Neff Φούρνος άνω Πάγκου 47lt χωρίς Εστίες Π59.6εκ. Deep Black
Κουζίνες & Φούρνοι

Neff Φούρνος άνω Πάγκου 47lt χωρίς Εστίες Π59.6εκ. Deep Black Κωδικός: 46877978

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 47 lt
  • Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός
  • Χωρίς Εστίες
  • Τρόποι Ψησίματος: 23

Φούρνος άνω πάγκου της Neff με χωρητικότητα 47 λίτρα, η οποία θεωρείται ικανοποιητική για μια μέση οικογένεια.

Δες όλη την περιγραφή
1.358,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.358,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.358,00 €

  2. 1.359,00 €

  3. 1.369,00 €

  4. 1.318,00 €

  5. 1.369,00 €

  6. 1.317,99 €

  7. 1.358,00 €

  8. 1.369,00 €

  9. 1.369,00 €

  10. 1.369,00 €

Περιγραφή

Χειριστείτε τον φούρνο σας ακόμα πιο εύκολα

Εύκολη περιήγηση και εύκολη ανάγνωση, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια εύκολη επιλογή!Η 4,1" TFT οθόνη αφής διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης και εύχρηστο μενού για απλή περιήγηση.Οι σαφείς εικόνες και το κείμενο παρέχουν εκτενείς λεπτομέρειες του προγράμματος με μια ματιά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που σας ταιριάζουν και να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Φτιάξτε την κουζίνα σύμφωνα με το γούστο σας

Προσαρμόστε την αγαπημένη σας οικιακή συσκευή NEFF με βάση το προσωπικό σας στιλ.Με τέσσερις επιλογές χρώματος, που ταιριάζουν στο στιλ σχεδίασης που επιθυμείτε.Απλά επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα, το αγαπημένο σας, όταν αγοράζετε τη συσκευή.Και επειδή το γούστο σας μπορεί να αλλάξει με τα χρόνια, το ίδιο εύκολα μπορεί να αλλάξει και η εμφάνισή της.Χάρη στο Flex Design, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε κάποια σχεδιαστικά στοιχεία (απαραίτητο κιτ που πωλείται ξεχωριστά) της συσκευής NEFF, όποτε θέλετε και όσο συχνά θέλετε, για να ταιριάζει πάντα με το γούστο σας.

Eco Clean για το πίσω τοίχωμα σε συνδυασμό με Easy Clean: το ζευγάρι για εύκολο καθαρισμό

Αναρωτιέστε αν θα φτιάξετε ή όχι ψητό κοτόπουλο;Με το Eco Clean, δεν χρειάζεται να αποφύγετε τον καθαρισμό του φούρνου μετά.Η ειδική αυτή επίστρωση παγιδεύει τους λεκέδες που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο και τους διασπά σε κάθε επόμενο κύκλο μαγειρέματος.Όταν ο φούρνος φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες, η πίσω επιφάνεια Eco Clean καθαρίζεται μόνη της.Για ολοκληρωμένο καθαρισμό των κάτω και πλαϊνών τοιχωμάτων του φούρνου συνδυάστε το με τη λειτουργία καθαρισμού Easy Clean.

Η τεχνολογία του ατμού στη διάθεσή σας

Η μαγειρική με ατμό ξεχωρίζει.Η θερμοκρασία, η ένταση του ατμού και το πότε χρησιμοποιείται στο φαγητό σας, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της γεύσης και της υφής του φαγητού.Με τη λειτουργία Steam Boost, εσείς αποφασίζετε πότε να προσθέσετε ατμό γρήγορα και εύκολα. Ιδανική πρόταση για αφράτο ψωμί με τραγανή κρούστα ή το κυριακάτικο ψητό.

Ετοιμάστε ταυτόχρονα έως και τέσσερα διαφορετικά γεύματα

Δημιουργήστε ένα γεύμα τεσσάρων πιάτων, ταυτόχρονα, σε έως και τέσσερα επίπεδα.Με τη λειτουργία Circo Therm®, μπορείτε να ετοιμάσετε ταυτόχρονα το ψητό σας, μαζί με το κοτόπουλο φούρνου, το παστίτσιο και ακόμα ένα γεύμα.Η λειτουργία CircoTherm® σας δίνει τη δυνατότητα να ψήσετε ταυτόχρονα τα γεύματά σας σε έως και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα.Για τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο, ανεξάρτητα από το επίπεδο που επιλέγετε.

Easy Clean

Με το Easy Clean, είναι πιο εύκολο να κάνετε το φούρνο σας να λάμπει. Χρησιμοποιήστε τακτικά τη συγκεκριμένη λειτουργία και κάντε το καθάρισμα του φούρνου απλούστερο. Προσθέστε μια σταγόνα απορρυπαντικό σε 400 ml νερό, ρίξτε το στο κάτω μέρος του φούρνου και ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Τα υπολείμματα από το κέικ, οι λεκέδες από τα ψητά λαχανικά και τα λίπη από το ψητό σας, όλοι αυτοί οι λεκέδες θα μαλακώσουν χάρη στη θερμότητα και το νερό. Πλέον μπορείτε να καθαρίσετε χωρίς κόπο το εσωτερικό του φούρνου σας.

Soft Close με Soft Opening: για απαλό άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας

Το μαγείρεμα είναι μία διαδικασία γεμάτη με ευχάριστους ήχους. Το ζύμωμα, το χτύπημα στο γουδί, το χτύπημα της μαρέγκας, το τρίψιμο των μπαχαρικών, όλοι αυτοί οι ήχοι δημιουργούν μια μαγειρική μελωδική συμφωνία. Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει για το χτύπημα της πόρτας του φούρνου. Το Soft Close με το Soft Opening δουλεύουν αθόρυβα για να αποφεύγετε αυτή την κακοφωνία. Το ειδικό σύστημα που διαθέτει η πόρτα του φούρνου επιβραδύνει το κλείσιμό της ώστε να μην κλείσει απότομα. Έτσι, όταν βγάζετε βιαστικά το γλυκό από το φούρνο, η πόρτα δεν θα χτυπήσει απότομα, ενώ την κλείνετε.

Εσείς χρειάζεται μόνο να πατήσετε Έναρξη!

Χάρη στη λειτουργία Αυτόματες ρυθμίσεις φαγητού, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν το φαγητό σας έχει ψηθεί σωστά..Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας, τρόπου ψησίματος και χρόνου μαγειρικής είναι προεπιλεγμένες, και σας εγγυώνται πεντανόστιμα αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.Φτιάξτε εύκολα και χωρίς κόπο αφράτο κέικ και ζουμερό, ψητό μοσχάρι για το Κυριακάτικο τραπέζι.Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αυτόματες ρυθμίσεις φαγητού και να ανακαλύψετε νέες διαθέσιμες συνταγές, καθώς και να κατεβάσετε επιπλέον προγράμματα στο μέλλον, συνδέστε τον φούρνο NEFF με τον λογαριασμό σας στο Home Connect.

Χωρίς να χρειάζεται να μπαίνετε κι εσείς στον φούρνο

Ψήστε ακόμα πιο εύκολα.Μπορείτε να τραβήξετε προς το μέρος σας τις πλήρως επεκτεινόμενες ράγες Flex, με μεγάλη άνεση, ώστε να τοποθετήσετε το ταψί σας.Επιπλέον, τοποθετούνται σε οποιοδήποτε επίπεδο του φούρνου θέλετε και είναι σταθερές, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να γυρίζετε το κρέας στο ταψί ή να αλείφετε τη γαλοπούλα με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να βάλετε το χέρι σας μέσα στον φούρνο.Απολαύστε απόλυτη άνεση και ασφάλεια.

Full Steam

Φούρνος ή ατμομάγειρας; Γιατί να επιλέξετε ένα, όταν μπορείτε να τα έχετε και τα δυο; Το Full Steam κάνει όσα ένας συμβατικός φούρνος και ακόμη περισσότερα. Μπορείτε να μαγειρέψετε τα λαχανικά σας στον ατμό, να ψήσετε ψωμί, να ζεστάνετε ξανά τα πιάτα με ρύζι, αλλά και να ψήσετε όπως σε ένα συμβατικό φούρνο. Χρησιμοποιήστε τον ατμό για ολόκληρη τη διάρκεια του μαγειρέματος, εναλλακτικά προσθέστε ατμό στο φαγητό, όταν το χρειάζεστε ή απλά επιλέξτε ένα από τα πολλά αυτόματα προγράμματα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τον ατμό με άλλους τρόπους ψησίματος για ζουμερά, αρωματικά και γευστικά πιάτα.

    Κατασκευαστής

    Neff

    Χαρακτηριστικά

    Κωδικός Προϊόντος
    NFS45E2D0 (C29FS3AY0 + Z9045DY0)

    Κύρια Χαρακτηριστικά

    Είδος
    Φούρνος άνω Πάγκου χωρίς Εστίες
    Τύπος Φούρνου
    Ηλεκτρικός
    Τύπος Εστιών
    Χωρίς Εστίες
    Ενεργειακή Κλάση
    A+
    Εξαρτήματα
    Σχάρα, Ταψί
    Retro
    Όχι
    Χρώμα
    Μαύρο

    Χαρακτηριστικά

    Χωρητικότητα Φούρνου
    47 lt
    Τρόποι Ψησίματος
    23
    Τύποι Ψησίματος
    Αέρας, Πάνω-Κάτω Θέρμανση, Κάτω Θέρμανση
    Διακόπτες
    Αφής
    Τηλεσκοπικός Μηχανισμός
    Ναι
    Σύστημα Καθαρισμού
    Κατάλυση
    Ψηφιακή Οθόνη
    Ναι
    Μαγείρεμα με Ατμό
    Όχι
    Πτυσσόμενη Πόρτα
    Όχι
    WiFi
    Ναι

    Διαστάσεις

    Ύψος
    45,5 cm
    Πλάτος
    59,6 cm
    Βάθος
    54,8 cm

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Ερωτήσεις

    Έχεις απορία για το προϊόν;

    Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Όνομα χρήστη
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες