Maxi-Cosi Pebble 360 Pro Καθισματάκι Αυτοκινήτου i-Size 0-13 kg με Isofix Essential Green
Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου

Maxi-Cosi Pebble 360 Pro Καθισματάκι Αυτοκινήτου i-Size 0-13 kg με Isofix Essential GreenΚωδικός: 47988835

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Προστασία από πλευρικές κρούσεις
  • Ζώνη ασφαλείας 3 σημείων
  • Άνετο κάθισμα για μωρό
  • Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί
  • ISOFIX
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Περιγραφή

Το Καθισματάκι που αγκαλιάζει το μωρό σας.

Το Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size είναι το ασφαλέστερο και πιο άνετο κάθισμα αυτοκινήτου και πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας i-Size (R129). Το Pebble Pro i-Size διαθέτει μαξιλάρι μείωσης δύο τεμαχίων, για τέλεια εφαρμογή και ξαπλωμένη θέση για ένα νεογέννητο μωρό. Το ρυθμιζόμενο μαξιλάρι διασφαλίζει ότι το κεφάλι του μωρού στηρίζεται πάντα τέλεια. Για προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, τα πλαϊνά φτερά του καθίσματος αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένα με απορροφητικό υλικό στο επάνω μέρος.

Εγκατάσταση

Το παιδί σας μερικές φορές ταξιδεύει με τους γονείς σας ή με τους πεθερούς σας, αλλά ανεξάρτητα από το πόσα διαφορετικά αυτοκίνητα ταξιδεύει το μωρό σας, το Maxi-Cosi Pebble Pro μας ταιριάζει πάντα. Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να στερεωθεί σε κάθισμα αυτοκινήτου, ζώνη ασφαλείας ή σημεία αγκύρωσης ISOFIX. Τα βήματα εγκατάστασης εξηγούνται διεξοδικά στο εγχειρίδιο χρήσης μας. Για εγκατάσταση ISOFIX χρειάζεστε βάση ISOFIX. Στερεώστε τη βάση στα σημεία στήριξης ISOFIX του αυτοκινήτου σας και αφήστε την τοποθετημένη στο αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το κάθισμα αυτοκινήτου Pebble Pro στη βάση με ένα απλό «κλικ» κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο. Οι οπτικές ενδείξεις στη βάση σάς ενημερώνουν πότε το κάθισμα αυτοκινήτου Maxi-Cosi έχει τοποθετηθεί σωστά και είστε έτοιμοι να "φύγετε". Το Pebble Pro μπορεί να εγκατασταθεί σε συνδυασμό με τη βάση FamilyFix3. Για την ασφάλεια του παιδιού σας και την ησυχία σας, έχουμε συγκεντρώσει τις ασφαλέστερες συμβουλές ταξιδιού μας για να διασφαλίσουμε ότι το μωρό σας εγκαθίσταται πάντα με ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Ασφάλεια

Στη Maxi-Cosi έχουμε φέρει περισσότερα από 50 εκατομμύρια μωρά στο σπίτι από το νοσοκομείο. Εξωτερικά κέντρα δοκιμών πρόσκρουσης, όπως ο γερμανικός οργανισμός αυτοκινήτων ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), δοκιμάζουν τακτικά τα καθίσματα αυτοκινήτου Maxi-Cosi όσον αφορά τη δυναμική ασφάλεια και την ευκολία χρήσης. Η ADAC έδωσε στο Maxi-Cosi Pebble Pro βαθμολογία 4 αστέρων, πράγμα που σημαίνει ότι σημείωσε πολύ καλή βαθμολογία όσον αφορά την ασφάλεια. Το ασφαλές και άνετο κάθισμα αυτοκινήτου Pebble Pro περιλαμβάνει σύστημα πλευρικής προστασίας. Σε περίπτωση καταστροφικής πλευρικής πρόσκρουσης, το SPS (Side Protection System) του Maxi-Cosi Pebble Pro απορροφά τη δύναμη της πρόσκρουσης για να προστατεύσει το μωρό σας από τραυματισμό. Το Pebble Pro περιέχει επίσης βελτιωμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών που πληροί το πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας i-Size για καθίσματα αυτοκινήτου. Αυτό το βελτιωμένο υλικό απορροφά ακόμη περισσότερη δύναμη κρούσης για να παρέχει στο μωρό σας επιπλέον προστασία σε περίπτωση ατυχήματος.

Το Καθισματάκι που αγκαλιάζει το μωρό σας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε γονείς σαν εσάς και επειδή νοιαζόμαστε για την άνεση και την ασφάλεια του μικρού σας, σχεδιάσαμε το Maxi-Cosi Pebble Pro ώστε να πληροί τους πιο πρόσφατους κανονισμούς καθισμάτων αυτοκινήτου i-Size. Εκτός από την ασφάλεια, το παιδικό μας κάθισμα αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά άνετο. Το επιπλέον γεμισμένο κάθισμα περιέχει ένα μοναδικό (αφαιρούμενο) ένθετο που δίνει στο νεογέννητο μωρό σας μια αίσθηση κουκούλι, δίνοντάς του τέλεια εφαρμογή και καλύτερη θέση ξαπλώματος. Με μια εγκατάσταση Click & Go μαζί με μια βάση ISOFIX, μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ στο Pebble Pro στη θέση του, μειώνοντας τον κίνδυνο λανθασμένης εγκατάστασης. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη βάση Maxi-Cosi ISOFIX με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου για μεγαλύτερα ταξίδια προς τα πίσω. Οι ειδικοί συνιστούν στα παιδιά ηλικίας έως 4 ετών να ταξιδεύουν σε θέση στραμμένη προς τα πίσω, επειδή παρέχει καλύτερη προστασία κεφαλιού και λαιμού. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την ίδια βάση.

Αφαιρούμενο κάλυμμα.

Είτε το μωρό σας αρρωστήσει στην πορεία είτε το Pebble Pro λερωθεί, το κάλυμμα του καθίσματος αυτοκινήτου Maxi-Cosi μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και στη συνέχεια να πλυθεί στο πλυντήριο. Αυτό το καθιστά εύκολο να διατηρείται καθαρό ανεξάρτητα από το τι.

Ταξιδιωτικό σύστημα.

Θα πάτε για μια σύντομη επίσκεψη σε οικογένεια ή φίλους; Πρέπει να σταματήσετε στο σούπερ μάρκετ; Θέλετε μια χαλαρωτική βόλτα έξω; Χρησιμοποιήστε το i-Size κάθισμα αυτοκινήτου μας σε συνδυασμό με ένα καρότσι, συνδέοντας το Pebble Pro με ένα μόνο κλικ. Συνδυάστε το κάθισμα αυτοκινήτου μας με ένα καρότσι Maxi-Cosi για ένα πλήρες και πρακτικό σύστημα ταξιδιού. Το Maxi-Cosi Pebble Pro έχει εγκριθεί για χρήση στο αεροπλάνο (πιστοποίηση TUV) και μπορείτε εύκολα να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

  • Χρησιμοποιήστε τη ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου για να εγκαταστήσετε το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Pebble Pro
  • Χρησιμοποιήστε τα σημεία στήριξης ISOFIX του αυτοκινήτου για να εγκαταστήσετε το Pebble Pro σε συνδυασμό με το Maxi-Cosi FamilyFix 3
  • Η πρωτοποριακή ζώνη εύκολης εισαγωγής παραμένει ανοιχτή για να τοποθετείτε εύκολα το μωρό σας στο κάθισμα αυτοκινήτου
  • Τα κουμπιά μνήμης βοηθούν στην αφαίρεση του καθίσματος αυτοκινήτου από το καρότσι Maxi-Cosi, με το ένα μόνο χέρι.
  • Το κάλυμμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο
  • Το Pebble Pro έχει εγκριθεί για χρήση αεροσκαφών (πιστοποίηση TUV)

ΑΝΕΣΗ

  • Άνετο κάθισμα για μωρό, με επιπλέον επένδυση
  • Το πρόσθετο ένθετο αγκαλιάς για νεογέννητο μωρό προσφέρει περισσότερη άνεση και ασφάλεια, το ξεχωριστό μαξιλάρι προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο μωρό
  • Η ρυθμιζόμενη ζώνη και το προσκέφαλο προσαρμόζονται ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του μωρού σας
  • Ενσωματωμένο αντηλιακό για προστασία από τον ήλιο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Σύστημα προστασίας από πλευρικές κρούσεις για προστασία του μωρού από επιβλαβείς πλευρικές κρούσεις
  • Το βελτιωμένο υλικό απορρόφησης κραδασμών στο επάνω μέρος των φτερών παρέχει ασφάλεια i-Size
  • Ζώνη ασφαλείας 3 σημείων για να παραμείνετε ασφαλείς και ασφαλείς

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Εάν χρησιμοποιείται με βάση FamilyFix3, η βάση μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Pearl Smart i-Size
  • Χρησιμοποιήστε τη ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου για να εγκαταστήσετε το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Pebble Pro
  • Χρησιμοποιήστε τα σημεία στήριξης ISOFIX του αυτοκινήτου για να εγκαταστήσετε το Pebble Pro σε συνδυασμό με μια μονάδα βάσης ISOFIX. Το Pebble Pro μπορεί να εγκατασταθεί σε συνδυασμό με τη βάση FamilyFix3 (πωλείται χωριστά).
  • Η πρωτοποριακή ζώνη εύκολης εισαγωγής παραμένει ανοιχτή για να τοποθετείτε εύκολα το μωρό σας στο κάθισμα αυτοκινήτου
  • Τα κουμπιά μνήμης βοηθούν στην αφαίρεση του καθίσματος αυτοκινήτου από το καρότσι Maxi-Cosi, με το ένα μόνο χέρι
  • Το κάλυμμα πλένεται στο πλυντήριο Το Pebble Pro έχει εγκριθεί για χρήση σε αεροπλάνο (πιστοποίηση TUV)

Κατασκευαστής

Maxi-Cosi

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
8052047110

Γενικά Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός
Πίσω
Πλήθος Σημείων Πρόσδεσης Ζώνης
-
Βάρος Καθίσματος
-
Χρώμα
Πράσινο

Ηλικιακή Ομάδα

Ομάδα Βάρους
0-13 kg
Ηλικιακό Group
-
Μέγιστη Ηλικία Παιδιού
4 χρονών
Ελάχιστο Ύψος Παιδιού
40 cm
Μέγιστο Ύψος Παιδιού
87 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Χρώμα Κατασκευαστή
Essential Green
Ανάκλιση
-
Περιστροφή
Ναι
Booster
Όχι
Top Tether
Όχι
Με Αφαιρούμενα Καλύμματα
-
Με Βάση
Όχι

Προδιαγραφές Ασφαλείας

ADAC
Μη διαθέσιμη βαθμολογία
i-Size
Ναι
Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης
Ναι

Τοποθέτηση

ISOfix
Ναι
Ζώνη Αυτοκινήτου
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα