Dell XPS 15 9530 15.6" (i7-13700H/16GB/512GB SSD/Arc A370M/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Dell XPS 15 9530 15.6" (i7-13700H/16GB/512GB SSD/Arc A370M/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 48295381

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1200 Anti-Glare
  • Μνήμη RAM 16GB DDR5 4800 MT/s
  • Δίσκος SSD 512 GB, M.2 PCIe NVMe
  • Ethernet, Thunderbolt 4, USB-C
  • Βάρος 1.92Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το Dell XPS 15 9530 είναι ένα ευέλικτο laptop που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος χρηστών. Απευθύνεται σε Professionals, δημιουργούς περιεχομένου, Gamers & Φοιτητές.

Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του ταιριάζει σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Η ισχυρή απόδοση του μπορεί να χειριστεί απαιτητικές εφαρμογές και εργασίες.

Η μεγάλη οθόνη 15.6" είναι ιδανική για multitasking και εργασία με spreadsheets, presentations και multimedia.

Το άνετο πληκτρολόγιο και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας εξασφαλίζουν παραγωγικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το όραμά σας. Πιο ζωντανό.

Μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και φορητότητας, ο φορητός υπολογιστής XPS 15 προσφέρει εκπληκτικές εικόνες και απίστευτο ήχο. Τα ταλέντα σας έχουν τώρα μια συσκευή για να μεταδίδουν βίντεο, να επεξεργάζονται φωτογραφίες ή να δημιουργούν το επόμενο αριστούργημά σας.

Εκπληκτική οθόνη

Βυθιστείτε στο περιεχόμενο με τις φωτεινές, πλούσιες σε χρώματα οθόνες υψηλής ανάλυσης, με περισσότερο χώρο προβολής για να είστε παραγωγικοί. Η ενσωματωμένη τεχνολογία οθόνης Eyesafe® μειώνει το επιβλαβές μπλε φως, διατηρώντας παράλληλα το ζωντανό χρώμα. Η εκπληκτική οθόνη 4 όψεων InfinityEdge επιτρέπει μεγάλη οθόνη 16:10 και αναλογία οθόνης προς σώμα 92,9%.

Ισχυρές επιδόσεις για να τροφοδοτήσετε τη δημιουργία

Απελευθερώστε την έμπνευσή σας με τους επεξεργαστές Intel® 13ης γενιάς που παρέχουν υψηλές επιδόσεις για τις δημιουργικές εφαρμογές σας και τη μνήμη DDR5 που έχει έως και 50% ταχύτερη ταχύτητα ρολογιού από τη μνήμη DDR4. Τα γραφικά Intel® Arc™ A370M σας επιτρέπουν να εισάγετε, να επεξεργάζεστε και να δημοσιεύετε βίντεο σε πλήρη ανάλυση 8K.

Δημιουργήθηκε για δημιουργούς

Οι διαμορφώσεις XPS με την ένδειξη Creator Edition έχουν επιλεγεί προσεκτικά για όσους έχουν πάθος με τη δημιουργία περιεχομένου, είτε πρόκειται για φωτογραφία, είτε για γραφιστική σχεδίαση, είτε για μουσική παραγωγή, είτε για κάτι άλλο.

Κατασκευή ακριβείας

Το 100% του περιβλήματος είναι κατασκευασμένο με μηχανική κατεργασία CNC. Ένα σασί αλουμινίου υψηλής ακρίβειας, επεξεργασμένο μηχανικά, δημιουργεί έναν κομψό σχεδιασμό που είναι ισχυρότερος και σταθερότερος από το μαγνήσιο ή το πλαστικό. Τα διαμαντοκομμένα πλευρικά τοιχώματα παρέχουν μια επιφάνεια ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Δροσερό και ελαφρύ

Το εμπνευσμένο από την αεροδιαστημική τεχνολογία μαύρο στήριγμα παλάμης από ανθρακονήματα έχει σχεδιαστεί για να είναι δροσερό στην αφή, με μέγιστη αντοχή και ελάχιστο βάρος.

Ανυψωμένα βασικά στοιχεία

Το XPS 15 διαθέτει μια τεράστια οθόνη, ένα μεγάλο, άνετο touchpad και ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό από άκρη σε άκρη με μεγάλα καλύμματα πλήκτρων για μέγιστη παραγωγικότητα.

Απίστευτος ήχος για μίξη ή ακρόαση

Μεταφέρετε τη μουσική, την ταινία ή το παιχνίδι σας σε ένα καθηλωτικό τρισδιάστατο ηχητικό τοπίο με το σχεδιασμό τετραπλών ηχείων και το Waves Nx 3D Audio για ηχεία για καθηλωτικό ήχο. Το XPS 15 διαθέτει το Waves Nx 3D Audio για ηχεία που έχει συντονιστεί από τον βραβευμένο με πολλά βραβεία Grammy παραγωγό, Jack Joseph Puig.

Πάρτε τον έλεγχο του κόσμου σας

Ορίστε τις προτεραιότητές σας και οργανώστε την πλοήγησή σας με το MyDell. Το MyDell είναι το λογισμικό βελτιστοποίησης με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη που παρέχει έξυπνες λειτουργίες για την αυτόματη τελειοποίηση του υπολογιστή σας για εξαιρετικό ήχο, βίντεο, μπαταρία και απόδοση.

Θύρες και υποδοχές

1. USB 3.2 Gen 2 Type-C™ (με DisplayPort και PowerDelivery)

2. Αναγνώστης καρτών SD πλήρους μεγέθους v6.0

3. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου 3,5 mm

4. Υποδοχή κλειδώματος σε σχήμα σφήνας

5. 2x Thunderbolt™ 4 (USB Type-C™) με DisplayPort και PowerDelivery

(1) Προσαρμογέας USB-C σε USB-A v3.0 & HDMI v2.0 (περιλαμβάνεται στη συσκευασία)

Όταν η έμπνευση εμφανίζεται, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει

Επεξεργαστής Intel® Core™ 13ης γενιάς

Οι επιδόσεις πρέπει να συμβαδίζουν με τη φαντασία όταν αποτυπώνετε μια στιγμιαία έμπνευση! Το Dell XPS 15 9530 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία 13η γενιά επεξεργαστών Intel® Core™ H-series, αυξάνοντας την απόδοση κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Κάντε πολλαπλές εργασίες με ευκολία, απογειώνοντας τη δημιουργικότητά σας, και εκτελέστε σύνθετες εφαρμογές πολλαπλών threads χωρίς να ανησυχείτε. Ενεργοποιήστε τη "Λειτουργία Turbo" για να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα και να ωθήσετε την απόδοση του επεξεργαστή στο μέγιστο, επιτρέποντάς σας να είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 16GB με συχνότητα λειτουργίας 4800MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13700H
Συχνότητα
2,4 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1200

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Arc A370M
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, Thunderbolt 4, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,92 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Dell XPS

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Βάρος
    • Touchpad
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα