Moose Toys Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο
Διάφορα Χριστουγέννων

Moose Toys Χριστουγεννιάτικο ΗμερολόγιοΚωδικός: 46886478

Στο Bluey Christmas Advent Calendar με τα 24 παραθυράκια, θα βρείτε μεταξύ άλλων φιγούρες Bluey και Bingo με χριστουγεννιάτικα ρούχα, αυτοκόλλητα, σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικο...

Δες όλη την περιγραφή

Στο Bluey Christmas Advent Calendar με τα 24 παραθυράκια, θα βρείτε μεταξύ άλλων φιγούρες Bluey και Bingo με χριστουγεννιάτικα ρούχα, αυτοκόλλητα, σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικο δέντρο και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Θα είναι αγωνία να περιμένετε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την πόρτα μέχρι την επόμενη μέρα - και είναι ακόμα πιο...

Δες όλη την περιγραφή
22,50
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 22,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,50 €

  2. 30,02 €

Περιγραφή

Στο Bluey Christmas Advent Calendar με τα 24 παραθυράκια, θα βρείτε μεταξύ άλλων φιγούρες Bluey και Bingo με χριστουγεννιάτικα ρούχα, αυτοκόλλητα, σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικο δέντρο και χριστουγεννιάτικα δώρα.

Θα είναι αγωνία να περιμένετε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την πόρτα μέχρι την επόμενη μέρα - και είναι ακόμα πιο συναρπαστικό, τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την πόρτα αρ. 24??

Το περιεχόμενο του Χριστουγεννιάτικου ημερολογίου Advent του Bluey δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν Χριστούγεννα με τον Bluey και το Bingo ή να αναπαραστήσουν μερικά από τα γνωστά χριστουγεννιάτικα επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά Bluey.

Όλα τα περιεχόμενα του χριστουγεννιάτικου ημερολογίου Advent του Bluey είναι φυσικά της ίδιας ποιότητας που γνωρίζετε ήδη από άλλα προϊόντα Bluey. 3+ χρόνια

Ο Bluey είναι ένας αξιαγάπητος, εξάχρονος σκύλος Blue Heeler που λατρεύει να μετατρέπει την καθημερινότητα σε ατελείωτες, παιχνιδιάρικες περιπέτειες. Φέρτε τη διασκέδαση και το ευφάνταστο παιχνίδι με τον Bluey στο σπίτι και αναδημιουργήστε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές από τη σειρά Bluey!

Κατασκευαστής

Moose Toys

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
-
Είδος
Ημερολόγια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα υλικού
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας - τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη