Ποτήρια

RCR Ποτήρι Σαμπάνιας από ΚρύσταλλοΚωδικός: 46942510

Ποτήρι σαμπάνιας της εταιρείας RCR, το οποίο θα προσθέσει κομψότητα στο τραπέζι σας ή σε κάποια εκδήλωση. Συμβάλλει στο να ανεβαίνουν οι φυσαλίδες στο πάνω μέρος του, ενώ είναι αρκετά αποτελεσματικό στο να γεύεστε τα αρώματα της. Εκτός από σαμπάνια, είναι κατάλληλο ποτήρι και για αφρώδη κρασιά. Το ποδαράκι που διαθέτει θα σας βοηθήσει στο να μην...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Διάφανο

57,99 €

42,49
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 42,49 €

Περιγραφή

Ποτήρι σαμπάνιας της εταιρείας RCR, το οποίο θα προσθέσει κομψότητα στο τραπέζι σας ή σε κάποια εκδήλωση. Συμβάλλει στο να ανεβαίνουν οι φυσαλίδες στο πάνω μέρος του, ενώ είναι αρκετά αποτελεσματικό στο να γεύεστε τα αρώματα της. Εκτός από σαμπάνια, είναι κατάλληλο ποτήρι και για αφρώδη κρασιά. Το ποδαράκι που διαθέτει θα σας βοηθήσει στο να μην μεταφέρετε τη θερμότητα των χεριών σας στο περιεχόμενο του.
• Είναι κρυστάλλινο και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει την τάση να διαθλά το φως, κάνοντας το περιεχόμενο του να δείχνει πιο φωτεινό. Επίσης, παρέχει υψηλό ηχητικό αποτέλεσμα όταν πραγματοποιούνται μικρές κρούσεις. Όμως αποτελεί μία πιο ακριβή επιλογή σε σχέση με το γυαλί, ενώ παράλληλα παρουσιάζει μεγαλύτερη ευαισθησία σε φθορές.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
TIMELESS-26
Χρώμα
Διάφανο
Είδος
Σαμπάνιας
Κολωνάτο
Ναι
Χωρητικότητα
-
Υλικό
Κρυστάλλινο
με Καλαμάκι
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη