Genesis Nitro 440 G2 Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Γκρι
Καρέκλες Gaming

Genesis Nitro 440 G2 Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα ΓκριΚωδικός: 46916322

Η Nitro 440 G2 είναι μια πολυθρόνα που δημιουργήθηκε για ανθρώπους που εκτιμούν την άνεση και τον διακριτικό σχεδιασμό. Η λειτουργικότητα και το συγκρατημένο στυλ δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματά της -...

Δες όλη την περιγραφή

Η Nitro 440 G2 είναι μια πολυθρόνα που δημιουργήθηκε για ανθρώπους που εκτιμούν την άνεση και τον διακριτικό σχεδιασμό. Η λειτουργικότητα και το συγκρατημένο στυλ δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματά της - η πλάτη και το κάθισμα είναι καλυμμένα με ένα ειδικό ύφασμα SensiMesh™, το οποίο παρέχει ακόμη καλύτερο εξαερισμό σε σύγκριση με το παραδοσιακό υλικό. Το...

Δες όλη την περιγραφή
218,14
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 218,14 €

Περιγραφή

Η Nitro 440 G2 είναι μια πολυθρόνα που δημιουργήθηκε για ανθρώπους που εκτιμούν την άνεση και τον διακριτικό σχεδιασμό. Η λειτουργικότητα και το συγκρατημένο στυλ δεν είναι τα μόνα πλεονεκτήματά της - η πλάτη και το κάθισμα είναι καλυμμένα με ένα ειδικό ύφασμα SensiMesh™, το οποίο παρέχει ακόμη καλύτερο εξαερισμό σε σύγκριση με το παραδοσιακό υλικό. Το Nitro 440 G2 - σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση - έχει επίσης βελτιωθεί με πολλά στοιχεία: μεταλλική βάση, ρόδες 60 mm με επίστρωση CareGlide™ και ρυθμιζόμενα μπράτσα 1D. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά του και φέρτε την άνεση σε ένα νέο επίπεδο.

Κατασκευαστής

Genesis

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ύφασμα
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Γκρι
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
120 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Ναι
Υποπόδιο
Όχι
Ανάκλιση
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Είναι ωραία στην εμφάνιση, όσοι την βλέπουν τους κάνει θετική εντύπωση ο σχεδιασμός.
    Είναι σχετικά αναπαυτική, όμως τα μαξιλάρια της ειναι αρκετά λεπτά, και στην πλάτη αλλά και στο κάθισμα! Σε ένα βαθμό λογικό λόγω της χαμηλής της τιμής, αλλά στο κάθισμα τουλάχιστον θα ήθελα μεγαλύτερη άνεση.
    Γενικά η ποιότητα κατασκευής της φαίνεται καλή πάντως.
    Η πλάτη ρυθμίζεται και πέφτει μέχρι τέρμα πίσω.
    Τα στηρίγματα στα χέρια ρυθμίζονται στο ύψος, όμως αυτός τους ο μηχανισμός τα κάνει να έχουν "μπόσικα". Επίσης ειναι αρκετά ανοιχτά, πράγμα που μπορεί να μην βολεύει τους μικρόσωμους.
    Τα 2 πρόσθετα μαξιλαράκια έχουν φερμουάρ για να πλένονται.
    Ένας βασικός λόγος που την διάλεξα ειναι πως σε όλο το πίσω μέρος και στο πλάι έχει δερματίνη, που δίνει αίσθηση ποιότητας, ενώ το μπροστά μέρος που κάθεσαι ειναι ύφασμα, το οποίο θεωρητικά θα αντέξει περισσότερο στον χρόνο, μιας και η δερματίνη σε αυτήν την κατηγορία τιμής μετά απο κάποια χρόνια αρχίζει να μαδάει.
    Αξίζει πιστεύω τα 125 ευρώ.

    • Συναρμολόγηση
    • Δροσερή
    • Άνεση καθίσματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν