Apple MacBook Pro 14" (2023) 14.2" Retina Display 120Hz (M3-8-Core/8GB/512GB SSD) Space Gray (GR Keyboard)
Laptops

Apple MacBook Pro 14" (2023) 14.2" Retina Display 120Hz (M3-8-Core/8GB/512GB SSD) Space Gray (GR Keyboard) Κωδικός: 47430404

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη Liquid Retina 14.2" 3024x1964
  • Επεξεργαστής Apple M3
  • Συνδέσεις Wi-Fi 6E & Bluetooth 5.3
  • Διάρκεια μπαταρίας έως 18 ώρες
Δες όλη την περιγραφή
1.999,00

από you.gr

ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.999,00 €

Περιγραφή

Το MacBook Pro 14 ιντσών φέρνει την επανάσταση με τα M3 Pro και M3 Max, τα πιο εξελιγμένα chips με ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις για πιο απαιτητικές ροές εργασίας. Με μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες και μια καθηλωτική οθόνη Liquid Retina XDR.

Με την υπερδύναμη του M3 Pro η του M3 Max

Το M3 Pro chip της Apple με έως και 12-πύρηνη CPU και έως και 18-πύρηνη GPU χρησιμοποιεί ray tracing με επιτάχυνση υλικού, για να παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις για απαιτητικές ροές εργασίας, όπως η επεξεργασία πανοραμικών εικόνων πολλών gigapixel ή η μεταγλώττιση εκατομμυρίων γραμμών κώδικα. Το M3 Max, με έως και 16-πύρηνη CPU και έως και 40-πύρηνη GPU, προσφέρει ακραίες επιδόσεις για τις πιο προηγμένες ροές εργασίας, όπως η απόδοση περίπλοκου περιεχομένου 3D ή η ανάπτυξη μοντέλων μετασχηματιστών με δισεκατομμύρια παραμέτρους.

Έως και 18 ώρες διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας

Δούλεψε όλη τη μέρα χάρη στην ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση του Apple silicon. Το MacBook Pro παρέχει την ίδια εξαιρετική απόδοση είτε βρίσκεται σε λειτουργία μπαταρίας είτε είναι συνδεδεμένο στην πρίζα.

Ενοποιημένη μνήμη και αποθηκευτικός χώρος με υψηλή απόκριση

Έως και 36 GB (M3 Pro) ή έως και 128 GB (M3 Max) ενοποιημένης μνήμης για να κάνεις τα πάντα γρήγορα και απρόσκοπτα. Έως και 4 TB (M3 Pro) ή έως και 8 TB (M3 Max) εξαιρετικά γρήγορου χώρου αποθήκευσης SSD για εκκίνηση apps και άνοιγμα αρχείων στη στιγμή.

Εκθαμβωτική οθόνη Pro

Η οθόνη Liquid Retina XDR 14,2 ιντσών διαθέτει Extreme Dynamic Range, συνεχή φωτεινότητα 1000 nits για εκπληκτικό περιεχόμενο HDR, φωτεινότητα έως 600 nits για περιεχόμενο SDR και επαγγελματικές λειτουργίες αναφοράς για να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό όπου κι αν είσαι.

Προηγμένη κάμερα και ήχος

Χαίρονται να σε βλέπουν και να σε ακούν με κάμερα FaceTime HD 1080p, διάταξη τριών μικροφώνων ποιότητας στούντιο και ηχοσύστημα έξι ηχείων με Χωρικό Ήχο.

Πλήρης συμβατότητα

Όλα τα pro apps τρέχουν αστραπιαία, όπως τα Adobe Creative Cloud, Apple Xcode, Microsoft 365, SideFX Houdini, MathWorks MATLAB, Medivis SurgicalAR και πολλά από τα αγαπημένα σου apps για iPhone και iPad. Και με το macOS, η εργασία και το παιχνίδι στο Mac σου γίνονται πανίσχυρα. Αναβάθμισε την παρουσία σου στις βιντεοκλήσεις. Απόκτησε πρόσβαση σε πληροφορίες με ολοκαίνουργιους τρόπους. Και ανακάλυψε ακόμα περισσότερους τρόπους για να εξατομικεύσεις το Mac σου.

Σύνδεσε τα πάντα

Αυτό το MacBook Pro διαθέτει μία θύρα φόρτισης MagSafe, τρεις θύρες Thunderbolt 4, μία υποδοχή κάρτας SDXC, μία θύρα HDMI και μία υποδοχή ακουστικών. Απόλαυσε γρήγορη ασύρματη συνδεσιμότητα με Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3. Και μπορείς να συνδέσεις έως και δύο εξωτερικές οθόνες με το M3 Pro ή έως και τέσσερις με το M3 Max.

Magic Keyboard με Touch ID

Το Magic Keyboard με οπίσθιο φωτισμό διαθέτει μια σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους και Touch ID για έναν γρήγορο, εύκολο και ασφαλή τρόπο να ξεκλειδώνεις το Mac και να συνδέεσαι σε εφαρμογές και ιστότοπους.

Προηγμένη ασφάλεια

Κάθε Mac διαθέτει κρυπτογράφηση, ισχυρή προστασία από ιούς και ένα πανίσχυρο σύστημα τείχους προστασίας. Και οι δωρεάν ενημερώσεις ασφάλειας συμβάλλουν στην προστασία του Mac σου.

Σχεδιασμένο να αντέχει

Το ενιαίο περίβλημα από αλουμίνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και διατίθεται σε Διαστημικό Μαύρο και Ασημί. Οι δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού διασφαλίζουν ότι όλα θα λειτουργούν ομαλά για πολλά χρόνια ακόμα.

Συνεργάζεται με όλες τις Apple συσκευές σου

Μπορείς να κάνεις εκπληκτικά πράγματα όταν χρησιμοποιείς τις συσκευές Apple μαζί. Αντίγραψε κάτι στο iPhone και κάνε επικόλληση στο MacBook Pro. Χρησιμοποίησε το MacBook Pro για να απαντάς σε κλήσεις FaceTime ή να στέλνεις μηνύματα με το app Μηνύματα. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Apple
Οικογένεια
M3
Μοντέλο
8-core

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14,2 "
Ανάλυση
3024x1964
Δυνατότητες
Retina Display
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Apple
Μοντέλο
10-Core

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
macOS

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,55 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
MacBook Pro

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Angelos_Trampas
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Αγγλικά US

    Υπέροχο μηχανάκι, πολλά χρόνια χρήστης Macbook Pro και ο Μ3 είναι τούρμπο!! δουλεύω σε illustrator photoshop Autocad τραυτόχρονα και δεν κολλάει πουθενά.
    Η τιμή είναι τιμές apple, ακριβή για πολλούς. όλοι θα θέλαμε να είναι πιο φθηνή η apple γενικότερα αλλά... Το προηγούμενο μηχανάκι που έχω MacBook Pro early 2011 ακόμα δουλεύει σε βαριά προγράμματα και δεν το πιστευω ακόμη ότι είναι 13 χρόνων. μια αναβάθμιση του έκανα σε ssd πριν χρόνια και δεν με εχει απογοητεύσει.
    Γενικά μια φορά τα δίνεις και ξεγνοιάζεις.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες