κανει σε πολυ καλη τιμη.
    Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katrinis
    3
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν έχω τι να πω....
    ΘΕΤΙΚΑ:
    Έχει καλό active noise canceling
    Εφαρμόζει σούπερ καλά με τα επιπλέον μαξιλαράκια που έχει
    Είναι ελαφρύ και σχετικά μικρό
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    Το transparency ακούγεται πολύ digital
    Η θήκη δεν έχει καλό μαγνήτη σαν τα airpods
    Δεν εχουν καλή μπαταρία δλδ ανα 2 μερες πρεπει να τα φορτιζω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Arisasima
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά από μερικές μέρες μπορώ να πω ότι έχουν πολύ καλή μπαταρία, ο ήχος είναι πολύ ικανοποιητικος για τα λεφτά που έχει, το anc μπορεί και το καλύτερο στην κατηγορία του. Αν κάποιος έχει και Samsung κινητό τότε είναι ένας παραπάνω λόγος να τα αγοράσει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimroutsis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν χρήστης Xiaomi επί χρόνια και είπα αυτή τη φορά να τα δοκιμάσω τα συγκεκριμένα.
    Είχα τις αμφιβολίες μου αρχικά αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τελικά. ?

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Angelo_Ple
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    υπέροχα ακούστηκα, τα καλύτερα σε αυτά τα χρήματα έως 100€ τελεια ηχεία με πολύ καλά μπάσα καθαρός ήχος, είναι πολύ καλά για μουσική αλλά και για ταινίες, υστερούν στις κλήσεις, εάν υπάρχουν έντονοι εξωτερικοί ήχοι δεν σε ακούει πολυ καλα αυτός που σε καλεί ενώ εσύ τον ακούς καθαρά, αν είσαι σε ένα μέρος που δεν έχει θορύβους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. επίσης η μπαταρία πολύ καλή κρατάει για μέρες ενω τα κάνεις καθημερινή χρήση

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geopasxmag
    1
    3 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    έχω πολύ άσχημη εμπειρία τα συγκεκριμένα ακουστικά ήδη έχω προχωρήσει Για αντικατάσταση μέσω DOA...

    δεν με ακούει κανένας στην κλήση πραγματικά μεγάλη απογοήτευση

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλό, αν εξαιρέσεις ότι δεν σε ακούει κανένας στην κλήση.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Not that good. Mic quality is super bad

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αν η θήκη είχε και ασύρματη φόρτιση θα ήταν η τέλεια επιλογή.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλός ήχος,μέτριο μικρόφωνο.Ο συνομιλητής ακούει οριακά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

409 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης WhiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης WhiteXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραXiaomi Redmi Buds 5 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μαύρα
από 58,24 €από 118,78 €από 109,90 €από 117,82 €από 32,33 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες