Lenovo ThinkBook 14 G6 IRL 14" IPS (i7-13700H/16GB/512GB SSD/W11 Pro) Arctic Grey (GR Keyboard)
Laptops

Lenovo ThinkBook 14 G6 IRL 14" IPS (i7-13700H/16GB/512GB SSD/W11 Pro) Arctic Grey (GR Keyboard) Κωδικός: 48401741

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 14" 1920x1200
  • Core i7 13700H-2.4GHz
  • Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB
  • Πληκτρολόγιο Backlit Ελληνικό
  • Βάρος 1.38Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 899,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    899,00 €

Περιγραφή

Το Lenovo ThinkBook 14 G6 IRL είναι ένα εξαιρετικό laptop για επαγγελματίες, φοιτητές και όσους αναζητούν ένα ισχυρό, αξιόπιστο και φορητό laptop.

Ο επεξεργαστής Intel Core i7-13700H, η μνήμη RAM 16GB και ο SSD 512GB προσφέρουν ισχύ και ταχύτητα για εργασίες που απαιτούν πολλούς πόρους, όπως επεξεργασία δεδομένων, παρουσιάσεις και χρήση πολλαπλών εφαρμογών. Η οθόνη IPS 14 ιντσών Full HD είναι ιδανική για εργασία σε γραφείο, ενώ το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και το touchpad ακριβείας προσφέρουν άνεση κατά την πληκτρολόγηση.

Μεγάλο έξω, μεγάλο και μέσα

Θέλετε έναν επαγγελματικό φορητό υπολογιστή με εξαιρετική απόδοση και βελτιωμένη παραγωγικότητα; Ο φορητός υπολογιστής Lenovo ThinkBook 16 Gen 6 προσφέρει μια υπερσύγχρονη αναβάθμιση στις καθημερινές σας εργασίες. Διαθέτοντας επεξεργαστή Intel® Core™ 13ης γενιάς, με τη διαθεσιμότητα προηγμένων πλατφορμών Intel Evo™ ή Intel® vPro® Essentials, αυτή η συσκευή επαναπροσδιορίζει τη φορητότητα στην εργασία. Το ανώτερο εύρος ζώνης των διαμορφώσεων μνήμης δύο καναλιών σημαίνει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και βελτιωμένη απόδοση. Ο άφθονος χώρος αποθήκευσης, η έξυπνη ασφάλεια και οι δυνατότητες διαχείρισης συμβάλλουν επίσης στην αναβάθμιση της καθημερινής ροής των εργασιών σας.

Ασφάλεια που σας στηρίζει ολοκληρωτικά

Τα βιομετρικά στοιχεία παρέχουν επιπλέον προστασία στον φορητό υπολογιστή ThinkBook 16 Gen 6 — από τη λειτουργία ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένη στο κουμπί εκκίνησης έως το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου που λειτουργεί με την κάμερα υπερύθρων (IR). Το ThinkShield, η ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων ασφαλείας μας, διασφαλίζει την προστασία του συστήματός σας. Το υλικολογισμικό Trusted Platform Module (TPM) κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και ένα BIOS αυτόματης αποκατάστασης επαναφέρει κρίσιμες πληροφορίες σε περίπτωση που η συσκευή σας καταστραφεί.

Αναβαθμίστε τη συνεργατικότητα

Με την επιλογή υβριδικής κάμερας υπερύθρων FHD, ο φορητός υπολογιστής ThinkBook 16 Gen 6 κάνει τις βιντεοκλήσεις παιχνιδάκι. Οι πλούσιες, καθαρές εικόνες σε ακόμα μεγαλύτερη οθόνη (δεδομένης της αναλογίας διαστάσεων 16:10) θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με τους συναδέλφους σας. Με την ακύρωση θορύβου που βασίζεται σε AI και το Dolby Audio™, δεν υπάρχουν πλέον θόρυβοι περιβάλλοντος, οι άνθρωποι θα σας ακούν δυνατά και καθαρά, με τον ίδιο τρόπο που θα τους ακούτε κι εσείς. Επιπλέον, όταν δεν θέλετε να είστε στην κάμερα, το κλείστρο απορρήτου της κάμερας web διασφαλίζει την ιδιωτικότητά σας.

Εστιάστε στον φορητό υπολογιστή σας

Με το Intel® Unison™, μπορείτε να τοποθετήσετε τον φορητό υπολογιστή σας στο επίκεντρο όλων όσων κάνετε. Συνδέστε ασύρματα το τηλέφωνό σας — Android ή iOS — στο ThinkBook 16 Gen 6. Μεταφέρετε αρχεία γρήγορα και εύκολα και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας απρόσκοπτα στη μεγάλη οθόνη. Πραγματοποιήστε κλήσεις απευθείας από τον υπολογιστή σας, με πλήρη πρόσβαση στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. Επιπλέον, λάβετε ειδοποιήσεις και μηνύματα απευθείας στον φορητό υπολογιστή σας. Επίσης, μια προαιρετική μπαταρία υψηλότερης χωρητικότητας σάς προσφέρει πιο παραγωγικές ώρες μεταξύ των φορτίσεων.

Σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα

Χρησιμοποιούμε τα πρότυπα MIL-STD 810H του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για να δημιουργήσουμε μια ισορροπία αξιοπιστίας και ανθεκτικότητας για τους φορητούς υπολογιστές ThinkBook μας. Δοκιμάζουμε 26 διαδικασίες για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν σε ακραίες συνθήκες. Αυτές οι δοκιμές καλύπτουν σκληρές μεταβλητές όπως η άγρια φύση της Αρκτικής και οι θύελλες σκόνης της ερήμου, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της πίεσης, της υγρασίας, των κραδασμών και άλλων.

Φαίνεται καλό, αλλά είναι υπέροχο

Μαζί με την κομψή εμφάνιση και αίσθηση του πλαισίου αλουμινίου Arctic Grey, ο φορητός υπολογιστής ThinkBook 16 Gen 6 διαθέτει ένα αναβαθμισμένο εργονομικά επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα είναι μεγαλύτερα από τις προηγούμενες γενιές και περιλαμβάνουν ένα κοίλο καπάκι που καμπυλώνει στις άκρες των δακτύλων σας — επιπλέον, τα πλήκτρα είναι κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση. Το διευρυμένο touchpad είναι ομαλό και εύκολο. Και ένα έξυπνο κλειδί F9 μπορεί να προσαρμοστεί για να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή που χρησιμοποιείται συχνά — ή να διατηρήσει την προεπιλογή, η οποία συνδέεται απευθείας με τη σελίδα των υπηρεσιών μας.

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής που ενσωματώνει είναι ο Intel Core i7 13700H χρονισμένος στα 2.4Ghz. Πρόκειται για ισχυρό επεξεργαστή καθιστώντας τον ιδανικό σε συνθήκες εργασίας που θα χρειαστεί να υπάρξουν αρκετές εφαρμογές και παράθυρα πλοήγησης ανοιχτά ταυτόχρονα. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ελαφρύ Gaming.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν δίσκο SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13700H
Συχνότητα
2,4 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
1920x1200

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,38 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ioannis_Thermos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω στην κατοχή μου περίπου 1 μήνα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος.
    Πολύ ωραίο φινίρισμα, στιβαρό και ελαφρύ.
    Η μπαταρία σε εφαρμογές γραφείου, internet κοκ κρατάει 7-8 ώρες με την φωτεινότητα στο χαμηλό και χρήση εξωτερικής οθόνης. Σε economy mode φαντάζομαι βγάζει περισσότερο.
    Σηκώνει ακόμα και ελαφρύ-μεσαίο gaming (πχ PUBG).

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες