Lenovo IdeaPad Pro 5 16APH8 16" IPS 120Hz (Ryzen 7-7840HS/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Arctic Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Pro 5 16APH8 16" IPS 120Hz (Ryzen 7-7840HS/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Arctic Grey (GR Keyboard) Κωδικός: 47181519

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" 2560x1600 IPS 120Hz
  • USB 3.2, USB 4.0, USB-C
  • Πληκτρολόγιο Backlit Ελληνικό
  • Βάρος 1.93Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.549,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad Pro 5 είναι ένα Laptop που απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν ισχυρή απόδοση, μεγάλη οθόνη και αποθηκευτική χωρητικότητα. Με οθόνη 16" ανάλυσης 2560x1600 με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο AMD Ryzen 7-7840HS χρονισμένος στα 2.4Ghz. Επιλέγεται συνήθως για απαιτητικές εφαρμογές όπως CAD, επεξεργασία εικόνας, video και ήχου.

Διαθέτει μνήμη 16GB RAM DDR5, δίσκο SSD των 512GB που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για multitasking εργασίες, παιχνίδια και επαγγελματική χρήση.

Απολαύστε εκρηκτικό χρώμα

Η οθόνη 350 nit αυτού του φορητού υπολογιστή QHD 2,5Κ είναι φωτεινή και ζωντανή, με υψηλή χρωματική γκάμα 100% sRGB. Και τα στενά πλαίσια του δίνουν πάνω από 90% αναλογία ενεργής οθόνης, κρατώντας τα μάτια σας στραμμένα στο έπαθλο.

Εκκινήστε και συνδεθείτε πιο γρήγορα

Ξεκινήστε ανοίγοντας απλά το καπάκι του IdeaPad 5 Pro. Στη συνέχεια, χάρη στην υπέρυθρη κάμερά του με αναγνώριση προσώπου, απολαύστε άμεση σύνδεση.

Μικρός χρόνος φόρτισης, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Αφήστε το καλώδιο σας πίσω και απολαύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όλη την ημέρα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια, ένας γρήγορος χρόνος φόρτισης 15 λεπτών σας δίνει άλλες τρεις ώρες.

Απόλυτη απόδοση. Απεριόριστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λένε ότι δεν μπορείτε να έχετε υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας στον ίδιο φορητό υπολογιστή. Λένε ότι ένας φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης πρέπει να είναι μεγάλος, ογκώδης και βαρύς. Κάνουν λάθος. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις σε έναν λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή με εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας, χάρη στους νέους επεξεργαστές φορητών συσκευών AMD Ryzen™.

Φορητοί υπολογιστές σειράς Geforce RTX 40 πέρα από το γρήγορο

Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Χτισμένες με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, φέρνουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 με AI και επιτρέπουν ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με πλήρες ray tracing. Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών Max-Q βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

Εξαιρετικά γρήγορο για παίκτες και δημιουργούς

Επιλέξτε μεταξύ "Discrete Graphics Mode" ή "MSHybrid Graphics Mode" (NVIDIA Optimus), η τεχνολογία γραφικών με δυνατότητα εναλλαγής προσφέρει ισχυρές επιδόσεις και αποδοτικότητα στο παιχνίδι με ένα μόνο κλικ.

Ray Tracing

Το Ray Tracing είναι το ιερό δισκοπότηρο των γραφικών gaming, που προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός για να προσφέρει απόδοση κινηματογραφικής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο ακόμα και στα πιο έντονα οπτικά παιχνίδια.

DLSS AI Acceleration

Το NVIDIA DLSS είναι μια πρωτοποριακή απόδοση τεχνητής νοημοσύνης που ενισχύει τους ρυθμούς καρέ με ποιότητα εικόνας χωρίς συμβιβασμούς χρησιμοποιώντας τους αποκλειστικούς πυρήνες Tensor επεξεργασίας AI στο GeForce RTX. Αυτό σας δίνει τον ελεύθερο χώρο απόδοσης για να αυξήσετε τις ρυθμίσεις και τις αναλύσεις για μια απίστευτη οπτική εμπειρία. Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης έφτασε στο gaming.

Επεξεργαστής

Διαθέτει επεξεργαστή Ryzen 7-7840HS που παράγεται από την AMD για την υποδοχή FP6 και διαθέτει 8 πυρήνες και 16 threads. Η βασική συχνότητα ρολογιού της CPU είναι 3800 MHz, αλλά λόγω της τεχνολογίας Turbo Core, μπορεί να αποδώσει έως και 5100 MHz. Σημειώστε ότι αυτό το τσιπ διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά Radeon Graphics (Ryzen 7000).

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD M.2 2242 PCIe® NVMe χωρητικότητας 1TB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
7840HS
Συχνότητα
3,8 GHz
Γενιά
Zen 4

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
2560x1600
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,93 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες