LG Smart Τηλεόραση 97" 4K UHD OLED OLED97G29LA HDR (2022)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 97" 4K UHD OLED OLED97G29LA HDR (2022)Κωδικός: 46814359

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 100 Hz
  • OLED Panel
  • Τύπος HDR: HDR, HDR10 Pro, HLG
  • 4x HDMI/3x USB
  • Λογισμικό: WebOS
  • Ενεργειακή Κλάση F
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η τηλεόραση LG OLED evo G2 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου σε μια προηγμένη τηλεόραση. Οι τηλεοράσεις OLED της LG προσφέρουν εξαιρετική αντίθεση, απόλυτα μαύρα επίπεδα, ευρείς γωνίες θέασης και ρεαλιστικά χρώματα, καθιστώντας τις ιδανικές για τους λάτρεις των ταινιών, των σειρών, του gaming και της γενικής διασκέδασης.

Ενισχυτής φωτεινότητας Max

Μια νέα φωτεινή εποχή για τα pixels

Ενισχύοντας τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED. Το Brightness Booster Max πραγματοποιεί βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, αποδίδοντας έως και 30% περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού.

Επεξεργαστής a9 Gen 5 AI

Η ομορφιά συναντά την ευφυία

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Απεριόριστη αντίθεση

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σας.

Dynamic Tone Mapping Pro

Οι λεπτομέρειες δίνουν την απόχρωση

Το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro εμβαθύνει ακόμα περισσότερο για τη βελτίωση της εικόνας. Μέχρι πρότινος, αναβάθμιζε μόνο τα πλαίσια. Πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Καθηλωτικός ήχος surround

Ζήστε τη σκηνή

Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών. Νιώστε τη δράση και το χάος γύρω σας, σαν να είστε ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

ThinQ AI & webOS

Τηλεόραση μόνο για εσάς

Χρειάζεστε έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σας. Ρυθμίστε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Gallery Design

Τέχνη ή τηλεόραση; Εσείς αποφασίζετε

Ένα νέο ορόσημο στην κατασκευή εξαιρετικά λεπτών οθονών. Η LG OLED G2 όχι μόνο εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο σας5,6,7, αλλά η άψογη σχεδίασή της ενσαρκώνει τον μινιμαλισμό. Όταν είναι σβηστή, εμφανίζει έργα τέχνης με υπερρεαλιστική υφή και χρώμα.

Τεράστιο εύρος διαστάσεων

Βρείτε τις διαστάσεις που σας ταιριάζουν

Είτε χρειάζεστε μια οθόνη για τα παιχνίδια σας ή για home cinema, με μεγέθη από 55 έως 97 ίντσες, η ιδανική επιλογή σάς περιμένει.

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Και τώρα, είστε ο κεντρικός χαρακτήρας

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Ψυχαγωγία

Όλα τα αγαπημένα σας, σε ένα μέρος

Έτοιμοι για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρείτε σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να παρακολουθήσετε στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix8, Amazon Prime9 και Apple TV+10, θα βρίσκετε πάντα κάτι συναρπαστικό να δείτε.

Απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

Πανίσχυρη μηχανή που κερδίζει

Βελτιώστε το παιχνίδι σας με τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0.1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, ακόμα και η πιο φρενήρης δράση απεικονίζεται καθαρά και ομαλά.

Cloud Gaming

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now, υπάρχει ένα ολόκληρο "σύννεφο" παιχνιδιών που σας περιμένουν να παίξετε. Ανακαλύψτε ξανά παιχνίδια που αγαπάτε και βρείτε νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σας.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
97 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
HDR, HDR10 Pro, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
4.2
Ισχύς
60 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Ναι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
Δεν Διαθέτει
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
4
Πλήθος USB
3
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
56,4 kg
VESA Mount
600 x 400 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
2155 mm
Ύψος
1225 mm
Πάχος
28,2 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
2155 mm
Ύψος
1628 mm
Πάχος
580 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα