Airwick Αρωματικό Έλαιο Περγαμόντο 236ml

Airwick Αρωματικό Έλαιο Περγαμόντο 236mlΚωδικός: 47312726

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με...
Δες όλη την περιγραφή

  • Άρωμα: Περγαμόντο
  • Όγκος: 236ml
3,70
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 3,70 €

Περιγραφή

Αρωματικό λάδι της εταιρείας Airwick, το οποίο είναι κατάλληλο για αρωματοθεραπεία, η οποία είναι μία πρακτική που παρέχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το λάδι προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού, όπου και περιέχονται όλες οι δραστικές του ουσίες σε πολύ υψηλή πυκνότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιδρά με ποικίλους τρόπους. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αρωματοθεραπείας και να απολαύσετε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν πρέπει καταπίνεται ούτε να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.
Το άρωμα του είναι περγαμόντο το οποίο θεωρείται πως περιορίζει το άγχος. Το αιθεριο ελαιο του περγαμοντου χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση κατάθλιψης, στρες, φοβιών, υστερίας, ανορεξίας, ψωρίασης και εκζέματος.

  • Άρωμα: Περγαμόντο
  • Όγκος: 236ml

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη