Pentagon Bdu Στρατιωτικό Παντελόνι σε Χακί Xρώμα
Στρατιωτικά Παντελόνια

Pentagon Bdu Στρατιωτικό Παντελόνι σε Χακί XρώμαΚωδικός: 47434225

Παντελόνι από ύφασμα Rip-Stop με πλαϊνές τσέπες, κατάλληλο για καθημερινή χρήση, κυνήγι, εκδρομές στην φύση ή παιχνίδια δράσης όπως airsoft & paintball. 

Δες όλη την περιγραφή

Παντελόνι από ύφασμα Rip-Stop με πλαϊνές τσέπες, κατάλληλο για καθημερινή χρήση, κυνήγι, εκδρομές στην φύση ή παιχνίδια δράσης όπως airsoft & paintball. 

Δες όλη την περιγραφή

25,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Pentagon BDU Παντελόνι (Rip-stop) 3C Desert

    Διαθέσιμα μεγέθη (Περίμετρος μέσης (cm)): 405658

    Προϊόντα καταστήματος
    25,00 €

  2. 36,90 €

Περιγραφή

Παντελόνι από ύφασμα Rip-Stop με πλαϊνές τσέπες, κατάλληλο για καθημερινή χρήση, κυνήγι, εκδρομές στην φύση ή παιχνίδια δράσης όπως airsoft & paintball. 

  • Ενισχυμένο ύφασμα στην έδρα & στα γόνατα για προστασία απέναντι στις τριβές
  • Τριπλοραφή στις πλάγιες εσωτερικές & εξωτερικές ραφές για μεγαλύτερη αντοχή
  • Τσέπη γενικής χρήσης στον δεξιό μηρό
  • Μπρούτζινο φερμουάρ της YKK®
  • Κεντρικό κουμπί της Prym®
  • Οι θηλιές χωρούν ζώνες φάρδους έως 45 χιλιοστών
  • 65% πολυεστέρας, 35% βαμβάκι

Κατασκευαστής

Pentagon

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Χακί
Είδος
Μακρύ
Τύπος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 19
  2. 5
  3. 1
  4. 3
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+5Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

George Souvatzidis
5
19 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Να ξέρετε γενικά. Ότι τα καλύτερα σε ποιότητα – αντοχή στο χρόνο, στρατιωτικά ρούχα. Είναι τα Ελληνικά. Σας το λέω εκ πείρας. Έχω ένα παντελόνι σε ασπρόμαυρη, αλπινική παραλλαγή, πάνω από 10 χρόνια.

Είναι αθάνατο. Ένα άλλο, Αμερικάνικης κατασκευής, Woodland. Είναι, σημαντικά πιο λεπτό. Τελικά, και ενώ δεν το είχα φορέσει πολύ. Μού σκίστηκε άσχημα στον καβάλο. Εντέλει, το πήγα σε μία εξαίρετη, Ρωσίδα μοδίστρα. Και το έσωσε, εκείνη από τα σκουπίδια.

Ας δούμε όμως την κριτική των Pentagon BDU 2.0. Η γραμμή τους είναι πολύ φαρδιά και άνετη. Αν είστε αδύνατοι, στο σώμα. Όπως εγώ, θα σας πηγαίνουν γάντι.

Το παντελόνι αυτό, φτάνει μέχρι χαμηλά. Είναι πολύ μακρύ. Αυτό, ήταν ένα από τα βασικά ζητούμενα, για μένα.

Τα Pentagon BDU 2.0. έχουν, συνολικά, 7 τσέπες. Πολύ βαθιές και ογκώδεις. Στις πλαϊνές τσέπες, χωράει, ολόκληρη η παλάμη, του μεγάλου χεριού μου! Απίστευτο!

Αντί, για τα παραδοσιακά κουμπιά. Η Pentagon χρησιμοποιεί πιο σύγχρονα υλικά. Για να κλείσει τσέπες που ανοιγοκλείνουν οι χρήστες συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, στις πίσω και πλαϊνές τσέπες έχει βάλει καλής ποιότητας σκριτς – σκρατς. Το φερμουάρ είναι καλό ποιοτικά, μπρούτζινο, επώνυμο της, ΥΚΚ. Λειτουργεί όπως πρέπει, τουλάχιστον για την ώρα.

Η εξαιρετική προσοχή της Ελληνικής, Pentagon συνεχίζεται με την προσθήκη ενός έξτρα κουμπιού εκεί που κουμπώνει στη μέση σας το παντελόνι. Το οποίο κουμπί υπάρχει μαζί με το μεταλλικό, πιο εύχρηστο κομβίον της Prym. Σε περίπτωση, που το τελευταίο, χαλάσει.

Επιπλέον, διαθέτουν τσέπη γενικής χρήσης, στον δεξιό μηρό. Μπορείτε να βάλετε πολλά πράγματα. Όπως μαχαίρια. Αλλά, προσοχή, δεν θα χωρέσει ένα μεγάλο, μοντέρνο, έξυπνο τηλέφωνο. Αν όμως, έχετε κινητό μικρό, με πλήκτρα. Όπως έχω εγώ. Τότε θα μπει άνετα στην μικρή τσεπούλα στο μπούτι.

Τα Pentagon BDU 2.0. είναι κατασκευασμένα από 65% πολυεστέρα, και 35% βαμβάκι. Η αίσθησή τους στην αφή, είναι αρκετά σκληρή. Αν δεν ήταν όμως, έτσι, τραχιά σαν ρούχα, δεν θα πρόσφεραν τέτοια, απαράμιλλη αντοχή.

Οι Θηλιές για την ζώνη, είναι οι μεγαλύτερες που έχω δει σε παντελόνι ή βερμούδα, ως τώρα. Χωρούν ζώνες φάρδους έως 45 χιλιοστών.

Να ξέρετε ότι σίγουρα θα χρειαστείτε ζώνη. Για τα παντελόνια Pentagon BDU 2.0. Εφόσον κάθονται χαμηλά στην μέση μου. Σε σύγκριση με άλλα παντελόνια, που έχω φορέσει. Εγώ αγόρασα 2 ζώνες: Pentagon Cobra GT 38. Και είμαι ευχαριστημένος.

Σας συνιστώ θερμά. Αν είναι να αγοράσετε ρούχα της Pentagon. Να μην τα παραγγείλετε διαδικτυακά. Είναι καλύτερο να πάτε από το κατάστημα πώλησης. Για να είστε σίγουροι ότι το μέγεθος είναι το σωστό και ακριβές για το σώμα σας.

Τα παντελόνια Pentagon BDU 2.0. Έχουν τριπλή ραφή στις πλάγιες εσωτερικές & εξωτερικές ραφές για μέγιστη στιβαρότητα. Αυτό, πρώτη φορά το βλέπω σε ρούχο. Απίθανο!

Η Ελληνική εταιρεία, Pentagon, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει πάρα πολλά διαφορετικά, θαυμαστά σχέδια παντελονιών. 6 διακριτά χρώματα παραλλαγής. 10 μονόχρωμα. Και άλλα. Εξερευνήστε τα όλα, πριν επιλέξετε το/α δικό/α σας. Είναι όλα καταπληκτικά!

Η τιμή τους, θεωρώ ότι είναι λογική, σε σχέση με την άριστη ποιότητά τους.

Καταληκτικά λοιπόν. Τα παντελόνια Pentagon BDU 2.0. Είναι προϊόντα πραγματικής ποιότητας. Πανέμορφα, έξυπνα σχεδιασμένα, και πολύ ανθεκτικά στον χρόνο. Απολαύστε τα!

Θετικά

• Ανθεκτικά και αξιόπιστα
• Πανέμορφα, όσο και πολλά, διαφορετικά, σχέδια
• Καλές τιμές
• Η εταιρεία είναι Ελληνική
• Έχουν πολλές τσέπες
• Τσέπες με σκρατς, αντί για κουμπιά
• Πολύ βαθιές, μεγάλες τσέπες
• Φερμουάρ και εύχρηστο κουμπί, μπροστά και στη μέση
• Είναι μακριά και φαρδιά
• Τσέπη γενικής χρήσης στον μηρό

Αρνητικά

• Το μέγεθός τους μπορεί να διαφέρει αρκετά. Από το κάθε ένα παντελόνι, στο άλλο
• Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε, ζώνη
• Κάθονται κάπως χαμηλά, στη μέση

Διαβάστε την παραπάνω αξιολόγηση και στην διεύθυνση του σχετικού ιστολογίου (blog) μου:

https://ultratechproducts.blogspot.com/2022/05/pentagon-bdu-20-desert-camo.html

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Aryon
2
21 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Φοραω 52 νουμερο υπηρεσιακο παντελονι εδω και χρονια σε πολλες μαρκες και ετσι με αυτο το σκεπτικο παρηγγειλα δυο σε αυτο το νουμερο.
Δυστυχως υπαρχει μια παρανοηση και για XL δινουν και το 50 οπου ο καβαλος του δεν ειναι οσο υψηλος θα επρεπε και ειναι λιγο στενο στους μηρους που σημαινει σκυψιμο-σηκωμα ποδι/ανεβασμα σε εμποδιο ειναι δυσκολη υποθεση.
Ουτε συζητηση για ισοθερμικο απο μεσα λογω στενοτητος.
Με ενοχλει εν ωρα υπηρεσιας και ειλικρινα το μετανοιωσα για αυτη την αγορα,σας επιστω την προσοχη να επιμενετε να γραφει 52 και μην αρκεστειτε στο XL της περιγραφης του καταστηματος.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thesss
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    χωρίς να είμαι παχουλός, στο νούμερο μου κουμπώνει με το ζόρι το κουμπί στη μέση αλλά σε όλα τα άλλα είναι καλό, αν βάλω το μεγαλύτερο στην μέση μου είναι καλό αλλά σε όλα τα άλλα είναι μεγάλο. υπάρχει θέμα εδώ.
    σαν ποιότητα πολύ καλο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Kanonis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καλή εφαρμογή, καλές ραφές, άνετες τσέπες και άνετη φόρμα. Σχέδιο παραλλαγής, όπως ακριβώς το βλέπεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kakaaa
    2
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Γεμάτο κλωστές από μέσα που αυτό σημαίνει απευθείας κακή ποιότητα! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη όμως! Τουλάχιστον ας είναι ανθεκτικό και να αντιστέκεται σε κλαριά κ.α.

    Μετά από μια χρήση όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν οι ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ραφές να μπαλώνονται. Δηλαδή μετά από καμιά 10ρια χρήσεις θα είναι σε άθλια κατάσταση! Λυπάμαι γιατί είχα την pentagon για εξαιρετική εταιρεία! Ίσος να μου έτυχε εμένα κάποιο ελλατωματικό παντελόνι. Κατά τάλα αν το βρείτε από 15€ και κάτω νομίζω αξίζει αν και λίγο δύσκολο να το βρείτε σε αυτές τις τιμές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ATHANASIOS_BRINIAS
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ποιοτικό ύφασμα όμορφα χρώματα παραλλαγής δυνατά κουμπώματα κορδέλα για σφίξιμο στο μπατζακι καλή εφαρμογή ανθεκτικό ύφασμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • boukou1253
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    απο τα πιο ανθεκτικα παντελονια που εχω δοκιμασει για τη δουλεια μου. ασχολουμαι με μεταφορα καυσοξυλων μεσα απο το δασος και σχεδον ολα τα ακουμπαω στο μηρο για να τα σηκωνω. σ αυτο το σημειο (το μοναδικο) δυστυχως μου κοβονται μετα απο τοσο εντατικη χρηση και επειδη το υπολοιπο ειναι συνηθως αφθαρτο ( βοηθαει πολυ το οτι εχει τριπλες ραφες) του κολλαω ενα μπαλωμα και παλι για δουλεια. το συμπερασμα ειναι οτι αφου και το μπαλωμα μετα απο καποιο χρονο κοβεται δε φταιει το παντελονι αλλα η δουλεια. οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα για οποιαδηποτε χρηση. εγω ειναι το 5ο στη σειρα που αγοραζω αλλα πιθανοτατα καποιος αλλος να μεινει με το 1ο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xvantsik
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παρά πολύ καλή ποιότητα.
    Τριπλή ραφή δίνει έξτρα αντοχή.
    Άνετο στην πεζοπορία. Για τους μύστες ένα νούμερο μεγαλύτερο για να μπορείς να βάλεις κοντό κολάν τρεξίματος εσωτερικά. Δεν θα καείτε ποτέ ξανά.
    Μεγάλο μπόνους αντί για δεύτερο κουμπί στην πλαϊνή τσέπη έχει χρατσ για εύκολη πρόσβαση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elounda_13
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Άριστη ποιότητα ΙΕΡΑΞ. Είμαι 1,73 και 72 κιλά και το Μ (46) μου ήταν άψογο. Πραγματικά ότι καλύτερο για καθημερινή χρήση αλλά και πεζοπορία. Δεν έχω λόγια και στα 17€ που το πήρα εγώ δεν το μετανιώνω ούτε στο ελάχιστο. Value for money 100%

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα νούμερα στην pentagon είναι ότι να 'ναι!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράτε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Good quality

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    εχασε το χρώμα γρήγορα. Κατά τα άλλα, 2 χρονια οκ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Μου χάλασε μετά από 5 μέρες χρήσης, και έπρεπε να ενισχύσω τις ραφές που περνάει η ζώνη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Pentagon BDU 2.0 Στρατιωτικό Παντελόνι σε Μπλε χρώμα Άριστο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Πολυ καλή ποιοτητα και το νούμερο ακριβώς

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Πολύ καλό παντελόνι και δροσερό για το καλοκαίρι. Είναι το 3ο που αγοράζω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ καλή ποιότητα και τιμή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Πολύ ποιοτικό παντελόνι, δεν χαλάει ούτε χάνει το χρώμα του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ καλή εφαρμογή και καλή ποιότητα υφάσματος

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αγοράστηκε για την εργασία μου.
    Μέχρι στιγμής έχω να προσθέσω ότι είναι άνετο και ανθεκτικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Άριστο!! Άλλωστε η Pentagon δν είναι κάποια τυχαία εταιρία!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ακριβώς όπως στην περιγραφή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη