Rohnson Καλοριφέρ Λαδιού με 11 Φέτες 2500W
Καλοριφέρ Λαδιού

Rohnson Καλοριφέρ Λαδιού με 11 Φέτες 2500WΚωδικός: 46792799

Το νέο καλοριφέρ λαδιού 2500W Genius της Rohnson είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης, κομψότητας και ευκολίας. Με την απομακρυσμένη λειτουργία Rohnson Link έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας...

Δες όλη την περιγραφή

Το νέο καλοριφέρ λαδιού 2500W Genius της Rohnson είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης, κομψότητας και ευκολίας. Με την απομακρυσμένη λειτουργία Rohnson Link έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας από οπουδήποτε.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+35,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 110,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    111,00 €

  2. 113,00 €

  3. 110,90 €

  4. 110,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    110,90 €

  6. 110,89 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    111,00 €

  8. 139,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    110,00 €

  10. 110,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    120,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    115,00 €

Περιγραφή

Το νέο καλοριφέρ λαδιού 2500W Genius της Rohnson είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης, κομψότητας και ευκολίας. Με την απομακρυσμένη λειτουργία Rohnson Link έχετε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας από οπουδήποτε.

Πατενταρισμένη σχεδίαση με 24 οπές / φέτα

11 φέτες με ειδικά πατενταρισμένο σχεδιασμό 24 οπών σε κάθε φέτα για να διασφαλίζεται η άμεση και αποτελεσματική θέρμανση του χώρου με το χαμηλότερο κόστος. Περιέχει υψηλής ποιότητας λάδι το οποίο εξασφαλίζει σταθερή διάχυση της θερμοκρασίας.

Έξυπνη τεχνολογία Rohnson Link

Διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τη συσκευή σας από απόσταση, μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή Rohnson. Κατεβάστε τη δωρεάν από το Google Play ή το App Store. Με το πάτημα ενός κουμπιού, δημιουργήστε ιδανικό ζεστό περιβάλλον στο χώρο σας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Ενεργοποιήστε τη όταν φύγετε από τη δουλειά για να απολαύσετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας μόλις επιστρέψετε.

Έξυπνες λειτουργίες

Με 3 ρυθμίσεις και μέγιστη ισχύ 2500W ζεσταίνει εύκολα και γρήγορα χωρίς να ξηραίνει τον αέρα. Διαθέτει 4 λειτουργίες (Comfort, Anti-frost, Smart timer, Boost heating) για να καλύψετε κάθε σας ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία Smart timer, επιλέγετε τον επιθυμητό χρόνο και την επιθυμητή θερμοκρασία για κάθε ώρα και ημέρα μέσω της εφαρμογής, ενώ με τη λειτουργία γρήγορης θέρμανσης (Boost heating), επιτυγχάνεται ακόμα πιο ταχύτερη θέρμανση του χώρου.

LED οθόνη λειτουργιών

Διαθέτει ψηφιακή οθόνη λειτουργιών με φωτεινές ενδείξεις. Ρυθμίστε τη συσκευή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ορίστε την επιθυμητή θερμοκρασία, τον χρονοδιακόπτη, την ισχύ, το παιδικό κλείδωμα.

Μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση

Προσφέρει απόλυτη προστασία κατά τη χρήση, χάρη στην προστασία από υπερθέρμανση και της αυτόματης διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση πτώσης της συσκευής. Η συσκευή σας θα απενεργοποιηθεί αμέσως σε περίπτωση επικίνδυνης κατάστασης.

Παιδικό κλείδωμα

Διαθέτει διακόπτη ασφαλείας, αλλά και παιδικό κλείδωμα, το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε είτε από την οθόνη λειτουργιών, είτε μέσω της εφαρμογής από απόσταση.

Άνετη μεταφορά & αποθήκευση

Μετακινείται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, θερμαίνοντας το σπίτι σας όταν και όπου χρειάζεται. Η ειδική θέση περιτύλιξης καλωδίου βοηθάει επιπρόσθετα στην εύκολη μεταφορά του σε όλους τους χώρους, αλλά και στην αποθήκευση του.

Ιδανικό για υπνοδωμάτιο

Αθόρυβο, η τέλεια λύση για έναν ήσυχο ύπνο. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία απενεργοποίησης του φωτός για ύπνο χωρίς περισπασμούς.

Κατασκευαστής

Rohnson

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
R-2511-23

Κύρια Χαρακτηριστικά

Ισχύς
2500 W
Βαθμίδες Θέρμανσης
3
Φέτες
11
Δυνατότητες & Λειτουργίες
WiFi

Διαστάσεις

Ύψος
64 cm
Πλάτος
64 cm
Βάθος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Charilaos_Kolofotias

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν αξίζει. Μικρό σε μέγεθος σε σχέση με ένα αντίστοιχο delongi που έχω. Τα πόδια δεν μπορούν να σταθούν. Τα βιδώνεις με ενα περίεργο κλιπ με αποτέλεσμα να φεύγουν κάθε φορά που το μετακινείς. Δεν ζεσταίνει τον ίδιο χώρο που το delongi αποδίδει εξαιρετικά. Συν το wifi.

    • Δεν μυρίζει
    • Απόδοση θέρμανσης
    • Ταχύτητα θέρμανσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwt_xtz
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αρκετά όμορφη συσκευή και ζεσταίνει σχετικά καλά.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν μυρίζει
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα θέρμανσης
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Easlanidis

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Κατανάλωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν μυρίζει
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα θέρμανσης

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη