Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)
Smartwatches

Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)Κωδικός: 46703443

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Αυτονομία έως 14 ημέρες
  • Bluetooth, Wi-Fi
  • AMOLED οθόνη 1,4"
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
499,00
ΠαράδοσηΠέμ, 12 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
+35,00 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 499,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 535,93 €

  2. 583,62 €

  3. 640,56 €

  4. 499,00 €

Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο με εξελιγμένες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης και την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής γραπτών μηνυμάτων, το Venu 3 είναι περισσότερα από ένα απλό smartwatch - είναι ο προσωπικός σας προπονητής στον καρπό που θα σας υποστηρίξει σε κάθε σας στόχο.

  • Φωτεινή AMOLED οθόνη αφής 1.4”
  • Μέχρι 14 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch
  • Λεπτομερείς πληροφορίες υγείας και ευεξίας
  • Εξελιγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης
  • Συμβατό με την εφαρμογή garmin connect σε smartphone iPhone και Android
  • Ελαφρύ πλαίσιο 45 χιλιοστών με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι

Body Battery

Παρακολουθήστε τα επίπεδα ενέργειας κατά τη διάρκεια της μέρας, για να γνωρίζετε πότε το σώμα σας είναι φορτισμένο και έτοιμο για δραστηριότητα ή εξαντλημένο και χρειάζεται να φορτίσετε τις μπαταρίες σας με έναν ξεκούραστο ύπνο. Λάβετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και προσωπικές πληροφορίες για τον τρόπο που ο νυχτερινός και μεσημεριανός ύπνος, οι δραστηριοτήτων και το υψηλό στρες, επηρεάζουν τα επίπεδα ενέργειάς σας.

Σύμβουλος ύπνου

Λάβετε μία βαθμολογία ύπνου και εξατομικευμένη συμβουλευτική ύπνου για το πόσο ύπνο χρειάζεστε σε συνδυασμό με συμβουλές για να τον βελτιώσετε. Επιπλέον, καταγράψτε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου και τον σύντομο μεσημεριανό ύπνο - και δείτε βασικές μετρήσεις όπως η κατάσταση HRV για να κατανοήσετε καλύτερα την υγεία σας.

Αθλητικές εφαρμογές

Καταγράψτε όλους τους τρόπους που κινείστε με πάνω από 30 προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές με GPS και εσωτερικού χώρου, που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, δραστηριότητες για άτομα με αμαξίδιο και πολλά ακόμη.

Ηχείο και Μικρόφωνο

Όταν το συνδέετε με το συμβατό σας smartphone μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις από τον καρπό σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωνητικό βοηθό του smartphone σας για να απαντάτε σε μηνύματα κειμένου και πολλά άλλα.

Άσκηση και αποκατάσταση

Κατανοήστε καλύτερα πως επηρεάζει κάθε άσκηση το σώμα σας και πόσο χρόνο χρειάζεστε για αποκατάσταση έτσι ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
454x454 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
45 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • silencer
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Ειμαι κάτοχος του Garmin Fenix 6 Pro και προσφατα αγόρασα το venu 3 για εμενα και το venu 3s για την γυναικα μου κυριως για καθημερινη χρηση και την δυνατότητα ομιλίας αλλά και τις πληρωμες με ρολοι (για τη γυναικα μου καθως εγω καλυπτομαι ηδη σε αυτο απο το fenix 6 pro)

    Μετα απο 6 μηνες χρησης εχω να πω οτι εχω συνολική αντίληψη και δηλώνω απογοητευμενος απο το ρολόι και θεωρω οτι η Garmin εχει κανει πολλα φαουλ στο συγκεκριμένο μοντέλο.

    Συγκεκριμενα:

    1. Αρχικα το γεγονος οτι εχει ιδια τιμη το venu 3 και 3s το θεωρώ πρωτοπορια αρνητική. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω την λογικη.

    2. Για τιμη 400 ευρω θα περιμενα να μην ειναι πλαστικα τα μερη τους και να ειναι μεταλλικα οπως στο fenix. Δεν ειναι λιγα τα 400. Και μαλιστα λαμβανοντας υποψην τα παρακατω

    3. Το bluetooth του ειναι για τα γέλια. Πρεπει να ειναι version 4.2 or something. Πρακτικα η εμβελεια του ειναι πολυ περιορισμένη. Δλδ τυπου αν παω στο διπλα δωματιο με εναν τοιχο ενδιαμεσα χανει την συνδεση και δεν μπορω να κανω συνομιλια. Πρεπει να εισαι σε ακτινα 3-5 μετρων απο κινητο χωρις εμποδια μεταξυ τους πραγμα που αναιρει την χρησιμοτητα του. Στο fenix 6 pro που ειναι 2 χρονια παλαιοτερο το bluetooth χανει το σημα οταν παω σε αλλο οροφο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσιγκουνευτηκαν το bluetooth version 5. Επισης στην γυναικα μου που εχει xiaomi (εγω εχω samsung) τηλεφωνο, το bluetooth δεν δουλευει καλά. Ακομα και διπλα που ειναι,ενω δειχνει συνδεδεμενο κανονικα, πατάει για απαντηση σε κληση ή κάποια εντολη μεσω bluetooth και το κινητο δεν ανταποκρίνεται. Και δεν ειναι προβλημα του 3s της γιατι συνεδεσα και το venu3 μου και παλι εκανε τα ιδια θεματα.

    4. Το ηχειο του επισης δεν ειναι ικανοποιητικο. Αν δεν εχεις σχετικα απολυτη ησυχια στο χωρο δεν μπορεις να κανεις συνομιλια. Επισης στο 6μηνο μου καηκε εντελως χωρις να εχω προσπαθησει να το "ενισχυσω" η κάτι. Απλα το ειχα παντα στην μεγιστη ισχυ που επιτρέπεται και το ειχα χρησιμοποιησει ελαχιστα κυριως για κλησεις (οχι για μουσικη)

    5. Τα πληκτρα του παρεδωσαν ψυχη μετα απο 6 μηνες. Απο την αρχη οπως θα δειτε και απο αλλα comments στο internet τα κουμπια του φαινεται οτι ειναι "mushy" δλδ καπως ασαφή και μαλακά. Δεν εχουν καπως εντονο το χαρακτηριστικό κλικ. Φαινονταν καπως της πλακας το οποιο και αποδειχτηκε μοιραιο 6 μηνες μετα που κολλησαν και δεν ανταποκρίνονταν πια οποτε και το εχω δωσει αντιπροσωπεια αυτη τη στιγμη που γραφω το reviews.

    PS: Ελεος αυτη η garmin με το να διατηρεί ακομα αυτό το proprietary charging με τις τέσσερις επαφές στις οποιες κανενας αλλος φορτιστης δεν κανει. Ποσο δυσκολο να βαλει usb c πια?

    Για να μην το θαψω εντελως να πω και τα καλα του:

    1. Η OLED οθονη και το touch screen του ειναι πολυ καλα. Η οθονη αρκετή φωτεινοτητα και ευκρινεια και το touch αντιδραει πολυ γρηγορα χωρις lags. Ειτε για scrolling ειτε για typing (συντομων μηνυματων, τηλεφωνικων αριθμων για κληση κλπ)

    2. Η διαρκεια μπαταριας εξαιρετικη. Χωρις καποιο activity διαρκει 15 ημερες. Καθε activity κατα μεσο ορο αναλογα και την διαρκεια του κοβει 1-2 μερες διαρκειας απο αυτο. Κατω απο 5 μερες παντως δεν εχει ζρειαστει ποτε να το φορτισω.

    3. Τα υποστηριζομενα activities ειναι παρα πολλα και εφαμιλλα του fenix 6 pro. Και το health sensor ειναι οντως αναβαιμισμενο με καλυτερη ακροβεια στους καρδιακους ρυθμους και το οξυγονο.

    4. Η συνεργασια με google assistant που μπορείς να δινεις φωνητικες εντολες ειναι πολυ χρησιμη. Βεβαια εχει τους περιορισμους που προκυπτουν απο το bluetooth

    Αυτα. Ελπιζω να βοηθησα επιδοξους αγοραστες. Εν ολιγεις δεν αξιζει τα λεφτα του δεδομένων των προβληματων του και της ποιοτητας κατασκευης. Θα περιμενα το venu 4 που αναμενεται next year με την ελπιδα να τα εχουν βελτιωσει ολα οπως αναφερεται στα rumors που κυκλοφορουν. Προσωπικα εχω μετανιωσει την αγορα του και εχω επανελθει στο fenix 6 pro για καθημερινη χρηση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kklok
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε απο γνωστή αλυσίδα τον Σεπτέμβριο του 23.
    Μετά απο 3 μήνες χρήσης χωρίς πρόβλημα ξαφνικά έσβησε
    Μετά απο επικοινωνία με την Garmin Hellas και έλεγχο απο τους ίδιους τελικά μου το αντικατέστησαν με άλλο
    Αν και για το ρολόι έχω θετική γνώμη,απο την μέχρι στιγμής επαφή,έχω κάκιστη για την επίσημη αντιπροσωπεία
    Το ρολόι αντικατάστασης μου παραδόθηκε χωρίς κουτί,σε ένα σακουλάκι ναυλον
    Και απλά ενημέρωσαν τον s/n για την εγγύηση

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eyelord
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Δερμάτινο

    αγορασα το κανονικο venu 3..το ρολοι ειναι πολυ ελαφρυ που ισως για 500 ευρω περιμενες να ειναι λιγο βαρυτερο αλλα εμενα δεν με πειραζει...παρα πολλες επιλογες για ολα.το φερνεις στα μετρα σου οπως θες.οποιος δεν εχει θυρες USB-C θελει ανταπτορα για την φορτιση του..τις δυο πρωτες μερες με φουλ χρηση η μπαταρια μου ελεγε 11 μερες ακομα...εχει και gorilla glass για προστασια..η συσκευασια εχει το ρολοι και καλωδιο μονο..αν καποιος δεν εχει μεγαλες απαιτησεις παει στο venu 2 plus που εχουν λιγες διαφορες και ειναι και 100 ευρω φθηνοτερο τωρα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά λουράκι: Δερμάτινο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Vivoactive 5 Aluminium 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel With Black Silicone Band)Garmin Vivoactive 5 Aluminium 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel With Black Silicone Band)Garmin Venu 2 Plus Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Silver Stainless Steel Bezel With Powder Grey Case And Silicone Band)Garmin Venu 2 Plus Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Silver Stainless Steel Bezel With Powder Grey Case And Silicone Band)Garmin Fenix 7 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Silver with Graphite Band)Garmin Fenix 7 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Silver with Graphite Band)
από 499,00 €από 499,90 €από 265,00 €από 398,00 €από 474,93 €
ΚατασκευαστήςGarminGarminGarminGarminGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά