Dell Alienware X15 R2 15.6" FHD 360Hz (i7-12700H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 3070 Ti/W11 Home) Lunar Light (US Keyboard)
Laptops

Dell Alienware X15 R2 15.6" FHD 360Hz (i7-12700H/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 3070 Ti/W11 Home) Lunar Light (US Keyboard) Κωδικός: 48334997

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • Core i7 12700H-3.5GHz
  • Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 2.36Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.505,25
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.505,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.505,25 €

  2. 1.505,25 €

Περιγραφή

Tο Laptop ενδέχεται να περιλαμβάνει US/UK Φορτιστή.

Η σειρά Dell Alienware X15 R2 είναι μια κορυφαία επιλογή για gaming laptops, γνωστή για την ισχυρή απόδοση και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της. Εξοπλισμένη με επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 30 σειράς, προσφέρει εξαιρετική απόδοση για απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές. Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με υψηλή ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης, μνήμη RAM DDR5 έως 32GB και NVMe SSD έως 2TB για γρήγορη και άνετη λειτουργία.

Το σύστημα ψύξης Alienware Cryo-Tech εξασφαλίζει βέλτιστη θερμική διαχείριση, ενώ ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός της, με πάχος μόλις 15,9mm, την καθιστά φορητή και ανθεκτική. Περιλαμβάνει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό AlienFX και πλήρη γκάμα θυρών συνδεσιμότητας, όπως Thunderbolt 4 και USB Type-C. Τρέχει Windows 11, παρέχοντας τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες. Συνολικά, το Dell Alienware X15 R2 είναι ιδανικό για gamers και επαγγελματίες που απαιτούν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Η τελευταία τεχνολογία ψύξης

Απογειώστε το παιχνίδι σας σε νέα ύψη, με την προηγμένη τεχνολογία Alienware Cryo-tech™, μια προσέγγιση ηλεκτρικής και μηχανικής μηχανικής που διατηρεί τη σταθερότητα του συστήματος κατά τη διάρκεια στιγμών έντονης απόδοσης. Αυτή η προσέγγιση εφαρμόζει τεχνολογία τετραπλού ανεμιστήρα, μοναδικές καταστάσεις ισχύος και το Element 31, ένα αποκλειστικό υλικό θερμικής διεπαφής γαλλίου-σιλικόνης της Alienware.

Element 31

Αναλάβετε μαραθώνιες συνεδρίες παιχνιδιών με ευκολία, χάρη στο Element 31, ένα αποκλειστικό υλικό θερμικής διεπαφής γαλλίου-σιλικόνης της Alienware που προσφέρει 25% βελτίωση στη θερμική αντίσταση και διπλάσια ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Τεχνολογία τετραπλού ανεμιστήρα

Παίξτε με αυτοπεποίθηση με τον ανεξάρτητο ελεγχόμενο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμό τετραπλού ανεμιστήρα μας. Αυτός ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει τυπικούς ανεμιστήρες εκκένωσης καθώς και έναν ανεμιστήρα διπλής αντίθετης εξόδου (DOO), ο οποίος μετακινεί τον αέρα μέσω του πλαισίου και πάνω από τα εσωτερικά σημεία θερμότητας για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον υπό πίεση που διαχέει τη θερμότητα και μειώνει τις εξωτερικές θερμοκρασίες.

Μοναδικές καταστάσεις ισχύος

Προσαρμόστε τον υπολογιστή σας στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας μία από τις πέντε μοναδικές καταστάσεις λειτουργίας που διατίθενται μέσω του Alienware Command Center. Επιλέξτε μεταξύ των λειτουργιών Performance Mode, Balanced Mode, Battery Saver Mode, Quiet Mode και Full Speed Mode, τις οποίες μπορείτε επίσης να αλλάξετε χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα FN+F1.

Χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης

Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις στα αγαπημένα σας παιχνίδια και εφαρμογές με επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς έως και 14 πυρήνων. Επιπλέον, ωθήστε τις επιδόσεις στα όριά τους με τα γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™, που διαθέτουν τώρα τεχνολογία NVIDIA Dynamic Learning Super Sampling (DLSS), Ray Tracing και τεχνολογίες NVIDIA Max-Q.

Ανεβάστε το επίπεδό σας

Αποδώστε στο μέγιστο για πολλές ώρες με την υποστήριξη της HyperEfficient 8-φασικής ρύθμισης τάσης γραφικών και 4-φασικής ρύθμισης τάσης επεξεργαστή. Αυτές οι μοναδικές τεχνολογίες επιτρέπουν στις GPU και τις CPU να λειτουργούν σε υψηλά επίπεδα, ειδικά κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων παιχνιδιού.

Το ανώτερο πληκτρολόγιο

Βελτιώστε το παιχνίδι σας με ένα πληκτρολόγιο με υψηλή απόκριση που διαθέτει φωτισμό RGB LED, τεχνολογία N-key rollover, τεχνολογία anti-ghosting, διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και βολικά τοποθετημένα πλήκτρα πολυμέσων στη δεξιά πλευρά. Επιπλέον, αυξήστε τη δράση με απίστευτη ευκολία, αλλάζοντας γρήγορα μεταξύ των καταστάσεων λειτουργίας «Full Speed» και «Balanced» πατώντας FN+F1.

Προηγμένες επιλογές εμφάνισης

Η x15 R2 ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας για μεταξένια ομαλό gameplay με ένα ευρύ φάσμα επιλογών οθόνης, που κυμαίνονται από QHD 240 Hz έως FHD 360 Hz , όλες με χρόνους απόκρισης που εκτιμώνται στα 3 ms ή λιγότερο. Επιπλέον, όλες οι επιλογές πάνελ είναι επίσης εξοπλισμένες με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως ComfortView Plus, NVIDIA® G-SYNC®, Advanced Optimus και αναγνώριση προσώπου Windows Hello. Το ComfortView Plus είναι ένα φίλτρο χαμηλού μπλε φωτισμού βασισμένο σε υλικό που δεν καταναλώνει πόρους και δεν βλάπτει την απόδοση, ενώ το Advanced Optimus είναι μια τεχνολογία από την NVIDIA® που επιτρέπει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το gameplay χωρίς δάκρυα και τραυματισμούς του NVIDIA® G-SYNC®.

Εξελιγμένος σχεδιασμός

Ο νέος μας σχεδιασμός Legend 2.0 διαθέτει μια καθαρή γεωμετρική ισορροπία, έναν σκούρο πυρήνα και ένα μεταξένια λείο φινίρισμα που τονίζεται από το ειδικά σχεδιασμένο, ανθεκτικό στους λεκέδες χρώμα μας. Επιπλέον, ο προσαρμοσμένος φωτισμός AlienFX RGB μας απογειώνει το στυλ σας, με υποστήριξη έως και 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων και μια νέα ζώνη φωτισμού σταδίου.

Συνδεσιμότητα που σπάει τα όρια

Αφήστε τα αστραπιαία παιχνίδια να ξεκινήσουν με τις δυνατότητες υψηλής ταχύτητας του Killer Wi-Fi 6 και του USB 3.2 Gen 2 Type-C, το οποίο μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητα έως και 40 Gbps. Επιπλέον, απολαύστε αυτές τις ταχύτητες με πρωτοφανή ευκολία, χάρη στη διάταξη που τοποθετεί όλες τις θύρες βίντεο στο πίσω μέρος του συστήματος ή κοντά σε αυτό και όχι στα πλάγια.

Επιπλέον, αποκτήστε ταχύτητες σύνδεσης έως και 2,5 Gbps με ένα Dongle Type-C σε RJ-45 που επιτρέπει μια αξιόπιστη, ενσύρματη εμπειρία δικτύωσης σε έναν λεπτό και ελαφρύ υπολογιστή.

Tailored experiences

Δημιουργήστε προφίλ επιδόσεων που έχουν οριστεί για την ισχύ, τη θερμική διαχείριση, τον ήχο, το φωτισμό, τις μακροεντολές και άλλα στο Alienware Command Center για την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει εύκολες στην προσαρμογή ρυθμίσεις AlienFX, διαισθητικές επιλογές overclocking και μοναδικές λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν Full Speed (Πλήρης ταχύτητα), Performance (Απόδοση), Balanced (Ισορροπημένη), Battery Saver (Εξοικονόμηση μπαταρίας) και Quiet (Αθόρυβη).

Θύρες & υποδοχές

  •  υποδοχή ακουστικών
  • Θύρα USB 3.2 Gen 1 τύπου Α, με PowerShare
  •  Θύρα τύπου C Thunderbolt™ 4 / USB 3.2 Gen 2, με Power Delivery (5V/3A)
  • Υποδοχή κάρτας MicroSD
  • Θύρα USB 3.2 Gen 2 τύπου C, με Power Delivery (5V/3A)
  • Θύρα εξόδου HDMI 2.1
  • Θύρα τροφοδοσίας/DC-in
  • Ο προσαρμογέας Type-C σε RJ-45 και ο προσαρμογέας 240W SFF A/C αποστέλλονται στάνταρ.

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
12700H
Συχνότητα
3,5 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
360 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 3070 Ti
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,36 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Ασημί
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες