Κουρτίνες Μπάνιου

Today Κουρτίνα Μπάνιου 140x240cm Μπλε Κωδικός: 47865021

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας Today, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πλαστικό το οποίο και αποτελεί μία φθηνότερη λύση, σε σχέση με μία υφασμάτινη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μπλε
  • Διάσταση: 140x240

από 15,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,50 €

Περιγραφή

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας Today, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πλαστικό το οποίο και αποτελεί μία φθηνότερη λύση, σε σχέση με μία υφασμάτινη κουρτίνα, όμως είναι αρκετά αδιάβροχο συγκτρατώντας έτσι τα νερά. Η κουρτίνα θα πρέπει να καθαρίζεται συχνά ώστε να απομακρύνονται μύκητες και μούχλα, ενώ όταν δείτε ότι έχει αρχίσει να κιτρινίζει ή μαυρίζει από τα υπολείμματα σαπουνιού καλό θα είναι να αντικαθίσταται. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.
Η τοποθέτηση της πραγματοποιείται με κρίκους, στην αντίστοιχη βέργα της μπανιέρας ή της ντουζιέρας σας.

  • Χρώμα: Μπλε
  • Διάσταση: 140x240

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Υφασμάτινη
Όχι
Τύπος Κρεμάσματος
με Κρίκους
Μοτίβο
-
Διάσταση
140x240

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες