Dreame F9 Pro Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

Dreame F9 Pro Σκούπα Ρομπότ για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi ΛευκήΚωδικός: 47517042

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 570 ml
  • Αυτονομία: 150 λεπτά
  • Κάλυψη χώρου: 160 τ.μ.
  • Wi-Fi

Αποτελεσματικότερο σφουγγάρισμα και οικιακή καθαριότητα με τη σκούπα Dreame F9 Pro.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 225,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 245,50 €

  2. 311,57 €

  3. 299,24 €

  4. 650,08 €

  5. 225,00 €

  6. 249,00 €

  7. 390,17 €

  8. 240,62 €

  9. 225,00 €

  10. 225,00 €

  11. 244,10 €

  12. 237,80 €

  13. 267,35 €

  14. 267,35 €

Περιγραφή

Το Dreame F9 Pro, εξοπλισμένο με προηγμένη πλοήγηση LiDAR, σαρώνει δωμάτια και δημιουργεί ακριβείς χάρτες, διασφαλίζοντας αποτελεσματικές διαδρομές καθαρισμού. Με 4 επίπεδα αναρρόφησης, η ηλεκτρική σκούπα προσαρμόζεται στις ανάγκες σας – από απαλή ανανέωση έως έντονο καθαρισμό. Η εφαρμογή Dreamehome επιτρέπει εξατομικευμένες ρυθμίσεις για λειτουργίες, επίπεδα αναρρόφησης και συχνότητες καθαρισμού. Με μπαταρία 3200mAh, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να καλύψει έως και 160m². Η κύρια βούρτσα πλάτους 16,8 cm και ο κάδος απορριμμάτων 570 ml εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό σε διάφορες επιφάνειες. Με ισχύ αναρρόφησης 2.500 Pa, δεν είναι μόνο αποδοτικό, αλλά παράγει και ≤65 dB στη λειτουργία σφουγγαρίσματος, συνδυάζοντας την απόδοση με την αθόρυβη λειτουργία.

Σάρωση και χαρτογράφηση δωματίου

Το Dreame F9 Pro είναι εξοπλισμένο με ακριβή πλοήγηση LiDAR, το οποίο σαρώνει δωμάτια και δημιουργεί επεξεργάσιμους χάρτες με εσωτερικές λεπτομέρειες, προσδιορίζοντας τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές καθαρισμού για ακριβή καθαρισμό και ελιγμούς μεταξύ των δωματίων. Το ρομπότ μπορεί να περάσει κατώφλια ύψους έως 2 cm. Μέσω των δυνατοτήτων επεξεργασίας, μπορείτε να χωρίσετε τα δωμάτια σε τμήματα, να ορίσετε ζώνες απαγόρευσης, να προγραμματίσετε συνεδρίες καθαρισμού και πολλά άλλα.

Εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής

Με 4 επίπεδα αναρρόφησης, η ηλεκτρική σκούπα επιτρέπει τη ρύθμιση της αντοχής καθαρισμού για συγκεκριμένες εργασίες. Είτε χρειάζεστε απαλή ανανέωση είτε έντονο καθάρισμα, το Dreame F9 Pro ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Dreamehome, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές λειτουργίες καθαρισμού, επίπεδα αναρρόφησης, επίπεδα νερού και να καθορίσετε πόσες φορές θα πρέπει να καθαρίζονται τα δωμάτια. Ο κάδος απορριμμάτων έχει χωρητικότητα 570 ml.

Χώρος Καθαριότητας

Το Dreame F9 Pro καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές, χάρη στην μπαταρία 3200mAh που επιτρέπει τον καθαρισμό έως και 160m². Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή, η ηλεκτρική σκούπα επιστρέφει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης και συνεχίζει τον καθαρισμό μετά την επαναφόρτιση. Η μοναδική κύρια βούρτσα πλάτους 16,8 cm με σχέδιο σε σχήμα V συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη από διάφορες επιφάνειες, όπως ξύλινα πατώματα, πλακάκια και χαλιά βινυλίου. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δοχείο νερού 237 ml και εξάρτημα σφουγγαρίστρας για το σφουγγάρισμα δαπέδων.

Συμπαγές μέγεθος, μεγάλη άνεση

Με ισχύ αναρρόφησης 2.500 Pa, αυτή η ηλεκτρική σκούπα προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Εξίσου σημαντικό, στη λειτουργία σφουγγαρίσματος, παράγει ήχο κάτω από ≤65 dB, πιο αθόρυβο από μια μέση συνομιλία. Αυτός ο συνδυασμός αθόρυβης λειτουργίας και αποτελεσματικότητας κάνει το Dreame F9 Pro έναν εξαιρετικό σύντροφο για τον καθημερινό καθαρισμό, ανεξάρτητα από το περιβάλλον.

Κατασκευαστής

Dreame

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
RLF22GA

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
570 ml
Διάρκεια Φόρτισης
150 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
150 min
Θόρυβος
65 dB
Απορρόφηση
2500 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
160 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Ναι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Ναι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
-
Πλάτος
-
Βάθος
-

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη