Vonmählen Allroundo Spiral USB to Lightning / Type-C / micro USB Cable Μαύρο 0.9m (VO-ALE00001)
Καλώδια Multi Port

Vonmählen Allroundo Spiral USB to Lightning / Type-C / micro USB Cable Μαύρο 0.9m (VO-ALE00001)Κωδικός: 48414216

Μulti port καλώδιο σπιράλ μήκους 0.9m της εταιρείας Vonmählen.

  • Ακροδέκτες: Lightning, Type-C, micro USB
27,19
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 27,19 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 27,19 €

Περιγραφή

Μulti port καλώδιο σπιράλ μήκους 0.9m της εταιρείας Vonmählen.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Spiral
Ακροδέκτες
Lightning, Type-C, micro USB
Χρώμα
Μαύρο
Μήκος
0,9 m
Ampere
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • marionnikol
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ Χρυσό, μήκος: 1.2 m

    Παρά πολύ χρήσιμο gadget, ειδικά για όποιον έχει διαφόρων τύπων συσκευές που έχουν διαφορετικούς φορτιστές. Περιλαμβάνει ένα καλώδιο usb-c σε usb-c και τους αντάπτορες για micro-usb, lightning, usb-a. Συνεπώς μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη προσωπική ή και φίλων. Υπάρχουν δυο εκδόσεις, αυτή που είναι και power-bank και μια άλλη που έχει απλώς τα καλώδια. Προσωπικά επέλεξα αυτή με το power bank γιατί ως τώρα κουβάλαγα μαζί μου ένα power bank και ένα pouch για τα καλώδια. Τώρα με το συγκεκριμένο προϊόν κουβαλάω μόνο αυτό και τέλος. Πιάνει πολύ λιγότερο χώρο στην τσάντα και είναι πανέμορφο.

    Σχετικά με το μήκος του καλωδίου: είναι σπιραλ και στο site αναγράφει ότι φτάνει 1.2μέτρα, αλλά θα πρέπει να τεντώσει εντελώς για να γίνει έτσι, πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς φοβάμαι ότι δεν θα επανέλθει.

    Σαν power bank δεν είναι κάτι τρομερό, δεν έχει δηλαδή τεράστια χωρητικότητα. Είναι στα 4000mAmp που σημαίνει ότι δίνει μια πλήρη φόρτιση στο iPhone 12 Pro Max και έπειτα θα πρέπει να ξαναφορτίσει. Συνεπώς για κάποιον που ψάχνει κάτι για ένα μεγάλο ταξίδι και δεν θα έχει πρόσβαση κάθε βράδυ σε ρεύμα, δεν είναι ιδανικό. Φορτίζει γρήγορα και το ίδιο και τις συσκευές που θα συνδέσει κανείς. Δεν έχει κουμπάκι για να δεις άμεσα σε τι επίπεδα είναι η μπαταρία του, το βλέπεις αφού συνδέσεις το καλώδιο.

    Γενικά δεν είναι το σουπερ τέλειο power bank, το ατού του όμως είναι ότι είναι πρακτικό σε μέγεθος, βάρος και περιλαμβάνει όλα τα καλώδια που χρειάζεται. Προσωπικά για μένα που έψαχνα κάτι compact και όμορφο που να συδυάζει power bank και καλώδια είναι η τέλεια αγορά.

    ΥΓ. δεν έχει extension για φόρτηση του Apple Watch, αλλά αν έχετε το καλώδιο για Apple Watch σε usb-c, χωράει κανονικά στη θήκη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη